RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 8, 2012 23:08:01 GMT 2
Καλησπέρα Απόστολε, Κρίμα για το φτερό αλλά απ' ότι βλέπω τη λύση έτοιμη την έχεις... ;D ;D Σε τέτοια μηχανή θα προτιμούσα το φτερό χρώμιο... Το ψαλίδι όνειρο και ο κινητήρας επίσης... Καλή συνέχεια και καλά τελειώματα... Αγάπιος Καλησπέρα Αγάπιε, Σ' ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σου, και θα συμφωνήσω μαζί σου για το χρώμα του φτερού. Απόστολος : : Απόστολε, είσαι στα γνωστά σου στάνταρ ποιότητας... Ο ρεγουλάτορας, τρομερός... Για το φτερό το έξτρα, είναι πολύ όμορφο και δίνει μια αίσθηση καστομιάς στη μηχανή... Κράτα το... Το πίσω μέρος το κόλλησες? Αν όχι δες λίγο το δισκόφρενο, καθώς θέλει καθάρισμα... Καλά δεσίματα Καλησπέρα Γιώργο, Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, και κυρίως για τη γνώμη σου σχετικά με το φτερό. Είναι αλήθεια ότι είχα κολλήσει, και με ξεκολλήσατε. Το δισκόφρενο το ξέχασα... Όταν πήρα χαμπάρι την πατάτα ήταν αργά... Ανοίχτηκα σε πολλά σημεία βελτίωσης-διορθώματος (περίπου 40 σημεία), και κάπου έχασα τη μπάλα... Απόστολος : : φιλε αποστολε το βλεπω να γινετε ιδιαιτερα πετυχημενο... καλα τελειωματα ευχομε! Καλησπέρα Αντώνη, Σ΄ευχαριστώ πολύ!!! Απόστολος : : Έχεις ξεφύγει άλλα ας μην το κάνουμε θέμα!!!! Το φτερό θα έλεγα στο χρώμα της μηχανής, μπλε μεταλλικό!!! Καλησπέρα Δημήτρη, Θα δοκιμάσω το μπλε χρώμα στο φτερό, αν και ψήνομαι για χρώμιο... ;D Απόστολος : : Εγώ θα ψηφίσω το μαμά φτερό, χρώμιο... Για την δουλειά που έχεις κάνει απλά . Ο ρεγουλατόρος φοβερός. Μπράβο!!! Καλησπέρα Γιώργο, Σ" ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου, και τη γνώμη σου. Για το χαρακτήρα της μηχανής θα συμφωνήσω μαζί σου (σχετικά με το μαμίσιο χρώμιο φτερό). Το σφάξιμο του εργοστασιακού φτερού είναι σίγουρο, αν και μπορεί το εξτρά φτερό να αποδειχθεί εμπόδιο που βγαίνει σε καλό... Απόστολος : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 9, 2012 11:00:55 GMT 2
Καλημέρα σας, Επιτέλους η μηχανή στάθηκε στους τροχούς της! Η χρήση της μεταλλικής αλυσίδας ανέτρεψε εντελώς τη σειρά συναρμολόγησης (με βάση τις οδηγίες του κιτ), και η διαδικασία δεσίματος κινητήρα-σκελετού-ψαλιδιού απαιτούσε έξι χέρια τα οποία ακόμη δεν διαθέτω... ;D Έτσι έγιναν πολλές δοκιμές με reset κολλήσεων, και τελικά με τη συνοδεία άπταιστων γαλλικών έγιναν οι κολλήσεις, αν και δημιούργησαν μπόλικα μερεμέτια (ανάγκη επιδιορθώσεων των χρωμάτων). Η αλυσίδα βάφτηκε με το (σμαλτόχρωμα) Gun Metal της Humbrol, και στη συνέχεια στεγνό πινέλο με ασημί ανέδειξε τη λεπτομέρεια της. Στο τέλος ένα διακριτικό πέρασμα με αραιωμένο Oil της Gunze είναι απαραίτητο για να δώσει την παρουσία λιπαντικού στην αλυσίδα. Ένα μικρό θέμα προέκυψε με την εφαρμογή των καρμπυρατέρ και του φίλτρου αέρα στον σκελετό. Το σύνολο είναι μεγαλύτερο σε διάσταση, και δεν χωράει... Θα μειώσω το μήκος των αυλών εισαγωγής του αέρα από το φίλτρο του αέρα προς τα καρμυρατέρ για ολοκληρωθεί και αυτό το κατασκευαστικό μέρος. Αυτά τα ολίγα προς το παρόν. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Απόστολος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 9, 2012 11:09:24 GMT 2
Αν θες χέρια να έρθω... δίπλα είμαι ;D ;D ;D Αφού στάθηκε στα πόδια της στα τελειώματα είσαι φίλε... Άντε με το καλό! Αγάπιος : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on May 9, 2012 12:12:15 GMT 2
φιλε αποστολε το πας για κορυφαιο... αυτη την αλυσιδα δε χορταινω να την βλεπω Υ.Γ. οσον αφορα το μηκος των αυλων εισαγωγης,αμα πειραξεις λιγο και την βελονα μiξης θα κερδισεις και 0,30hp! ;D ;D
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on May 9, 2012 20:08:43 GMT 2
Εθελοντής βοηθός . Καθαρίζω και αερογράφους πλένω και τα πιάτα.
Η δουλειά σου είναι εξαιρετική. Ένα μεγάλο - ακόμη - μπράβο.
Σπύρος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 12, 2012 12:51:25 GMT 2
Αποστολε καλησπερα! Εχεις κανει φοβερη δουλεια, πολλα μπραβο, ολα ειναι πολυ ομορφα!! : : : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 15, 2012 20:30:11 GMT 2
Αγάπιε, Αντώνη, Σπύρο, και Χρήστο, Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχολιά σας!!! Έμεινα λίγο πίσω κατασκευαστικά με στραβές της τελευταίας στιγμής, αλλά δεν θα αργήσει να τελειώσει. Τα ξαναλέμε σύντομα... Απόστολος : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 17, 2012 12:51:49 GMT 2
Καλησπερα Αποστολε. Απο μηχανακια δεν εχω ιδεα (φοβαμαι να τα καβαλησω ), η δουλεια σου ομως ειναι φοβερη! Αυτο που μαρεσει πιο πολυ απ'ολα ειναι το φαγωμα στο δισκο!!! Καλα τελειωματα!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 18, 2012 12:12:47 GMT 2
Καλησπερα Αποστολε. Απο μηχανακια δεν εχω ιδεα (φοβαμαι να τα καβαλησω ), η δουλεια σου ομως ειναι φοβερη! Αυτο που μαρεσει πιο πολυ απ'ολα ειναι το φαγωμα στο δισκο!!! Καλα τελειωματα! Καλημέρα Δημήτρη, Χαίρομαι που σου αρέσει. Οι μηχανές (κυρίως οι παλιές) μου αρέσουν πολύ! Τις έχω ζήσει, και τις έχω συνδέσει με πιο ανέμελες εποχές. Κατασκευαστικά δε είναι απόλαυση! Δοκίμασε να φτιάξεις δίτροχο, και θα με θυμηθείς. Απόστολος
|
|
|
Post by nektarios on Jun 8, 2012 12:37:03 GMT 2
Τελευταίος και καταϊδρωμένος σπεύδω κι εγώ να σχολιάσω... Βεβαίως, δεν θα πω καμιά σοφία, η δουλειά σου είναι πασιφανώς εξαιρετική, όπως "πρόσεξαν" και όλοι οι υπόλοιποι! Ειδικά οι ιδιοκατασκευές σου είναι απίστευτες!!! : : : : : : Και επειδή από μηχανικά μέρη μοτοσυκλετών δεν σκαμπάζω γρυ, μού έκαναν "κλικ" οι φθαρμένες δισκόπλακες και η αλυσίδα!!! Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Εύχομαι απροβλημάτιστη ολοκλήρωση! Α, και μην ξεχάσεις να τυπώσεις το κλασικό "Remove Before Flight" πάνω στην κόκκινη διακοσμητική ταινία του κλειδιού! ;D
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jun 19, 2012 11:17:01 GMT 2
Τελευταίος και καταϊδρωμένος σπεύδω κι εγώ να σχολιάσω... Βεβαίως, δεν θα πω καμιά σοφία, η δουλειά σου είναι πασιφανώς εξαιρετική, όπως "πρόσεξαν" και όλοι οι υπόλοιποι! Ειδικά οι ιδιοκατασκευές σου είναι απίστευτες!!! Και επειδή από μηχανικά μέρη μοτοσυκλετών δεν σκαμπάζω γρυ, μού έκαναν "κλικ" οι φθαρμένες δισκόπλακες και η αλυσίδα!!! Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Εύχομαι απροβλημάτιστη ολοκλήρωση! Α, και μην ξεχάσεις να τυπώσεις το κλασικό "Remove Before Flight" πάνω στην κόκκινη διακοσμητική ταινία του κλειδιού! ;D Καλησπέρα Νεκτάριε, Ευχαριστώ πολύ για τα σχολιά σου, και χαίρομαι που σου αρέσει. Ελπίζω να βελτιωθεί λίγο η διάθεσή μου και να τελειώσει σύντομα... Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Jun 20, 2012 14:56:33 GMT 2
Μακάρι να βελτιωθεί η διάθεση σου φίλε Απόστολε γιατί μιλάμε για την ολοκλήρωση μιας καταπληκτικής κατασκευής !!! Προχώρα... εμείς σε στηρίζουμε...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 21, 2012 10:55:07 GMT 2
Απόστολε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! έλα να ανέβουμε λίγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 21, 2012 22:34:11 GMT 2
Αποστολε μιλαμε για εργο τεχνης!!! Καλη συνεχεια φιλε!! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jun 28, 2012 20:56:43 GMT 2
Ανδρέα, Γιώργο, και Βαγγέλη, Σας ευχαριστώ πολύ για τη δύναμη που μου δίνετε. Οι εργασίες ξεκίνησαν ξανά, και σύντομα τελειώνει. ;D Απόστολος : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Aug 30, 2012 12:20:30 GMT 2
Καλησπέρα σας, Μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα να προχωρήσω την κατασκευή, και να την τελειώσω όσο γίνεται πιο γρήγορα (περιμένουν κι άλλα στη σειρά ;D)... Τοποθετήθηκαν τα πλαινά καπάκια του κινητήρα, το πίσω φτερό με την ουρά, ο προφυλακτήρας της αλυσίδας, η εξάτμιση, τα μπουζοκαλώδια, και τα καρμπιρατέρ με το φίλτρο του αέρα. Γενική παρατήρηση είναι πως κανένα από τα επιμέρους κομμάτια δεν κάθεται σωστά... Με πατέντες χειρουργικές επεμβάσεις, και κρυφές κολλήσεις κατάφερα να δέσω τα παραπάνω κομμάτια. Και βέβαια κάθε επέμβαση σε ήδη βαμμένα κομμάτια σημαίνει μερεμέτι στη συνέχεια... Για την ιστορία μίκρυνα το μήκος των αυλών στο φιλτροκούτι για να χωρέσει μαζί με τα καρμπιρατέρ στον προβλεπόμενο χώρο, έκανα το ίδιο στην απόληξη του σκελετού στην ουρά, αφαίρεσα υλικό από το πίσω φτερό αφού έβρισκε στον προφυλακτήρα της αλυσίδας, και λιμάρισα την σέλα για να εφαρμόσει αξιοπρεπώς στο ρεζερβουάρ... Ελπίζω ότι τα χειρότερα πέρασαν, και η υπόλοιπη κατασκευή θα ολοκληρωθεί φυσιολογικά... Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Απόστολος Ένα πρόχειρο μοντάρισμα του ρεζερβουάρ, της σέλας, και του πλαινού καπακιού είναι απαραίτητο για να αποφύγω δυσάρεστες εκπλήξεις...
|
|