|
Post by rous74 on Aug 30, 2012 13:08:46 GMT 2
Καλησπέρα Απόστολε,
Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα της δουλειάς σου και το πλήθος των εργασιών - χειρουργικών επεμβάσεων όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις μπορεί να κούρασαν αλλά δημιούργησαν ένα πανέμορφο και αρμονικό σύνολο !!!
Καλά τελειώματα φίλε !!!
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Aug 30, 2012 14:26:00 GMT 2
Απόστολε, το kawazaki γίνεται πολύ ομορφο, : : : : Πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά. ;D ;D Βρήκα άρθρα σου και τα ξαναδιαβάζω μετά από μια 10ετία Σπύρος : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 30, 2012 17:15:45 GMT 2
Γενική παρατήρηση είναι πως κανένα από τα επιμέρους κομμάτια δεν κάθεται σωστά... Απόστολος Γιαυτό αργούσες να την τελειώσεις? ;D Αποστολε η δουλειές σου είναι όλες φοβερές, με άψογες λεπτομέριες και απίστευτα βαψίματα.... : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Aug 30, 2012 22:18:28 GMT 2
Απόστολε πολύ ποιοτική κατασκευή, ειδικότερα τώρα που ολοκληρώνεται και παίρνει ''μορφή'' η KAWAZAKI σε ελεύθερη μετάφραση= ''η καβάτζα του πρεζάκια''...... ;D ;Dόπως γράφει παραπάνω και ο φίλος μου ο Σπύρος.... Αλέξης : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 30, 2012 22:58:47 GMT 2
Αποστολε φοβερη δουλεια : : Χαρας το κουραγιο σου που εφτιαξες την αλυσιδα κρικο-κρικο Το αποτελεσμα ειναι αψογο βεβαια. Καλα τελειωματα : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 1, 2012 10:14:53 GMT 2
Καλησπέρα Απόστολε, Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα της δουλειάς σου και το πλήθος των εργασιών - χειρουργικών επεμβάσεων όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις μπορεί να κούρασαν αλλά δημιούργησαν ένα πανέμορφο και αρμονικό σύνολο !!! Καλά τελειώματα φίλε !!! Καλημέρα Ανδρέα, Δεν με κούρασαν απλά φίλε, μου έβγαλαν το λάδι... Χαλάλι της όμως. ;D Απόστολος Απόστολε, το kawazaki γίνεται πολύ ομορφο, Πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά. ;D ;D Βρήκα άρθρα σου και τα ξαναδιαβάζω μετά από μια 10ετία Σπύρος Καλημέρα Σπύρο, Τώρα στα τελειώματα τη βλέπω ακόμη πιο όμορφη... Επιτέλους πήρε μορφή! Τυμβωρύχε... ;D Που τα ξέθαψες; Απόστολος : : Γενική παρατήρηση είναι πως κανένα από τα επιμέρους κομμάτια δεν κάθεται σωστά... Απόστολος Γιαυτό αργούσες να την τελειώσεις? ;D Αποστολε η δουλειές σου είναι όλες φοβερές, με άψογες λεπτομέριες και απίστευτα βαψίματα.... Καλημέρα Γιώργη, Δεν αργούσα μόνο γι' αυτό το λόγο, σαν μοντελο-λιχούδης ;D ξεκίνησα και άλλες δύο μηχανές (παράλληλες κατασκευές) Σ' ευχαριστώ για τα σχόλιά σου! Απόστολος : : Απόστολε πολύ ποιοτική κατασκευή, ειδικότερα τώρα που ολοκληρώνεται και παίρνει ''μορφή'' η KAWAZAKI σε ελεύθερη μετάφραση= ''η καβάτζα του πρεζάκια''...... ;D ;Dόπως γράφει παραπάνω και ο φίλος μου ο Σπύρος.... Αλέξης Καλημέρα Αλέξη, Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε! Απόστολος : : Αποστολε φοβερη δουλεια Χαρας το κουραγιο σου που εφτιαξες την αλυσιδα κρικο-κρικο Το αποτελεσμα ειναι αψογο βεβαια. Καλα τελειωματα Καλημέρα Κώστα, Χαίρομαι που σου αρέσει φίλε! Η αλυσίδα είναι μπελαλίδικη κατασκευή και ακριβό αξεσουάρ, αλλά είναι όμορφη η άτιμη... ;D Απόστολος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 3, 2012 22:49:39 GMT 2
Απόστολε δεν περίμενα τίποτε λιγότερο από εσένα φίλε!!! Όλα υπερπλούσια σε λεπτομέρεια και προσοχή! Καλά τελειώματα φίλε! Άξιζε το λάδι που σου έβγαλε : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 4, 2012 19:50:27 GMT 2
Αποστολε δεν εχω να πω τιποτε φιλε! Δουλεια υπερανω κριτικης!!! Καλα τελειωματα!! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 6, 2012 16:41:07 GMT 2
Μπράβο Απόστολε... Το περίμενα αυτό το update. Νομίζω όταν την τελειώσεις θα έχει ξεχωριστή θέση στη συλλογή σου... +1000 : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 6, 2012 22:03:47 GMT 2
Απόστολε δεν περίμενα τίποτε λιγότερο από εσένα φίλε!!! Όλα υπερπλούσια σε λεπτομέρεια και προσοχή! Καλά τελειώματα φίλε! Άξιζε το λάδι που σου έβγαλε Σ΄ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε!!! Απόστολος : : Αποστολε δεν εχω να πω τιποτε φιλε! Δουλεια υπερανω κριτικης!!! Καλα τελειωματα!! Χαίρομαι που σου αρέσει φίλε!!! Απόστολος : : Μπράβο Απόστολε... Το περίμενα αυτό το update. Νομίζω όταν την τελειώσεις θα έχει ξεχωριστή θέση στη συλλογή σου... +1000 Καλησπέρα Γιώργο, Σίγουρα όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή της θα έχει ξεχωριστή θέση στη βιτρίνα. Εφάρμοσα υλικά και τεχνικές βελτίωσης που δεν συνήθιζα σε δίτροχα. Απόστολος : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 6, 2012 22:44:43 GMT 2
Καλησπέρα σας, Ένα σύντομο update των εργασιών, και πιθανότατα το τελευταίο πριν την ολοκλήρωση της κατασκευής. Καταρχήν τοποθέτησα το εμπρός (τροποποιημένο) φτερό, και στη συνέχεια κόλλησα την ουρά για να έχω ένα σταθερό σημείο αναφοράς (λόγω απουσίας οδηγών συναρμολόγησης) για τη συνέχεια. Τοποθέτησα το ρεζερβουάρ στο σκελετό, και εφάρμοσα τη σέλα μεταξύ ουράς και ρεζερβουάρ για να έχω σωστή εφαρμογή όσο ακόμη η κόλλα (εποξική δύο συστατικών) ήταν νωπή και επέτρεπε διορθώσεις. Στη συνέχεια τοποθέτησα τα φωτιστικά σώματα, τα φλας, και τα μαρσπιέ μαζί με τα πεντάλ φρένου και ταχυτήτων. Για τις κολλήσεις αρχικά χρησιμοποιώ κυανοακρυλική κόλλα, και στη συνέχεια ασφαλίζω τις κολλήσεις με εποξική κόλλα δύο συστατικών. Το πλεονέκτημα αυτής της διαδικασίας είναι η ισχυρότατη κόλληση μεταξύ των κομματιών. Μοναδικό μειονέκτημα είναι ο επιπλέον χρόνος που απαιτεί η εποξική κόλλα για να στεγνώσει. Τόσο στο ρεζερβουάρ, όσο και στα πλαϊνά καπάκια χρησιμοποίησα τα μεταλλικά λογότυπα και όχι τις χαλκομανίες που περιέχονταν στο κιτ. Το τιμόνι (που φαίνεται στις φωτό) μου τα χάλασε λίγο αφού είχε υπερβολικά "χαλαρή" στάση (μεγάλο μέγεθος, και έντονη πεταλούδα), οι δε μανέτες του συμπλέκτη και του φρένου κοιτάζανε τον ουρανό... Αποφάσισα να αλλάξω τον σωλήνα του τιμονιού με άλλο πιο κατάλληλο σε σχήμα και μέγεθος. Στο κουτί με τα περισσεύματα βρήκα το κομμάτι που ήθελα, και προχώρησα άμεσα σε χειρουργείο. Από το παλιό τιμόνι έκοψα τα γκριπ με τις μανέτες, και τα προετοίμασα για να δέσουν με το νέο σωλήνα. Εάν όλα πάνε καλά μένει η τοποθέτηση των οργάνων, των καθρεπτών, και των απαραίτητων σωληνώσεων των φρένων μαζί με τις ντίζες για το γκάζι, τον συμπλέκτη, και τα όργανα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Απόστολος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 6, 2012 22:53:18 GMT 2
Απόστολε είσαι γνωστός χειρούργος εσύ! Πανέμορφο το αποτέλεσμα φίλε! Καλά τελειώματα! : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Sept 8, 2012 18:29:42 GMT 2
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ
Σπύρος
|
|
RS2000