|
Post by rawshooter on Apr 19, 2012 12:57:21 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Apr 19, 2012 15:36:11 GMT 2
Παναγιώτη πάρα πολύ όμορφο το μηχανάκι!Μυρίζει Ιταλία,το καβαλάς στα πλακόστρωτα σοκάκια της Ρώμης και τρέχεις να βρεις το αμόρε για να πάτε για pasta και κόκκινο κρασί....(Τώρα πως κατέληξα πάλι στο φαί... ;D ;D ;D) Πιστεύω ότι αδικείται από το φόντο,αν έκανες μιά photoshopιά με κανένα κλασσικό Ιταλικό φόντο θα έδειχνε ακόμα καλύτερο κατά την ταπεινή μου γνώμη. Και πάλι όμως είναι καλοφτιαγμένο και πολύ ωραία βαμμένο! Δώσε καμιά πληροφορία για χρώμα/βερνίκι!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 19, 2012 20:34:52 GMT 2
Veeespaaaaaaaaaaa..... Χαμογελάκι ευχαρίστησης σε κάθε θέμα που ανεβάζεις Πάνο... Πολύ ζωντανό όπως είπε και ο Θάνος...Μπράβο! : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 20, 2012 10:47:59 GMT 2
Παναγιώτη, πανέμορφη κατασκευή! Και νομίζω οτι το βάψιμο με χρώμα όχι εκτυφλωτικά γυαλιστερό την κάνει ακόμη καλύτερη! : : : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 20, 2012 11:03:31 GMT 2
Και αυτή η κατασκευή σου είναι υπέροχη!!! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 20, 2012 18:55:08 GMT 2
Molto Bene, Viva Italia!! Θαυμασια δουλεια Παναγιωτη!! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 20, 2012 19:08:37 GMT 2
Molto Bene, Viva Italia!! Θαυμασια δουλεια Παναγιωτη!! +1000 : : : :
|
|
|
Post by rawshooter on Apr 21, 2012 20:45:04 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια Λοιπόν απ' οσο θυμάμαι..... σέλα -> preshadding με κάποιο σκούρο καφέ και έπειτα με πολλά λεπτά χέρια με buff Το μαύρο 1000% είναι satin black της Humbrol και μετά πέρασμα με πανάκι για γυαλιά χωρίς τπτ άλλο (αλοιφή κτλ). Τα inox με chrome silver της Τestors (αφού μάσκαρα με χαρτοταινία της Pactra). Στα πίσω φώτα, "πλάτη" με λευκό gloss και το διάφανες με trasparent red της Tamiya.
|
|
|
Post by alex78 on Apr 22, 2012 1:02:18 GMT 2
Αυτή είναι η ζωντανή απόδειξη ότι μοτοσυκλετιστική πανδαισία δεν σημαίνει μόνο γκάζια, εξωπραγματικές ιπποδυνάμεις και εξωτικά υλικά (εντάξει δεν λέω καλά είναι και αυτά... ), αλλά και μια απλή και τίμια κατασκευή με ιταλική φινέτσα και ''μεσογειακό''χαρακτήρα μπορεί να προσδώσει τα μέγιστα πρός τον χαρακτηρισμό αυτό.... Παναγιώτη όλη η κατασκευή σου, αλλά κυρίως ο χρωματικός σου συνδυασμός κυριολεκτικά την ....''απογειώνει''!! Αλέξης : :
|
|