|
Post by rous74 on Apr 25, 2012 14:50:41 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 25, 2012 18:13:25 GMT 2
Και Ferrari και magnesium η ζάντες... τι να πω με κάλυψες ;D ;D ;D Η πλάκα είναι, πως κι εγώ την κλειστή μου california, την έβαψα με το TDF της zero... αλλά όχι με magnesium ζάντες Οι εξατμίσεις και η μπροστά γρίλια, είναι εξαιρετικά... Στα εμπρός φωτιστικά σώματα, αντικατάστησες το κεντρικό φώς με άλλο από διαφανές πλαστικό?
|
|
|
Post by rous74 on Apr 25, 2012 18:19:47 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Την μυρίστηκες τη δουλειά με τα μπροστινά φώτα ε? Ναι έβαλα προβολάκια απο άλλο κίτ, δε θυμάμαι ποιό ήταν..
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 26, 2012 11:52:14 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 26, 2012 13:04:07 GMT 2
Πανεμορφο μοντελο! : : Παρολαυτα, βλεπω οτι η ρακετα ειναι κοκκινη-ασπρη οποτε παραπεμπει σε Wilson, και ερωτω: Που ειναι το κοκκινο "W" στις χορδες? ;D Και παλι μπραβο! Δημητρης : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 26, 2012 13:06:26 GMT 2
Συμφωνώ με τον georgenc, ό,τι και να πω θα το έχω ήδη ξαναπεί για τα καταπληκτικά αποτελέσματα της δουλειάς σου! : : : : : : Μήπως να αναμένουμε κάποια κόντρα (ή καλύτερα πρωτάθλημα) μεταξύ των California του forum; ;D
|
|
|
Post by rous74 on Apr 26, 2012 16:13:42 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ, Γιώργο, Δημήτρη και Νεκτάριε! Δημήτρη έχεις δίκιο, έχω ξεχάσει το W στη ρακέτα.. Φίλε Νεκτάριε δεν έχω σκοπό να συναγωνιστώ με κανέναν απο το forum. O καθένας απο εμάς παρουσιάζει τη δουλειά του και μοναδικός σκοπός μας θα πρέπει να είναι πως θα πάμε το forum πιο ψηλά! φαντάζομαι να συμφωνείτε όλοι σε αυτό.
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 26, 2012 17:24:22 GMT 2
O καθένας απο εμάς παρουσιάζει τη δουλειά του και μοναδικός σκοπός μας θα πρέπει να είναι πως θα πάμε το forum πιο ψηλά! +10000
|
|
|
Post by nektarios on Apr 26, 2012 21:24:37 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ, Γιώργο, Δημήτρη και Νεκτάριε! Δημήτρη έχεις δίκιο, έχω ξεχάσει το W στη ρακέτα.. Φίλε Νεκτάριε δεν έχω σκοπό να συναγωνιστώ με κανέναν απο το forum. O καθένας απο εμάς παρουσιάζει τη δουλειά του και μοναδικός σκοπός μας θα πρέπει να είναι πως θα πάμε το forum πιο ψηλά! φαντάζομαι να συμφωνείτε όλοι σε αυτό. Νομίζω οτι πρέπει να διευκρινίσω για το νόημα αυτού που έγραψα: Εννοείται οτι συμφωνώ απολύτως με όλα αυτά που αναφέρετε, και τα προσυπογράφω, και επίσης εννοείται οτι ο καθένας έχει τα προσωπικά του γούστα και τις προσωπικές του δυνατότητες! Άλλωστε, θα ήμουν ο τελευταίος που θα ήταν σε θέση να κρίνει ή να συγκρίνει τη δουλειά οποιουδήποτε από το forum! Η αναφορά σε "κόντρα" ή σε "πρωτάθλημα" είχε ασφαλώς μεταφορικό χαρακτήρα (ή τουλάχιστον αυτό είχα εγώ στο μυαλό μου), για να τονίσω οτι υπάρχουν στο forum αρκετά μοντέλα του ίδιου οχήματος. Μάλιστα, γι' αυτό πρόσθεσα και τη λέξη "πρωτάθλημα", ώστε να αποφευχθεί τυχόν παρεξήγηση. Εξάλλου, λέγοντας "πρωτάθλημα", είχα κατά νου κάποιους αγώνες στους οποίους συμμετέχουν μόνο όμοια οχήματα (π.χ. μόνο FIAT 500ράκια). Εννοείται, τέλος, οτι σε επίπεδο στατικού μοντελισμού είναι εκ των πραγμάτων παντελώς αδύνατον να υπάρξει οποιουδήποτε είδους "δυναμική" (= με κίνηση) αναμέτρηση, και άρα κάποιο μοντέλο να αναδειχθεί "καλύτερο" από κάποιο άλλο... Ελπίζω να σας κάλυψα, και να διέλυσα κάθε τυχόν παρερμηνεία ή παρεξήγηση... : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 27, 2012 13:07:46 GMT 2
Γειά σου φίλε Νεκτάριε,
Εννοείται ότι ούτε εγώ σε παρεξήγησα ούτε και κανείς άλλος φαντάζομαι.. Δεν χρειαζόνταν καν να μπείς στον κόπο να εξηγείς.. Πάμε γι' άλλα τώρα (μοντέλα εννοώ)!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 29, 2012 11:46:11 GMT 2
Είναι εντυπωσιακή!!! Μπράβο για μία ακόμη φορά... Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 29, 2012 15:54:48 GMT 2
Σ' ευχαριστώ πολύ Απόστολε!
|
|
|
Post by Sakis on Apr 29, 2012 20:54:09 GMT 2
Πάρα πολύ όμορφη Ανδρέα,συγχαρητήρια!Μου λείπει όμως μία California κόκκινη...Σκέφτεσαι να την ξανακάνεις ή να πιάσω εγώ μία..; ;D
|
|
|
Post by rous74 on Apr 30, 2012 12:46:19 GMT 2
Θάνο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σου. Η αλήθεια είναι οτι προτιμώ εγώ προσωπικά να φτιάχνω ferrari σε διάφορα χρώματα εκτός του κόκκινου που θεωρώ ούτως η άλλως κλασσικό. Δεν είναι και άσχημη ιδέα να ξεκινήσεις και συ μια california! Περιμένω με ανυπομονησία...
|
|