|
Post by nektarios on May 8, 2012 9:07:02 GMT 2
Αντώνη, όλα καλά μέχρι στιγμής! Καλή συνέχεια! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 8, 2012 9:15:38 GMT 2
Keep going..... : : : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on May 9, 2012 11:43:13 GMT 2
φιλε νεκταριε,φιλε γιωργη σας ευχαριστω πολυ! ντευτονας ;Dσυνεχεια.... προσθεσα ενα κομματι στους διανομεις για να φωλιασουν 3 μπουζοκαλωδια καπακια προσπαθησα να αποδωσω κ τα μπουζι χρησιμοποιοντας επενδυση απο καλωδιο τα μπουζοκαλωδια ειναι βαμμενη πετονια 0.50χιλ να τα αποτελεσματα.το τριτο μπουζοκαλωδιο μου εφυγε αλλα μασαω να βαλω χερι τωρα μετα υπεθεσα οτι σιγουρα θα βρισκουν στο φιλτροκουτι και θα στραβοκαθετε οποτε το πλανισα καμποσο αυτα για τωρα..
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 9, 2012 11:46:00 GMT 2
Μπράβο Αντώνη, Έτσι να βλέπω σκρατσιές να χαίρομαι... ;D Απόστολος : :
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on May 9, 2012 12:04:52 GMT 2
φιλε αποστολε σε ευχαριστω! εχω αποφασισει να βαλω τα δυνατα μου για αυτην την κυρια.δεν με ενδιαφερει καθολου ποτε θα τελειωσει.σκοπευω να το ξεφτιλισω το θεμα(οσο μπορω σαν ψαρακας)
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on May 10, 2012 16:45:57 GMT 2
καλησπερα σε ολους! σημερα προσπαθησα να αποδωσω το δοχειο πληρωσης ψυκτικου. εχω ομως την εξης απορια... πως πανε αραγε οι σωληνωσεις ? οσο κιαν ψαχτικα δεν μπορεσα να καταλαβω... περνανε απο το δοχειο στο ψυγειο ή στο κινιτηρα? : : οποιος εχει βαθυτερες γνωσεις η βοηθεια του θανε κατι περισοτερο απο πολυτιμη!
|
|
|
Post by gtziaf on May 10, 2012 17:35:31 GMT 2
Αντώνη το προχωράς γρήγορα... Μάλλον το ευχαριστιέσαι και αυτό είναι πολύ σημαντικό... Αν φτιάχνεις το δοχείο που είναι κάτω από τη μπαταρία, πρέπει να είναι δοχείο λαδιού. Από αυτό φεύγουν 3 σωλήνες προς τον κινητήρα (μπροστά μέρος) και μια προς στο πίσω (κάτω από τις εμπρός γρίλιες)... Σε κάποιες από τις ρεφ, φώτο που ανέβασα... Κάτι φαίνεται... Τώρα, αν αναφέρεσαι σε άλλο δοχείο (είναι και πολλά τα άτιμα ) το ξανά-ψάχνουμε : :
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on May 10, 2012 18:24:33 GMT 2
φιλε γιωργο σε ευχαριστω! ναι μιλαω για αυτο κατω απο τη μπαταρια, μαλλον εχεις δικιο.εγω νομιζα οτι ειναι δοχειο υπερχυλισης ψυγειου(λαθος). ενα αλλο θεμα που με απασχολει ειναι τι να χρησιμοποιησω για να αποδωσω σωληνες. απλο κορδονακι....? ή επενδυση καλωδιου? δε μπορω να φανταστω τι αλλο θα μπορουσε να ταιριαζει... Υ.Γ. φιλε γιωργο να σαι σιγουρος οτι το ευχαριστιεμαι...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 12, 2012 13:00:06 GMT 2
Αντωνη καλησπερα! Πολυ ομορφη η κατασκευη σου! Φαινεται οτι ειναι αγαπημενο θεμα για 'σενα κ το δειχνεις με την προοδο σου Καλη συνεχεια φιλε!! : :
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on May 14, 2012 21:02:52 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 14, 2012 23:02:36 GMT 2
Όμορφα τα αμορτισέρια του καπό.. Μπράβο! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 15, 2012 8:26:39 GMT 2
Όμορφη λεπτομέρια!!!!!!!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 15, 2012 14:00:30 GMT 2
Καλησπερα! Πολυ ομορφη δουλεια σε ενα πολυ ομορφο αμαξι! Μπορεις να μας πεις πως εκοψες τις μεταλλικες ραβδους για τα στηριγματα του καπω; Δημητρης : :
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on May 15, 2012 16:27:07 GMT 2
φιλε tziaf,george,paparadiation σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια. φιλε παπαραδιενεργε οι κυλινδροι (αμορτισερ) κοπηκαν με απλο κοφτακι. το θεμα ειναι (οπως ολοι εχουμε παρατηρησει)οτι η κοπη με το κοφτακι επιφερει παραμορφοση στο κοματι που κοβουμε οποτε για εξαφανισω την παραμορφωση,κοβω το κοματι που χρειαζομε σε λιγο μεγαλυτερη διασταση απο την επιθυμιτη(2-3χιλ.) και μετα το τροχιζω ελαφρα υπο γωνια,πανω σε μαλακο τροχουδακι γυαλοχαρτου,στρεφοντας ταυτοχρονα και το κοματι προς επεξεργασια(στριβοντας το με δεικτη/αντιχειρα) αποτελεσμα ειναι ουσιαστικα να αφερω υλικο σταδιακα αλλα και ισομερος στην περιφερια του επεξεργαζομενου κοματιου
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 15, 2012 19:49:45 GMT 2
Καλησπέρα Αντώνη, Μου αρέσει πολύ η λεπτομέρεια που προσθέτεις, και τα αμορτισέρ του καπώ είναι κορυφαία!!! Μπράβο φίλε!!! Απόστολος : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 15, 2012 22:08:43 GMT 2
Κατατοπιστικοτατος!! Ευχαριστω πολυ και για τις φωτο και την αναλυση και καλη συνεχεια : :
|
|