RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 18, 2012 10:41:14 GMT 2
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 18, 2012 12:43:41 GMT 2
Μπράβο Απόστολε!!!!! Έκανες φανταστική δουλειά!!!! : : : : Πεντακάθαρη με φοβερο βάψιμο και προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια...
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 19, 2012 9:19:59 GMT 2
Η αγαπημένη μου, από τις παπουδομηχανές που έχεις φτιάξει (μαζί με αυτή που φτιάχνεις τώρα ). Η απόχρωση του πράσινου και η ζάντες, είναι τα σημεία που ξεχωρίζω, σε μια άψογη εκτέλεση : : : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 19, 2012 20:56:25 GMT 2
Πολύ όμορφη φίλε...Και ειδικά το πρασινάκι της (ποιό είναι παρεπιπτόντως ) Επίσης τρομάζω με αυτές τις ζάντες ρε φίλε... ειδικά όταν σκέφτομαι ότι πρέπει να τις βάψω κι εγώ ο κουλός έτσι... ;D ;D BTW έχεις μια μηχανούλα αστυνομική εκεί στη βιτρίνα που περιμένω, και περιμένει και αυτή, να βάλεις... Έλα να βγάζουμε φωτογραφίες ;D ;D ;D Αγάπιος : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Apr 19, 2012 23:38:51 GMT 2
φιλε Αποστολε αψογο το μηχανακι! : : τα λαθακια που λες, δε μπορω να τα εντοπισω : : : : /full respect
|
|
|
Post by nektarios on Apr 20, 2012 11:02:31 GMT 2
Ακούγεται ίσως κοινότοπο, αλλά συμφωνώ με όλους τους προηγούμενους! Και μένα με εντυπωσίασαν κυρίως οι δίχρωμες και άψογα βαμμένες ζάντες, αλλά και το πανέμορφο πράσινο! Συγχαρητήρια!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 20, 2012 11:56:41 GMT 2
Μπράβο Απόστολε!!!!! Έκανες φανταστική δουλειά!!!! Πεντακάθαρη με φοβερο βάψιμο και προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια... Σ' ευχαριστώ Γιώργο. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα GPz, και παρολίγο να ήμουν κάτοχος GPz 550 Unitrack σε κλίμακα 1/1... Η αγαπημένη μου, από τις παπουδομηχανές που έχεις φτιάξει (μαζί με αυτή που φτιάχνεις τώρα ). Η απόχρωση του πράσινου και η ζάντες, είναι τα σημεία που ξεχωρίζω, σε μια άψογη εκτέλεση Γιώργο βγάζουμε κοινά γούστα... Το πράσινο δείχνει να της πηγαίνει ιδιαίτερα. Και επειδή δεν μου έφτασε η μία λέω να φτιάξω και μία μαύρη-κόκκινη ;D Πολύ όμορφη φίλε...Και ειδικά το πρασινάκι της (ποιό είναι παρεπιπτόντως ) Επίσης τρομάζω με αυτές τις ζάντες ρε φίλε... ειδικά όταν σκέφτομαι ότι πρέπει να τις βάψω κι εγώ ο κουλός έτσι... ;D ;D BTW έχεις μια μηχανούλα αστυνομική εκεί στη βιτρίνα που περιμένω, και περιμένει και αυτή, να βάλεις... Έλα να βγάζουμε φωτογραφίες ;D ;D ;D Αγάπιος Το πράσινο Αγάπιε είναι σμαλτόχρωμα της Humbrol (38). Οι ζάντες είναι εύκολες δεν θέλουν κόπο θέλουν τρόπο (και σταθερό χέρι). Είσαι μαρτυριάρης... ;D φιλε Αποστολε αψογο το μηχανακι! τα λαθακια που λες, δε μπορω να τα εντοπισω /full respect Σ' ευχαριστώ Αντώνη. Το σημαντικότερο λάθος που κάνει μπαμ στο μάτι είναι οι χαλκομανίες του φαίριγκ, όπου έχουν τυπωμένα τα χρώματα ανάποδα σε σχέση με τις υπόλοιπες χαλκομανίες... Στα πλαινά καπάκια οι τυπωμένες βίδες στη χαλκομανία είναι εκτός τόπου σε σχέση με τις ανάγλυφες βίδες του πλαστικού... Επίσης είχε θεματάκια με τα σημεία έδρασης του ρεζερβουάρ στο σκελετό, αλλά λύθηκε εγκαίρως με δοκιμές συναρμογής. Ακούγεται ίσως κοινότοπο, αλλά συμφωνώ με όλους τους προηγούμενους! Και μένα με εντυπωσίασαν κυρίως οι δίχρωμες και άψογα βαμμένες ζάντες, αλλά και το πανέμορφο πράσινο! Συγχαρητήρια! Σ' ευχαριστώ Νεκτάριε, είναι όμορφη και ας μην είναι Honda... ;D
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Apr 20, 2012 16:24:29 GMT 2
Γιώργο βγάζουμε κοινά γούστα... Το πράσινο δείχνει να της πηγαίνει ιδιαίτερα. Και επειδή δεν μου έφτασε η μία λέω να φτιάξω και μία μαύρη-κόκκινη ;D [/quote] Δηλαδή τι το λες και δεν το κάνεις!!! Πολύ καλή δουλειά!!! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 20, 2012 19:00:10 GMT 2
Δηλαδή τι το λες και δεν το κάνεις!!! Πολύ καλή δουλειά!!! Ανυπόμονε...
|
|
|
Post by alex78 on Apr 22, 2012 15:51:30 GMT 2
Απόστολος και ''παπουδομηχανές'' δυό λέξεις μια ιστορία, μιά ιστορία συνυφασμένη με την ποιότητα και την νοσταλγικότητα που αρμόζει σε τέτοιες κατασκευές... Α, σου βρήκα ''μειονέκτημα'' φίλε: Μόνο μια φωτό με την αριστερή όψη?? δεν αρκεί για να μελετήσω αλυσιδογράναζα και καπάκι συμπλέκτη....για μεριμνησέ το please ;D ;D Αλέξης
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 23, 2012 10:53:54 GMT 2
Απόστολος και ''παπουδομηχανές'' δυό λέξεις μια ιστορία, μιά ιστορία συνυφασμένη με την ποιότητα και την νοσταλγικότητα που αρμόζει σε τέτοιες κατασκευές... Α, σου βρήκα ''μειονέκτημα'' φίλε: Μόνο μια φωτό με την αριστερή όψη?? δεν αρκεί για να μελετήσω αλυσιδογράναζα και καπάκι συμπλέκτη....για μεριμνησέ το please ;D ;D Αλέξης Είναι αλήθεια ότι μου αρέσουν πολύ οι μηχανές, ιδιαίτερα οι παπουδομηχανές. ;D Είσαι λέρα... ;D Να είσαι καλά φίλε!!! Απόστολος
|
|