billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 24, 2012 17:45:49 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 24, 2012 19:28:06 GMT 2
Βασίλη πολύ όμορφο το μοντέλο... Επίσης είναι αξιοθαύμαστο πως συνδύασες όλα αυτά τα έξτρα, σε ένα "ενιαίο" άρτιο αποτέλεσμα χωρίς παραφωνίες. Τα αμορτισέρ - ελατήρια μου άρεσαν πάρα πολύ. ΥΓ. Βασίλη πες μου, μια γνώμη για την ACUSTION. Δεν έχω χρησιμοποιήσει βελτιωτικό της και θα ήθελα να ακούσω την εμπειρία σου. : : : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 24, 2012 21:03:38 GMT 2
. ΥΓ. Βασίλη πες μου, μια γνώμη για την ACUSTION. Δεν έχω χρησιμοποιήσει βελτιωτικό της και θα ήθελα να ακούσω την εμπειρία σου. α Ευχαριστώ πολύ.Η άποψη σου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Τα acustion σαν βελτιωτικά έχουν καλή εφαρμογή νομίζω λίγο πιο χοντρό πάχος με αποτέλεσμα να είναι δύσχρηστα(σε σχέση με ΚΑ MODELS - HOBBY DESIGN)οι οδηγίες τους είναι σε άπταιστα Γιαπωνέζικα και δεν καταλαβαίνεις που πάει τι.Αν μπορείς να τα αποφύγεις καλύτερα.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 24, 2012 21:09:18 GMT 2
. ΥΓ. Βασίλη πες μου, μια γνώμη για την ACUSTION. Δεν έχω χρησιμοποιήσει βελτιωτικό της και θα ήθελα να ακούσω την εμπειρία σου. α Ευχαριστώ πολύ.Η άποψη σου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Τα acustion σαν βελτιωτικά έχουν καλή εφαρμογή νομίζω λίγο πιο χοντρό πάχος με αποτέλεσμα να είναι δύσχρηστα(σε σχέση με ΚΑ MODELS - HOBBY DESIGN)οι οδηγίες τους είναι σε άπταιστα Γιαπωνέζικα και δεν καταλαβαίνεις που πάει τι.Αν μπορείς να τα αποφύγεις καλύτερα. Σαφέστατος Βασίλη Σε ευχαριστώ πολύ : :
|
|
|
Post by nektarios on Mar 24, 2012 21:25:36 GMT 2
Βασίλη, έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά, με ιδιαίτερη προσοχή (και αποτελεσματικότητα!) στη λεπτομέρεια! : : : : : : Μου άρεσαν πολύ οι λεπτομέρειες της καμπίνας, αλλά και τα carbon στο κινητήρα!
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 24, 2012 21:44:29 GMT 2
Νεκτάριε σε ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια με το γιαπωνέζικο εγχείρημα σου.
|
|
|
Post by Sakis on Mar 25, 2012 2:39:16 GMT 2
Πολύ προσεγμένο το όλο σύνολο με δυνατές λεπτομέρειες.Μπράβο σου Βασίλη! : : Να τονίσω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα το carbon pattern ακόμα και στα δύσκολα σημεία!Θέλει υπομονή και skills τα οποία δείχνεις να έχεις.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 25, 2012 12:15:13 GMT 2
Μπράβο Βασίλη, πάρα πολύ όμορφα όλα... πολύ προσεγμένη κατασκευή και πανέμορφο τελικό αποτέλεσμα... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Mar 29, 2012 12:06:17 GMT 2
Απλά πανέμορφη!!! Μπράβο!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 29, 2012 13:10:04 GMT 2
Βασίλη πραγματικά πανέμορφο το Porsc-ικό σου και εντυπωσιακός ο χρωματικός συνδυασμός ανθρακί-κεραμμυδί που χρησιμοποιήσες!! : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 21:39:06 GMT 2
Πανεμορφο το Πορσικο φιλε! Οι λεπτομερειες που εχεις προσθεσει το ανεβαζουν επιπεδο! Αληθεια αυτο το κονταρι που κραταει ορθιο το καπω που το φυλαει ο ευτυχης κατοχος? Δημητρης : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Apr 1, 2012 22:05:11 GMT 2
Αληθεια αυτο το κονταρι που κραταει ορθιο το καπω που το φυλαει ο ευτυχης κατοχος? Ευχαριστώ για τα σχόλια σου.Το κοντάρι-παραφωνία δεν το φυλάς απλά το πετάς.(έχει ήδη αντικατασταθεί)
|
|
|
Post by rous74 on Apr 25, 2012 13:13:07 GMT 2
Βασίλη ΜΠΡΑΒΟ !!!
Πανέμορφη η porsche. Την FXX την είχα δεί και απο κοντά, εξίσου κορυφαία είναι και η carrera gt! Kαι πάλι μπράβο.
|
|