Αgricultural life!
Feb 19, 2012 12:30:22 GMT 2
Post by dmoshid on Feb 19, 2012 12:30:22 GMT 2
Αυτό είναι ένα διοραματικη σε μεγάλη κλίμακα!! 1/87!!! Η ιδέα μου είχε έρθει όταν κάθισα κάτω από το πλατάνι που εχω στο μαγαζί και απολάμβανα τον καφέ μου, ενώ ο γείτονας ήρθε και ξεκίνησε το όργωμα του χωραφιού του, δεν ξερω για εσας αλλα αυτη η μυρωδια του φρέσκο ανακατεμένου χώματος μου φέρνει ευτυχία!! Ποιο πέρα ο μπάρμπα Κότσος έβοσκε τα λιγοστά προβατάκια που κρατούσε πεισματικά μέχρι και πέρυσι, όποτε και σταμάτησε μιας που και η φιάλη που αναγκάστηκε να κουβαλάει στον ωμό για την βοήθεια της αναπνοής του μάλλον εφαρμόστηκε σαν τροχοπέδη στο εγχείρημα του να τα κρατήσει μέχρι το τέλος!!! Παρόλα αυτά τον βλέπω αρκετές φόρες όταν έχει καλό καιρό, να βολτάρει με την φιάλη στον ώμο στις παλιές του διαδρομές, άλλα μοναχός τώρα ποια!!!!
Το σενάριο:
Ο αγρότης περιμένει την νταλίκα με τις μπάλες, για να ετοιμαστεί για το χειμώνα ενώ απολαμβάνει τον καφέ του κάτω από το δεντρό, με συντροφιά τον Ιβάν!! Ο μπάρμπα Κότσος βόσκει τα λιγοστά προβατάκια, ενώ ο Μανώλης στο πάνω στο john deere με κλειστές πόρτες έχει αναμενo το aircondition μιας και η ζέστη άρχισε από νωρίς.......!!!!!
Προς αποφυγή παρανοήσεως αγρότης δεν είμαι καθότι ο θείος Δαμιανός μου είχε πει όταν ήμουν πιτσιρικάς, Δημητρακη αγόρι μου, όχι με την γεωργία μην πλεχτής, αλλά ούτε και με γκόμενα με το όνομα Γεωργία!!!! Τα έχει και τα δυο!!!!! Κατι παραπάνω ξέρει!!
Λίγες φώτο:
Για την ιστορία το φορτηγό είναι μεταλλικό της Ιταλερι sτο οποίο έπεσε λίγο χάιδεμα, όπως και στο john deere που είναι της Wiking αν δεν κάνω λάθος όπως και τα ηνία!!! Οι φιγούρες preiser!!
Ξεφεύγει από τις συνήθεις κλίμακες φορτηγών άλλα τα μικρά μου αρέσουν, κρύβουν πολλά!!!
Θα φτιάξω κάποια στιγμή όμως και ένα μεγαλο!!! ::
Το σενάριο:
Ο αγρότης περιμένει την νταλίκα με τις μπάλες, για να ετοιμαστεί για το χειμώνα ενώ απολαμβάνει τον καφέ του κάτω από το δεντρό, με συντροφιά τον Ιβάν!! Ο μπάρμπα Κότσος βόσκει τα λιγοστά προβατάκια, ενώ ο Μανώλης στο πάνω στο john deere με κλειστές πόρτες έχει αναμενo το aircondition μιας και η ζέστη άρχισε από νωρίς.......!!!!!
Προς αποφυγή παρανοήσεως αγρότης δεν είμαι καθότι ο θείος Δαμιανός μου είχε πει όταν ήμουν πιτσιρικάς, Δημητρακη αγόρι μου, όχι με την γεωργία μην πλεχτής, αλλά ούτε και με γκόμενα με το όνομα Γεωργία!!!! Τα έχει και τα δυο!!!!! Κατι παραπάνω ξέρει!!
Λίγες φώτο:
Για την ιστορία το φορτηγό είναι μεταλλικό της Ιταλερι sτο οποίο έπεσε λίγο χάιδεμα, όπως και στο john deere που είναι της Wiking αν δεν κάνω λάθος όπως και τα ηνία!!! Οι φιγούρες preiser!!
Ξεφεύγει από τις συνήθεις κλίμακες φορτηγών άλλα τα μικρά μου αρέσουν, κρύβουν πολλά!!!
Θα φτιάξω κάποια στιγμή όμως και ένα μεγαλο!!! ::