dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 27, 2012 17:19:10 GMT 2
Με αφορμή την μετακόμιση του παλιού υπολογιστή από το σαλονι στο εργαστήριο και την λειτουργία αυτού, ανακάλυψα ότι είχε μέσα το παιχνίδι Race Driver: Grid !!! en.wikipedia.org/wiki/Race_Driver:_GridΜε το οποίο είχα φάει πολύ κόλλημα ένα καιρό και μπορώ να πω ότι από χθες μου έκλεισε το μάτι αρκετές φόρες!!!! Ομολογώ ότι υπέκυψα!!! Μεταξύ άλλων παίζω στο playstasion 2 to Gran turismo 1,2&3, TOCA World Touring Car από το καιρό που είχα το playstasion 1 άλλα είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχει μέσα το volvo s40!!! Και φυσικά κάποια με την Lady Lara Croft στο playstasion 2 και στο πισι!!! Υπήρχε πάντως ένα διάστημα, όχι πολύ μακριά που ξημεροβραδιαζόμουν με το παιχνίδι!!! Ελπίζω να μην ξανακυλήσω!!! ;D ;D Παίζουμε κάποιο; : :
|
|
|
Post by Sakis on Feb 28, 2012 11:35:24 GMT 2
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 28, 2012 12:14:12 GMT 2
το γάντι όμως είναι όλα τα λεφτά!!!!!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 28, 2012 13:46:57 GMT 2
Σωστο το γαντι Θανο! Εχω βγαλει καλο στον αριστερο αντιχειρα Φανατικος του GTR2 στο PC, ηδη εχω διαλυσει ενα τιμονι αλλα δυστυχως το καινουργιο τιμονι ειναι στο κουτι του, λογω 15ετους καψιματος με το Championship Manager/Football Manager. Παρολαυτα, δεν θα ξεχασω ποτε τη μεγαλη νικη στα 500 μιλια της Ιντιαναπολις, καθισμενος 3μιση ωρες σε μια καρεκλα συντροφια με ενα μπουκαλι ρακι για τις περιοδους αυτοκινητου ασφαλειας χε χε
|
|
|
Post by Sakis on Feb 28, 2012 15:10:36 GMT 2
Tο γάντι πέρα από το αστείο του θέματος σε γλιτώνει από απίστευτους πόνους,καψίματα και κάλους όπως είπε κι ο Δημήτρης. Δημήτρη χαίρομαι που σου αρέσει το GTR,πολύ σπάνιο πράγμα σε μία εποχή που κάτι Need for Speed χαλάνε τη χαρά.Έχει μικρό αλλά φανατικό και μερακλήδικο κοινό που σπαταλά ώρες ψάχνοντας το καλύτερο setup... Αν σε ενδιαφέρει υπάρχουν mods με φοβερά έξτρα πρωταθλήματα όπως GT 500 και DTM από το 1990 μέχρι σήμερα καθώς και όσες πίστες μπορείς να φανταστείς... Πάρε μία ιδέα: www.youtube.com/watch?v=cgSkVUqoyD0&feature=related
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 28, 2012 16:39:19 GMT 2
Θανο εχω χασει το μετρημα με τα mods που του εχω φορτωσει. Το GT500 ηταν καλο, αλλα στο τελος κολησα να τρεχω συνεχως με ενα ΒMW LMR1 στο Nordschleife. Καψιμο μεχρι τελικης πτωσης!!! Επισης φανταστικο mod αν παιζεις καθολου rFactor, ενα με Porsche 917, 908/3, Matra, Ferrari, Alfa Romeo και λοιπα τερατα του Group 5/6. Λιγο αυτο, λιγο to FM, λιγο το FS X, να γιατι δεν τελειωνω και κανα μοντελο ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 28, 2012 17:13:06 GMT 2
Α.... τα πουλάκια μου... θα σας κατάσχω όλους τα τιμόνια και τα χειριστήρια, μήπως τελειώσετε κάνα μοντέλο!!! ;D ;D Η αφεντιά μου έχει ξεκινήσει να παίζει σε ΗΥ από την εποχή των Amstrad 6128 και 1512 στα 80'ς ... Είχα φτιάξει μάλιστα το πρώτο μου παιχνίδι, σε basic, όταν πήγαινα γυμνάσιο... Όταν ήμουν φοιτητής, έπαιζα Race Sims και Adventures, ενώ τότε συμμετείχα σε ομάδες κατασκευής ελληνικών Adventures games... Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το Grand Prix Legends... Ο καλύτερος και πιστότερος εξομοιωτής αγώνων, μακράν του δεύτερου... Σόρυ παίδες, καλά τα νέα Toca, GTR και GT, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς και αξεπέραστος. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει σας το συνιστώ... en.wikipedia.org/wiki/Grand_Prix_Legendsblogs.motortrend.com/the-greatest-computer-game-ever-grand-prix-legends-792.htmlgoldenboy91.blogspot.com/2009/02/grand-prix-legends-first-impression.html Δυστυχώς η επαγγελματική ενασχόληση με τους ΗΥ, και τα 48ώρα που χτυπούσα στη δουλειά, έκανε απαγορευτική την όποια επιπλέον ενασχόληση με διάφορα παιχνίδια... Από τότε μόνο περιστασιακά έχω ασχοληθεί...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 7, 2012 10:01:42 GMT 2
Η αφεντιά μου έχει ξεκινήσει να παίζει σε ΗΥ από την εποχή των Amstrad 6128 και 1512 στα 80'ς ... Γεράσαμε ή μου φαίνεται? Τι μου θύμισες τώρα!!!!!!!!!!
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Mar 7, 2012 20:35:07 GMT 2
Η αφεντιά μου έχει ξεκινήσει να παίζει σε ΗΥ από την εποχή των Amstrad 6128 και 1512 στα 80'ς ... Γεράσαμε ή μου φαίνεται? Τι μου θύμισες τώρα!!!!!!!!!! Εγώ τους εχω και τους δυο στο υπόγειο!!! Μάλιστα στο 1512 είχα και ένα σιμουλατιον εποχής, φόρμουλα 1!!! Θεϊκό!!!! Τουλάχιστον έτσι φαινόταν εκείνο τον καιρό!!! ;D ;D ;D : :
|
|
|
Post by alfagtakos on Jun 4, 2012 12:08:31 GMT 2
τι λετε για το Need for Speed Shift 2 για PC ? αγγιζει για μενα τον εξομειωτη οδηγησης για ενα ευρειας καταναλωσης παιχνιδι με κατα κορον single race-στριβω τα παντα.Για μενα ηταν μια καλη προσπαθεια ξεφευγοντας απο τα hot pursuit -underground και αλλα κουλα. Επιπλεον μεχρι προσφατα επαιζα rfactor με πολλα mods πανω . Δεν ειναι κορυφαιο σαν το gtr αλλα λογω παρεας και 3 mod με 75 touring, stratos με αληθινο mod ηχου καθως και το παθος μου alfa romeo giulia gta στην πιστα Σερρων ηταν αρκετα για μενα Τωρα για stategy shogun 2 total war online campaign για μενα ειναι εκρηξη χαρας!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 27, 2012 12:43:56 GMT 2
Στο site της codemasters, είναι πλέον διαθέσιμο το νέο της F1 sim και μάλιστα είναι δωρεάν και παίζεται μέσω browser. Δεν ξέρω περισσόσοτερα, απλά μου ήρθε mail σε ένα newsletter για developers και σας το δίνω. www.f1onlinethegame.com/Πιθανόν ενδιαφέρει κάποιους από εδώ μέσα. Απλά προσοχή μην το παρακάνετε και αφήσετε τα μοντέλα σας ;D ;D
|
|
|
Post by freddieslotcars on Mar 10, 2018 17:15:56 GMT 2
Και εγω ασχωλουμε με GTR2 και εχω κατβασει πιστες(Μεγαρα & Σερρες... ) και αυτοκινητα/κατηγοριες εκατονταδες.
|
|
|
Post by czt on Mar 13, 2018 21:59:55 GMT 2
Προσωπικα να παιξω racing game σε υπολογιστη πρεπει να παω αρκετα χρονια πισω εναντιθεση με κονσολα που ακομα τις ανοιγω για καθημερινα bonus κλπ. με τιμονι το παιχνιδι παει σε αλλο επιπεδο φυσικα και με τη τιμονι (εταιρεια , δυνατοτοητες κλπ). Θα σας προτεινω να παιξετε το φανταστικο κατε με asseto corsa & project cars για τους χρηστες υπολογιστη. ως προς την κονσολα το τελευταιο Gran turismo ειναι μια αντιγραφη του forza που δε με εχει πολυ συγκινησει.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Mar 13, 2018 23:53:08 GMT 2
Εγω το παιζω το GTR2 με το πληκρολογιο προς το παρων και σε λαπτοπ 10ετιας...
|
|
|
Post by freddieslotcars on Mar 14, 2018 0:01:55 GMT 2
|
|
|
Post by freddieslotcars on Mar 14, 2018 18:44:49 GMT 2
Γεράσαμε ή μου φαίνεται? Τι μου θύμισες τώρα!!!!!!!!!! Εγώ τους εχω και τους δυο στο υπόγειο!!! Μάλιστα στο 1512 είχα και ένα σιμουλατιον εποχής, φόρμουλα 1!!! Θεϊκό!!!! Τουλάχιστον έτσι φαινόταν εκείνο τον καιρό!!! ;D ;D ;D : : Εγω με την Amiga 500 και παντα με αυτοκινητα... Και την εχω ακομα...
|
|