geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on May 16, 2012 20:06:28 GMT 2
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on May 16, 2012 21:49:07 GMT 2
φιλε αποστολε,φιλε παπαραδιενεργε( ;D) σας ευχαριστω! φιλε geokat η σελιδα που κοτσαρες ειναι ανεκτιμητη(ολα τα λεφτα,οτι ακριβως χρειαζομουν!).... η βοηθεια σου θα εχει σημαντικο ρολο σ'αυτη την προσπαθεια.σε ευχαριστω! : :
|
|
|
Post by rawshooter on May 18, 2012 14:08:52 GMT 2
Ωραίες σκρατσιές και ωραία βαψίματα : : : : Ο μηχανισμός στο καπώ πανέμορφος
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on May 20, 2012 9:18:47 GMT 2
καλημερα σε ολους! ......στο ψητο....... τελικα οι μεντεσεδες που μεσα τους φωλιαζουν τα αμορτισερ του καπο ,,δεν μου πολυαρεσαν οποτε προσπαθησα να κανω αλουμινενιους. διπλωσα ενα φυλο 1χιλ πανω στη ριγα για να πετυχω ακριβως το κενο που ηθελα, και μετα τροχισμα...... καμια συγκριση με τους πλαστικους προσθεσα λιγες ακομα λεπτομεριες στο χωρο του μοτερ και εκλεισα ενα αδικαιολογητο κενο που αποφασησε να αφησει η ρεβελλ αυτα προς το παρον.....
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 20, 2012 11:40:52 GMT 2
Αντωνη γεια σου! Τι να πω βρε φιλε, μου εφτιαξες τη μερα με την ορεξη και την δημιουργικοτητα σου...Συνεχισε ετσι.Αυτα τα αμορτισερ στο καπο ειναι ολα τα λεφτα. Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by nektarios on May 21, 2012 9:47:24 GMT 2
Αντωνη γεια σου! Τι να πω βρε φιλε, μου εφτιαξες τη μερα με την ορεξη και την δημιουργικοτητα σου...Συνεχισε ετσι.Αυτα τα αμορτισερ στο καπο ειναι ολα τα λεφτα. Καλη συνεχεια! Συμφωνώ απολύτως! : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 21, 2012 11:22:45 GMT 2
Αντωνη πολυ ομορφη η δουλεια σου στα αμορτισερ!! Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by Sakis on May 21, 2012 15:46:13 GMT 2
Αρχίζει να μου αρέσει πολύ!Είναι οφθαλμοφανές ότι είσαι καλός μάστορας και πιάνει το χέρι σου!Ωραίες προσθήκες έχεις κάνει ως εδώ!
Καλή συνέχεια σου εύχομαι!
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on May 21, 2012 16:28:52 GMT 2
φιλε johny,nektarie,chris σας ευχαριστω πολυ,φιλε slayer σε ευχαριστω, να στε ολοι καλα.ολες οι ιδεες οφειλοντε απο αυτη την ομορφη κατασταση που εχει δημιουργηθει σε αυτο το φορουμ. viva scale wheels!
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on May 23, 2012 18:17:05 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on May 23, 2012 22:43:39 GMT 2
Αντώνη, όλα άψογα φροντισμένα και με περίσσεια λεπτομέρεια, τα συγχαρητήρια φίλε μου!! : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by nektarios on May 24, 2012 11:24:52 GMT 2
Φίλε Αντώνη, όλα είναι πολύ όμορφα και προσεγμένα, αλλά ιδιαιτέρως οι εξατμίσεις μού άρεσαν πολύ! : : Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 24, 2012 11:41:20 GMT 2
Καλησπέρα Αντώνη, επειδή το πόσο όμορφα είναι τα βαψίματα κτλ τα σχολίασαν οι προηγούμενοι ας σχολιάσω κάτι που δεν έχει ειπωθεί. Αρχικά, είναι κρίμα να κάνεις τόσο όμορφη δουλειά και να μην έχεις καθαρίσει τις ραφές του καλουπιού στις εξαγωγές, στα ψαλίδια κτλ... Και δεύτερον, προσωπικά όταν βλέπω σκουριασμένες εξατμίσεις και φθορές γενικώς, παραπέμπουν σε ταλαιπωρημένο αυτοκίνητο και πολυκαιρισμένο (διόλου κακό θεματικά), άρα θα προτιμούσα ο χρόνος να αντικατοπτρίζεται και στην κατάσταση του μοτέρ(πχ γρανάζια εμπρός) και στα ψαλίδια και γενικώς η παλαίωση και οι φθορές να είναι πιο ομοιόμορφες... (Το λέω μπάς και το τηρήσω κι εγώ κάποια στιγμή και φυσικά με καθόλου δασκαλιστικό ύφος, δεν θα μπορούσα άλλωστε ) Καλή συνέχεια και καλά τελειώματα.... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on May 24, 2012 17:08:42 GMT 2
φιλε alex,φιλε nektarie σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια. φιλε k@frer σε ευχαριστω πολυ για τις επισημανσεις... οντως τις ραφες τις παραμελησα σε διαφορα σημεια κ πολυ καλα κανεις που το αναφερεις .... τωρα οσον αφορα την παλαιωση .....παλι λογικα μιλας
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 24, 2012 19:31:24 GMT 2
Αν εξαιρέσουμε τις ραφές, κάνεις εκπληκτική δουλειά με το detailing! Θα βγει φοβερό στο τέλος! Αν προσέξεις μερικά πραγματάκια εδώ και εκεί, θα δούμε πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα από σένα στο μέλλον! Καλή συνέχεια : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 25, 2012 18:36:04 GMT 2
Πάρα πολύ ωραία εξελίσετε η Ferrari!!!!!!!!
|
|