Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 11, 2012 0:37:56 GMT 2
Βλεποντας το "πριν" και το "μετα" θα δανειστω τα λογια του Πατρικ Ογκουνσοτο και θα αναφωνησω: "Πως γκένιν αυτο?!?!?" Απιθανα πραγματα! : : Καλη συνεχεια! Δημητρης
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 11, 2012 9:20:27 GMT 2
Πανέμορφο!! Τέλειο βάψιμο και φοβερός συνδυασμός χρωμάτων!!!!!!!!!!! Το εσωτερικό το έκανες με σπρέυ?
|
|
|
Post by nektarios on Apr 11, 2012 11:16:03 GMT 2
Παναγιώτη, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό! Τόσο χρωματικά, όσο και κατασκευαστικά! : : : : Βέβαια, με τα ανοίγματα που είχαν οι χαραμάδες, θα μπορούσες να εφαρμόσεις και μια πιο απλή μέθοδο, χρησιμοποιώντας... aerostop για πόρτες! ;D Εύχομαι καλή - και απροβλημάτιστη! - συνέχεια! : :
|
|
|
Post by rawshooter on Apr 11, 2012 15:58:28 GMT 2
Φίλοι μου καλησπέρα και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια Αλέξη με την υγρή κυανοκρυλική έκανα το εξής, επειδή τον στόκο αμα πάς να τον χαράξεις πολλές φορές σπάει σε κομματάκια, χρησιμοποίησα κυανοκρυλική και επιταχυντή (Kicker) ώστε να κλείσω κάποια σημεία στις "χαράδρες" στο πλαίσιο των πορτών - aerostop ;D ;D ;D ;D - Το kicker την "πάγωνε" αμέσως και έτσι μετά με το χαρακτικό ακολούθησα τις καμπύλες Τώρα σχετικά με το "καλιμπράρισμα" με το πιστολάκι των μαλλιών.......παραπλήσια τεχνική που εφαρμόζουμε οι "αρματάδες" για τις ρητινένιες ερπύστριες Τόσο τα λεπτά κομμάτια ρητίνης (ερπύστριες δλδ) όσο και τα πλαστικά μαλακώνουν με την ζέστη....επειδή η "γυμνή" φλόγα είναι πολύ δυνατή επόμενη πηγή "ελεγχόμενης" θερμότητας είναι το πιστολάκι των μαλλιών. Τώρα οι τεχνικές για τ' αμαξώματα είναι η εξής: A. Κάνουμε ενα τελάρο (απλό τετράγωνο σαν κορνίζα φωτογραφίας) απο ξυλαράκια (εγώ απο μπάλσα), σε διαστάσεις ώστε να "πατάει" επάνω του το 99% των 24αρων αμαξωμάτων. Επάνω του "πιάνω" με λαστιχάκια το στρεβλό αμάξωμα που θέλω έτσι ώστε να "πατήσουν" όλες οι κάτω πλευρές του.....και τότε σιγά-σιγά και απο κάποια απόσταση (δεν υπάρχει εδώ στάνταρτ, δοκιμάζοντας, βλέπεις) το μαλακώνω με την θερμότητα απο το πιστολάκι. Οσο μαλακώνει τα λάστιχα το κρατούν και οταν κρυώσει θα αποκτήσει την ισιάδα του τελάρου Β. Η άλλη τεχνική είναι λιγότερο σίγουρη και εφαρμόζεται σε χοντρά πλαστικά (κατι σε AMT ας πούμε ). Αντι για καλίμπρα απο μπάλσα κτλ, χρησιμοποιούμε ενα βιβλίο (μην φανταστείς και κανα τόμο της Πάπυρους-Λαρούς ;D ) και το τοποθετούμε επάνω στο αμάξωμα - Εδω ΠΡΟΣΟΧΗ μην τσαλακώσουμε καμμιά κολώνα του αμαξώματος !!!!! - Έπειτα η γνωστή διαδικασία του πιστολιού - Δημήτρη, Θεός ο Ογκούνστο ;D ;D ;D ;D Δεν "χορταίνω" να τον ακούω ;D ;D Λοιπόν τελείωσε και αυτό.....δεν ασχολούμαι άλλο - αν και ήθελε και άλλες προσθήκες π.χ. ζάντες - γιατί ήδη "μου έδειξε τα δόντια του" δύο φορές και ξέρω οτι η 3η θα είναι και η "φαρμακερή" Οπότε βούρρρρρρ στο θέμα με τα "Completed" με τις τελικές φώτο
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 11, 2012 19:35:26 GMT 2
Φιλε Παναγιωτη καλησπερα! Η δουλεια σου ειναι εξαιρετικη!! Τοσο η κατασκευη οσο κ η φωτογραφιση σου, δειχνουν σοβαροτητα κ επαγγελματισμο σε αυτο που κανεις κ το εκτιμω πολυ!! : : Καλη συνεχεια : :
|
|
|
Post by rawshooter on Apr 12, 2012 12:09:45 GMT 2
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου Αλλά επαγγελματισμό όμως με τπτ ;D ;D ;D
|
|