dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 19, 2012 13:27:05 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Feb 19, 2012 18:39:16 GMT 2
Φίλε Δημήτρη, πολύ πρωτότυπο και μεγαλεπήβολο το project σου! Μου άρεσαν ιδιαίτερα ο ιδιοκατασκευασμένος παπαγάλος και το βάψιμο - φθορές της ατμομηχανής! : : Το πίσω τμήμα (το "ξεσκέπαστο") του επικαθήμενου είναι ιδιοκατασκευή; Καλή συνέχεια! : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 19, 2012 19:49:50 GMT 2
Νεκτάριε ευχαριστώ για τα καλά σου λογία και ελπίζω στο τέλος να εχω ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα!!! Τώρα το η καρότσα έγινε από δυο καρότσες από τις οποίες έκοψα τα κομμάτια που χρειαζόμουνα, την πρώτη την κράτησα ολόκληρη και έκοψα την ράμπα, από την δεύτερη πήρα τους πίσω τροχούς με την ράμπα, αφού τροποποιήθηκαν ώστε όταν υποτίθεται είναι κλειστά εφαρμόζουν, τα ένωσα με πλαστικό σαν να είναι οι γλισιερες που ανοίγει το πίσω μέρος!! Ελπίζω να έγινε κατανοητό!!! Ο παπαγάλος είναι εξολοκλήρου ιδιοκατασκευη!!! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 19, 2012 21:19:08 GMT 2
Πολύ ωραία ιδέα φίλε μου... Τα διοράματα είναι ευπρόσδεκτα, αφενός γιατί δεν έχουμε και πολλά, αφετέρου γιατί πιστεύω οτι μεσώ αυτών θα μάθουμε πολλές ενδιαφέρουσες και χρήσιμες τεχνικές... Οπότε εύγε, για την αρχή που έκανες... Οπότε ξεκινάω τις ερωτήσεις... Τι υλικό είναι το γαλάζιο, πάνω στο οποίο έστησες το διόραμα και πως αποτύπωσες τις ράγες πάνω του? Επίσης, το χώμα είναι φυσικό Κουφαλίων ή κάτι άλλο? Σε ευχαριστώ εκ ων προτέρων για το χρόνο σου... : : : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 19, 2012 23:45:17 GMT 2
Γιώργο να είσαι καλά!!! : : Λοιπόν το μπλε είναι νταου, μονωτικό οικοδομής, σαν το φελιζολ!! Οι ράγες την μια σειρά την είχε το κιτ της ατμομηχανής μέσα, η άλλη βγήκε αντίγραφο, σε καλούπι σιλικόνης και έγινε ρυτινενιο αντίγραφο μέσα εκεί!! Το χώμα είναι πράγματι Κουφαλιων!!! ;D ;D ;D Το οποίο πασπαλίστηκε από πάνω εφόσον πρώτα είχε κοσκινιστεί και στρώθηκε πάνω σε στρώμα ατλακολ!! Όσο για τις φώτο θα το τακτοποιήσω στα επόμενα ποστ που θα γίνουν!!! Έχει δουλίτσα ακόμα !!! Σχόλια, προτάσεις, διαφωνίες , κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση! Θα επανέλθω Δημήτριος!!! : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 20, 2012 9:41:40 GMT 2
Νεκτάριε ευχαριστώ για τα καλά σου λογία και ελπίζω στο τέλος να εχω ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα!!! Τώρα το η καρότσα έγινε από δυο καρότσες από τις οποίες έκοψα τα κομμάτια που χρειαζόμουνα, την πρώτη την κράτησα ολόκληρη και έκοψα την ράμπα, από την δεύτερη πήρα τους πίσω τροχούς με την ράμπα, αφού τροποποιήθηκαν ώστε όταν υποτίθεται είναι κλειστά εφαρμόζουν, τα ένωσα με πλαστικό σαν να είναι οι γλισιερες που ανοίγει το πίσω μέρος!! Ελπίζω να έγινε κατανοητό!!! Ο παπαγάλος είναι εξολοκλήρου ιδιοκατασκευη!!! Όλα κατανοητά! Συγχαρητήρια τόσο για την "πειραγμένη" καρότσα όσο και για τις "αντεγραμμένες" ράγιες! Απ' ότι φαίνεται, έχεις ιδιαίτερη αδυναμία στις ιδιοκατασκευές, και μάλιστα χρησιμοποιώντας ασυνήθιστα και μη εξειδικευμένα υλικά! Μπράβο!! : : Νομίζω οτι αυτό είναι πολύ χρήσιμο και σημαντικό, γιατί δίνει ιδέες και στους υπόλοιπους!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 20, 2012 11:57:19 GMT 2
Δημητρη πολυ καλη η ιδεα σου κ η υλοποιηση της! Καλη συνεχεια!
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 20, 2012 14:45:51 GMT 2
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 20, 2012 17:31:02 GMT 2
Νεκτάριε , Χρήστο και geokat ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!! : : Φίλε geokat ο παπαγάλος είναι εκεί για την τοποθέτηση των βάσεων (που δεν έχουν γίνει ακόμα), πάνω στην νταλίκα που θα πατήσει η ατμομηχανή, και όχι για να σηκώσει την ίδια την ατμομηχανή!!!! Είπαμε να κάνουμε παραδοχές άλλα μην τρελαθούμε κιολλας!!! Οι γερανοί που θα σηκώσουν την ατμομηχανή έχουν κολλήσει στην κίνηση!!!! ;D ;D Υπήρξε μια σκέψη προς στιγμή να τους φτιάξω από το μηδέν, γιατί έχουν το κόστος τους!!! Άλλα δεν το έκανα, ακόμα στέκω καλά στα μυαλά μου!!! Δεν τρελάθηκα!!!! : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 21, 2012 0:00:42 GMT 2
Υπήρξε μια σκέψη προς στιγμή να τους φτιάξω από το μηδέν, γιατί έχουν το κόστος τους!!! Άλλα δεν το έκανα, ακόμα στέκω καλά στα μυαλά μου!!! Δεν τρελάθηκα!!!! [/IMG] [/quote] χαχαχα.ειπα και εγω να μας τρελανει προσπαθει ουτε με αναβολικα στο πετρελαιο δεν τη σηκωνει το παπαγαλακι!!
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Feb 22, 2012 8:20:29 GMT 2
Εγώ δεν κόλλησα όυτε στους φορείς, ούτε στον γερανό. Εγώ έπαθα ένα κόλλημα με το βάψιμο και το σκούριασμα-παλαίωση της ατμομηχανής και της καρβουναποθήκης. Έχω άδικο ή μόνο εγώ έχω χαζέψει? Σούπερ ντούπερ δουλειά φίλτατε Δημήτρη. : : : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 22, 2012 17:28:52 GMT 2
Σταύρο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! : :
|
|