tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Apr 26, 2012 21:18:56 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Apr 26, 2012 21:36:19 GMT 2
Αντώνη, η κατασκευή σου είναι πολύ όμορφη! Ειδικά το φινίρισμα του χρώματος στο αμάξωμα μού άρεσε πολύ! : : Και μια απορία: Γιατί στις διάφορες φωτό υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στο χρώμα του αμαξώματος;
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on Apr 26, 2012 21:40:21 GMT 2
φιλε νεκταριε σε ευχαριστω. μαλλον ο φωτισμος ειναι υπευθυνος.... η φωτογραφιες ειναι μπροστα στο λαπτοπ οποτε επιρεαζει και ο φωτισμος τις οθονης....
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 29, 2012 11:47:56 GMT 2
Μπράβο Αντώνη, Μου δίνει μεγάλη χαρά το ότι προσπαθείς και βελτιώνεσαι διαρκώς... Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 29, 2012 20:01:51 GMT 2
Αντώνη καλησπέρα,
Ένα μεγάλο μπράβο γιατί η προσπάθεια πάνω απ' όλα μετράει. Έιναι πράγματι εντυπωσιακό που βγήκε αυτό το γυάλισμα χωρίς βερνίκι! Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι δεν πρέπει να περνάμε gloss varnish τα μοντέλα. Το βερνίκι δίνει και προστασία εκτός των άλλων στο μοντέλο. Επίσης δώσε μεγαλύτερη προσοχή στο εσωτερικό την επόμενη φορά. Αυτό όμως που πρέπει σίγουρα να κάνεις την επόμενη φορά είναι να μην ξαναφωτογραφίσεις με αυτόν τον φωτισμό. Αδικεί πολύ το μοντέλο και την συνολική προσπάθειά σου. Και πάλι μπράβο για την προσπάθεια!
|
|
|
Post by Sakis on Apr 29, 2012 20:52:29 GMT 2
Θα συμφωνήσω σε όλα με τον Ανδρέα.Μετράει πάντως πως το τελείωσες και μάλιστα με ωραίο αποτέλεσμα οπότε το μόνο που πρέπει να σκέφτεσαι είναι το επόμενο!
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on Apr 29, 2012 22:45:39 GMT 2
φιλε αποστολε,ανδρεα,slayer σας ευχριστω πολυ! η αληθεια ειναι οτι με επιασα να <ψιλογκαζωνω> στην κατασκευη (ανευ λογου και αιτιας) και η βιασυνη κανει κακο... σιγουρα η φωτογραφηση ηταν ενας ανεπιτυχης πειραματισμος.... που δε θα επαναλαβω. θα σας αποκαλυψω και ενα μικρο μου μυστικο... απο τα 6-7 αμαξια που εχω φτιαξει δεν εχω βερνικωσει κανενα.για καποιο περιεργο λογο το βερνικι με φοβιζει ...ενω εχω προμηθευτει με σκοπο να το χρησημοποιησω στο τελος δε το κανω .... σιγουρα ομως καταλαβαινω πως εχετε απολυτο δικιο για τα θετικα του(μιλανε οι δημιουργιες σας για αυτο).... οπως και ναχει τωρα θα ξεκινησω ενα 365 gtb4 και θα ασχοληθω με μεγαλυτερη σοβαροτητα ;D και παλι σας ευχαριστω για τα σχολεια,ειναι μεγαλη βοηθεια! ;D : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 30, 2012 20:25:48 GMT 2
Αντωνη η 944 ειναι πολυ ομορφη!! Δεν χρειαζεται να βερνικωνουμε παντα ή να γυαλιζουμε παντα, ειδικα στα αυτοκινητα εποχης ! Αρκει ενα σωστο στρωσιμο στο χρωμα κ αυτο ειναι ολο!! Με το καλο στο επομενο!
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on Apr 30, 2012 20:37:11 GMT 2
φιλε χρηστο σε ευχαριστω θερμα για τα καλα σου λογια! το τελικο αποτελεσμα σιγουρα δε συγκρινετε με τα υπολοιπα <θηρια> της σελιδας,,αλλα οπως λετε πολοι.... παμε για το επομενο! ;D
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 2, 2012 20:45:21 GMT 2
το τελικο αποτελεσμα σιγουρα δε συγκρινετε με τα υπολοιπα <θηρια> της σελιδας,,αλλα οπως λετε πολοι.... παμε για το επομενο! ;D Καλησπέρα Αντώνη, Μην μπαίνεις στο τρυπάκι της σύγκρισης... Ο στόχος είναι να πάρεις τεχνογνωσία και να την εφαρμόσεις, ώστε κάθε νέα σου κατασκευή να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, και εμείς να έχουμε τη χαρά να παρακολουθούμε την πρόοδό σου. Απόστολος
|
|