tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Apr 15, 2012 14:43:20 GMT 2
καλησπερα σε ολους! Χρονια πολλα σας ευχομε με υγεια! κ καλες κατασκευες! μετα τα κρεατικα(ελπιζω να μην υπερβαλλατε γιατι η χολιστερινη παραφυλαει) και τα κρασια(εδω αμα το παρακανετε δε πειραζει,αρκει να μην πιανουμε τιμονι μετα) αφηνω στη μεση το 944 που προχωρησε πολυ γρηγορα και ηρθε η ωρα να ξεκινησω μια αμερικανα,γνωστη στους τριανταρηδες κ πανω.... το αμαξι ειχε κυριολεκτικα πρωταγωνιστικο ρολο(αν μπορουμε να το πουμε αυτο για ενα αντικειμενο) συνοδευομενο απο ενα απιθανο κινητο garage/συνεργειο(αξεχαστη σε ολους η εισοδος κ εξοδος εν κινησι,και απολυτα εφικτη,για οσους θα αναρωτηθουν) με ξεχωριστα χαρακτηριστικα οπως εγκεφαλο με φωνη! boost για να κανει αλματα,ρολοι ασυρματο για να το καλει ο Μιχαλακης οταν τον στριμωγναν οι κακοι,να ερθει κ να τον σωσει!χαχαχαχαχαχχαχ 80's! ....σωστα καταλαβατε. και το κιτ(κιτ ονομα κ πραμα!αχχαχαχ) ειναι αυτο.. εγω θα παω για την turbo εκδοση με τα εξωφρενικα φαρδια λαστιχα ολα τα κοματια δειχνουν σωστα(εκτως των δισκοφρενων,κ υαλοκαθαριστιρων που απουσιαζουν),η λεπτομερια ειναι αρκετη σε 1/25,νομιζω.... οσον αφορα τις οδηγιες,αναφεροντε στα κοματια και με την μηχανολογικη ονομασια τους,περαν απο την κλασικη αριθμηση(nice touch!old school thinking) ....και κατι ακομα μεσα στο κουτι>>> ποσο αρχαιο μας φαινετε αυτο,τωρα πια που εχουμε πνιγει στο http://......
|
|
|
Post by Sakis on Apr 15, 2012 15:41:59 GMT 2
Χρόνια πολλά Αντώνη και καλή επιτυχία σου εύχομαι με το(ν) κιτ! ;D
|
|
|
Post by alex78 on Apr 15, 2012 20:17:26 GMT 2
Καλησπέρα Αντώνη και Χρόνια Πολλά!! Καλή αρχή εύχομαι σ'ένα αγαπημένο θέμα και βέβαια τηλεοπτική σειρά... Βέβαια για να είμαι ειλικρινής δεν μου γεμίζει και πολλή το μάτι το κίτ (δείχνει λίγο ''χοντροκομμένο') ελπίζω να μην σε παιδέψει ιδιαίτερα... Αλέξης
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on Apr 15, 2012 23:36:08 GMT 2
φιλε slayer χρονια πολλα κ σενα! νασε καλα φιλε αλεξ,,,, κοβει το ματι σου.οντως ειναι ψιλοχοντροκοπια. και ειναι σιγουρα βαρυτερο απο ολα τα αλλα που εχω φτιαξει. ...αμερικανικη macho κατασκευη... κ εχουν αρχισει τα οργανα απο την πρωτη μερα που ειπα να ασχοληθω με το αμαξωμα : : ολες οι ποδιες θελουν ειδικη φροντιδα για να κατσουν σωστα.... το καπο στον αερα .... αλλα το κανονισα.... αυτα.... καληνυχτα σε ολους... : :
|
|
|
Post by rawshooter on Apr 15, 2012 23:48:25 GMT 2
Αντώνη καλημέρα και Χρόνια Πολλά : : Καταρχάς να σου ευχηθώ καλή συνέχεια στο κιτ αλλά και καλή υπομονή μιας και έχοντας στο στόκ μου την πρώτη version (την μαύρη οχι τη κίτρινη) μπορώ να επιβεβαιώσω οτι έχει πολλά θεματάκια σχετικά με την εφαρμογή Βέβαια "σηκώνει" πολλή βελτίωση και ειδικά στο θέμα moter + σαλόνι Καταδεύτερον να κάνω μια μικρή διόρθωση, o K.I.T.T. δεν ήταν Firebird αλλά Trams Am version sans-hood
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on Apr 15, 2012 23:56:16 GMT 2
...φιλε shooter χρονια πολλα! στις οδηγιες το ονομαζει trans am. αλλα κ ενα μικρο ψαξιμο που εκανα στον ιστο ,,,, εκει με παει. en.wikipedia.org/wiki/Knight_Rider_(1982_TV_series)εξαλου το θυμαμε χαρακτηριστηκα απο μικρο παιδι.pontiac firebird gta trans am.(το ειχα και σε matchbox!)χαχαχαχαχαχαχα
|
|
|
Post by rawshooter on Apr 16, 2012 0:06:06 GMT 2
Ναί πράγματι τώρα διαπιστώνω οτι ήταν ειδική version του Pontiac Firebird που ονόμαζαν και Trans Am
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on Apr 16, 2012 0:12:01 GMT 2
κοιτα οι αμερικανοι αυτη την ονομασια τρανσ αμ(transe america)την εχουν χρησιμοιησει γενικοτερα πολυ...χαχαχαχχχαχαχαχαχ
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 17, 2012 8:21:11 GMT 2
Καλή αρχή!!!! Απ'ότι βλέπω θα σε δυσκολέψει λίγο... ΚΙΤΤ... το αυτοκίνητο των ονείρων μου στα παιδικά μου χρόνια!!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 17, 2012 11:47:54 GMT 2
Καλή αρχή κι απο μένα και καλά κουράγια... Ποτέ δεν ήμουν φανατικός με τον ΚΙΤΤ. Για την ακρίβεια μου την έσπαγε ;D . Ήμουν το σπασικλάκι του σχολείου... καθώς όλα τα παιδιά βλέπανε ένα σφηνοειδές αυτοκίνητο και λέγαν... ΩΩΩΩ ο ΚΙΤΤ... και ο μικρός Γιωργάκης με απαξιωτικό ύφος, Αυτό είναι π.χ. Fiat X1/9.... ;D ;D . Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ενδιαφέρον θέμα και δεν θα το παρακολουθώ με ενδιαφέρον... Άλλωστε πέρασαν πολλααα χρόνια από τότε
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 17, 2012 12:18:36 GMT 2
Σαν concept εκείνη την εποχή ήταν πολύ μπροστά...Και ο καθένας θα ήθελε ενα τέτοιο αυτοκίνητο, να τα κάνει όλα μόνο του και να πηγαίνει με χίλια. Περι ορέξεως βέβαια....
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on Apr 17, 2012 13:43:09 GMT 2
φιλε george,φιλε tziaf σας ευχαριστω.... οντως κ κουραγια θα χρειαστουν και υπομονη. απο οτι φαινεται αυτο το κιτ εχει το δικο του χαρακτηρα.... ;D το καθε κομματι εχει την δικια του αποψη για το πως θελει να κατσει εχτες το ασταρωσα κ σημερα θα το περασω ελαφρυ τριψιματακι θα ασχοληθω και με τις ατελειες που βγηκανε στην φορα. εκανα και ενα γρυλο για να με βοηθησει σε αυτο το δυστροπο ποντιακ!χαχαχαχχχαχαχαχ
|
|
|
Post by nektarios on Apr 17, 2012 22:52:53 GMT 2
φιλε george,φιλε tziaf σας ευχαριστω.... οντως κ κουραγια θα χρειαστουν και υπομονη. απο οτι φαινεται αυτο το κιτ εχει το δικο του χαρακτηρα.... ;D το καθε κομματι εχει την δικια του αποψη για το πως θελει να κατσει εχτες το ασταρωσα κ σημερα θα το περασω ελαφρυ τριψιματακι θα ασχοληθω και με τις ατελειες που βγηκανε στην φορα. εκανα και ενα γρυλο για να με βοηθησει σε αυτο το δυστροπο ποντιακ!χαχαχαχχχαχαχαχ Αγαπητέ Αντώνη, δεν ξέρω τι θα γίνει με την Firebird, πάντως τα εργαλεία του συνεργείου είναι άπαιχτα! : : : : Ο γρύλος είναι λειτουργικός; ;D Εύχομαι καλή επιτυχία! Με την αποφασιστικότητα που σε διακρίνει, πιστεύω οτι και η Firebird θα γίνει πολύ όμορφη! καλή συνέχεια! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 17, 2012 23:00:33 GMT 2
Καλησπέρα Αντώνη, Βλέπω (με χαρά) ότι παίρνεις το βάπτισμα του πυρός στα αμερικάνικα θέματα. Η αλήθεια είναι ότι έχουν "απαιτήσεις" κατά τη διάκεια της κατασκευής, αλλά το αποτέλεσμα συνήθως αποζημιώνει... Ο γρύλλος τα σπάει!!! Καλή συνέχεια!!! Απόστολος
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on Apr 17, 2012 23:30:51 GMT 2
γεια σου φιλε Νεκταριε,φιλε Αποστολε!ναστε καλα... σημερα ειχαμε εκπληξεις στο προγραμμα.... στην αρχη ασχοληθηκα με την αεροτομη,αποφασισα να ορισω την σωστη της θεση με συρμα κ οπες,για να αποφυγω την κολληση που νομιζω οτι ειναι πολυ επικινδυνη αφου θαχει βαφτει το μοντελο ολα καλα μεχρι εδω.σωστη η θεση/πετυχημενη η προσπαθεια. μετα ειπα να το βαψω..... χαχχαχαχαχαχαχχαχα εδω γελαμε.τα πρωτα χερια που ειναι mist, καθοντε καθως πρεπει. μετα που λεω να κανω το wet χερι...... μπααααααααααααααα! τι συμβαινει?.... - ειχα αραιωσει την μπογια περισοτερο του δεοντος και δεν ελεγε να κανει <<λεια βρεγμενη επιφανεια>..... και μετα αρχιζει και φτεινει ο αερογραφος! ενα βαγονι αγιους κατεβασα.η νεροπαγιδα καθαρη/στεγνη,ο αερογραφος καθαρος και στεγνος, η μπογια καλοχτυπημενη .... τι να συμβαινει? ...και μεσα στο ανηλεες μπινελικι καταλαβα οτι το νερο ειχε συγκετρωθει μετα απο την νεροπαγιδα,,,, στη σωληνα! πακετο! γεματος νευρα την εβγαλα στο μπαλκονι την διπλωσα στα 2(ειναι τριμετρη) και στροβιλισα σαν cowboy(οσοι με ειδαν να το κανω αυτο θα ειπαν:παει αυτος,εκαψε φλατζα).μετα του τραβηξα ενα wet της προκοπης και τωρα ειναι στο ντουλαπι στεγνοματος.δεν εχω ιδεα τι εχει συμβει ακριβως.αυριο που θαχει κατσει η μπογια 8α δω τα λαθη... :-/shit happens
|
|
|
Post by alex78 on Apr 18, 2012 0:28:19 GMT 2
.....εκανα και ενα γρυλο για να με βοηθησει σε αυτο το δυστροπο ποντιακ..... ....και μας το γράφεις τόσο.....απλά.... ....γιά κάνε τον κόπο please να μας περιγράψεις τα μυστικά του γρύλου ρε συ Αντώνη....
|
|