|
Post by m@ster k@frer on Apr 21, 2012 12:06:57 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 21, 2012 14:30:29 GMT 2
Πολύ όμορφο, συγχαρητήρια!! : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 23, 2012 19:27:26 GMT 2
Αγάπιε πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Μπράβο φίλε : : : : : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 24, 2012 10:04:10 GMT 2
Αγάπιε, κουκλί!!!! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 24, 2012 18:45:43 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε, Τελικά έγινε κουκλάκι!!! Το εντυπωσιακό είναι ότι έφτασες σ' αυτό το επίπεδο με μόλις 3 μοντέλα... Είμαι βέβαιος φίλε ότι πολύ σύντομα οι δουλειές σου θα είναι σημείο αναφοράς. Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 24, 2012 18:55:58 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε,
Τι διάβασα πιο πάνω? Έφτασες σε αυτό το επίπεδο μετά απο τρία μοντέλα? Συνγχαρητήρια τότε, αυτό είναι απίστευτο.. Το μοντέλο είναι πολύ καλό. Μπράβο!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 24, 2012 21:28:56 GMT 2
Άλεξ, Άλεξ και Γιώργο, χαίρομαι που σας άρεσε και αν και δεν ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα την κατασκευή, μου αρέσει που το βλέπω "στο ράφι" ;D ;D Καλησπέρα Αγάπιε,
Τι διάβασα πιο πάνω? Έφτασες σε αυτό το επίπεδο μετά απο τρία μοντέλα? Συνγχαρητήρια τότε, αυτό είναι απίστευτο.. Το μοντέλο είναι πολύ καλό. Μπράβο! Καλησπέρα Αντρέα, στην ουσία είναι το τρίτο αυτοκίνητο που φτιάχνω (τα υπόλοιπα ήταν χωρίς βερνίκια, πινελάτα και πρίν από 3 χρόνια το τελευταίο) Χαίρομαι που σου αρέσει και ευχαριστώ για το χρόνο σου. Πάντα προσπαθώ με τις συμβουλές και τη βοήθεια όλων να δοκιμάζω και να μαθαίνω καινούρια πράγματα και εν τέλει να βελτιώνομαι. Καλησπέρα Αγάπιε,
Τελικά έγινε κουκλάκι!!!
Το εντυπωσιακό είναι ότι έφτασες σ' αυτό το επίπεδο με μόλις 3 μοντέλα... Είμαι βέβαιος φίλε ότι πολύ σύντομα οι δουλειές σου θα είναι σημείο αναφοράς.
Απόστολος Φίλε το εντυπωσιακό είναι ότι ΕΓΙΝΕ. τα υπόλοιπα είναι συμπτώσεις ;D ;D Χαίρομαι που σου άρεσε φίλε και ευχαριστώ για τις συμβουλές και τη βοήθεια που μου έχεις δώσει κατα καιρούς. Να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|