georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 4, 2012 17:59:02 GMT 2
Δεν είναι χάλια, μια χαρά βγήκε!!!!!!!! Έχει κάτι μικρό ατέλιες, ειδικά στο ντεπόζιτο αλλά πρέπει να την παρατηρείς αρκετή ώρα για να τις καταλάβεις. Βούρ για την επόμενη!!!!!!! : : : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 4, 2012 18:04:03 GMT 2
Πέρασε πολύς καιρός που τραβιέμαι με την Suzuki και έχω ξενερώσει τελιος, την ξεπέταξα και σας παρουσιάζω τα αποτελέσματα (χαλια) Καλησπέρα Θάνο, Το αποτέλεσμα είναι καλό, αν και είναι εμφανές ότι την έκανες αγγαρεία... Το πιο χρήσιμα μοντελιστικά εργαλεία είναι η υπομονή, και η επιμονή... Μην βιάζεσαι μία κατασκευή, και αντιμετώπισε τις τυχόν στραβές που θα συναντήσεις κατα τη διάρκεια της κατασκευής με ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Βάλε μπρος την επόμενη κατασκευή σου. Απόστολος
|
|
|
Post by alex78 on May 5, 2012 20:10:50 GMT 2
Θάνο πολύ καλό φίλε βγήκε, ειλικρινά μ'αρέσει, αν δεν έβαζες τους καθρέφτες και ''πρόσεχες'' περισσότερο το μασκάρισμα σου (σέλα, μάσκα) τέλειο θα ήταν.... (έννοείται βέβαια πώς καλοπροαίρετα σχολιάζω και επ'ουδενί δεν μείώνει το τελικό αποτέλεσμα που το θεωρώ πανέμορφο.... . Επόμενο στα ''καπάκια'' ή ξεκούραση για την συνέχεια?? Αλέξης
|
|
|
Post by thanosmav on May 6, 2012 17:39:13 GMT 2
Θάνο πολύ καλό φίλε βγήκε, ειλικρινά μ'αρέσει, αν δεν έβαζες τους καθρέφτες και ''πρόσεχες'' περισσότερο το μασκάρισμα σου (σέλα, μάσκα) τέλειο θα ήταν.... (έννοείται βέβαια πώς καλοπροαίρετα σχολιάζω και επ'ουδενί δεν μείώνει το τελικό αποτέλεσμα που το θεωρώ πανέμορφο.... . Επόμενο στα ''καπάκια'' ή ξεκούραση για την συνέχεια?? Αλέξης Σε ευχαριστώ πάντα κάθε σχόλιο είναι καλοδεχούμενο γιατί μόνο έτσι έρχεται η βελτίωση Για την συνέχεια έχει ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 6, 2012 19:22:31 GMT 2
Καλησπέρα Θάνο, όπως είπε και ο Απόστολος φαίνεται ότι την έκανες αγγαρεία... Παρόλα αυτά δεν είναι καθόλου άσχημη και απλά με υπομονή και επιμονή (ποιός μίλησε τώρα ο Νο1 ανυπόμονος.. ;D ;D ) θα έρθουν όλα.... Μου άρεσαν εξατμίσεις και κινητήρας... Στα φερινγκ το μασκάρισμα μεταξύ άσπρου και μαύρου μου φαίνεται κάπως "τραχύ"... μήπως άργησες να βγάλεις την ταινία αφού έβαψες ? όπως και να χει το μοντέλο είναι μια πολύ ομορφη προσθήκη για τη βιτρίνα σου.. Προσωπική μου πρόταση είναι: "Κοίτα να ευχαριστιέσαι εσύ τις κατασκευές σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν" και στο λέω εγώ που είμαι στο ίδιο επίπεδο με σένα και όχι κάποιος με το τρελό "χέρι" όπως πολλοί συμφορουμίτες... Τώρα καλή ξεκούραση και όταν σου έρθει πάλι η μούρλα εδώ θα μαστε εμείς για ιαματικά οφθαλμόλουτρα ;D ;D Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|