dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 18, 2012 16:25:47 GMT 2
Εδώ και πάλι στο ξεκίνημα ενός νέου θέματος που εχω στο μυαλό μου!!! Τις προάλλες λοιπόν και παρακολουθώντας την ταινία του τίτλου, αυτός ο Nicolas Cage με έχει μπερδέψει με τις τελευταίες του ταινίες ,ειδα ένα Dodge Charger R/T (440 Engine) το οποίο έχει και την ομώνυμη πινακίδα!!! Η ταινία en.wikipedia.org/wiki/Drive_AngryΚαλή αν δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε!!! Το αυτοκινητο...... Η κοπελα ...... πολυ θα ηθελα να βρω και μια φιγουρα να την βαλω διπλα!!! Το αυτοκίνητο φανταστικό ίσως επειδή το εχω σαν ήρωα από τα παιδικά μου χρόνια και την γνωστή σειρά!!! en.wikipedia.org/wiki/Dukes_of_hazzardΌπου και διαπίστωσα ότι πρόκειται για το ίδιο μοντέλο και έτσι θα το χρησιμοποιήσω σαν βάση για την κατασκευή!!! Το κιτ λοιπον ειναι της AMT/ERTL GENERAL LEE DODGE CHARGER!! Δεν εχω ακούσει και τα καλύτερα για το κιτ, άλλα μάλλον όσο το έψαξα είναι μονόδρομος, όποτε και θα το παλέψω όσο μπορώ!!! Τελευταία μαζοχίζομαι με δύσκολα κιτ;! Αυτά τα ολίγα λοιπόν εν αναμονή του κιτ όποτε και θα τα πούμε εκ νέου!!! Φυσικά αν υπάρχει φωτογραφικό υλικό είναι ευπρόσδεκτο!!! Αν και χρωματικά θα γίνει όπως αυτό τις φωτογραφίας!!!! Θα επανέλθω Δημήτριος!!! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 18, 2012 16:35:06 GMT 2
Δημήτρη καλή τύχη με την κατασκευή και κυρίως καλό κουράγιο! Το συγκεκριμένο charger της φωτογραφίας έχει βγεί από πολλές eταιρίες κατα καιρούς. (Monogram, revell-monogram, Revell usa, καθώς και στις σειρές pro modeller της Monogram) Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 18, 2012 16:55:32 GMT 2
Δημήτρη καλή τύχη με την κατασκευή και κυρίως καλό κουράγιο! Το συγκεκριμένο charger της φωτογραφίας έχει βγεί από πολλές eταιρίες κατα καιρούς. (Monogram, revell-monogram, Revell usa, καθώς και στις σειρές pro modeller της Monogram) Φιλικά, Αγάπιος Αγαπιε ευχαριστώ!!! ποιο κατά την γνώμη σου πιστεύεις ότι είναι ποιο τίμιο κιτ για να φτιαχτεί, μιας και βλέπω ότι ασχολείσαι με αυτά; ώστε να ψάξω και για εναλλακτική!!! Ευχαριστώ!! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 18, 2012 22:05:23 GMT 2
Καλησπέρα Δημήτρη, Κατα τη γνώμη μου. Για μια άνετη κατασκευή ,με σχετικά μικρό κόστος και με καλό επίπεδο λεπτομέρειας, θα συνιστούσα να κοιτάξεις προς Revell USA Είναι σε κουτί στυλ TAMIYA που ανοίγει απο πάνω και έχει φωτογραφία τo Charger στο καπάκι σε μπλέ ηλεκτρίκ με λευκη οροφή. Βεβαια, δεν πιστεύω να βρεθεί με τίποτα στην Ελλάδα, αλλά στο ebay παιζουν πολλά.. Απο κει και πέρα ανεβαίνεις κατηγορία (με ότι συνεπάγεται αυτό) και πας σε Pro modeller ή κατεβαίνεις και πας σε AMT. Τα monogram είναι ίδιο καλούπι απ όσο γνωρίζω με τα Revell-Monogram και πολύ κοντινό (αν όχι ίδιο) με τα Revell USA απλά τα 2 πρώτα είναι πιο παλιά... Αυτά κατά την άποψη μου, από το λίγο που έχω ασχοληθεί, καθώς έψαχνα τους τελευταίους 2 μήνες κι εγώ μανιωδώς ένα Charger. Περισσότερες και πιο σωστές λεπτομέρειες μπορεί σίγουρα να σου δώσει ο Απόστολος καθώς γνωρίζει απείρως περισσότερα από μένα. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by procrossaro on Feb 19, 2012 14:01:16 GMT 2
|
|
|
Post by procrossaro on Feb 19, 2012 14:09:01 GMT 2
|
|
|
Post by procrossaro on Feb 19, 2012 14:17:37 GMT 2
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 19, 2012 19:38:10 GMT 2
Φίλε procrossaro, ευχαριστώ για τις φώτο και για την βοήθεια!! Σίγουρα θα μελετήσω την ταινία για την κατασκευή του οχήματος άλλα και οι φωτογραφίες θα βοηθήσουν ως ένα σημείο!!! Το κιτ ακόμα δεν το εχω πάρει στα χέρια μου, όποτε υπάρχει πολύς χρόνος για μελετά!!! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 19, 2012 21:02:09 GMT 2
Πολύ ωραίο θέμα... Από την ταινία μόνο η "μικρά" αξίζει, αλλά βλέπεται ευχάριστα αν θες να κάψεις μιάμιση ώρα... Καλή επιτυχία Θα σου ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες που έχω με ελληνικά Charger, και δείχνουν και λεπτομέρειες, αλλά δυστυχώς έχω καταναλώσει το bandwidth του photobucket μου, και για αυτό θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τις 23 με 24 του μήνα. Για τις φώτο έχουμε εναλλακτική μέθοδο μέσω PostImage, όπου τις ανεβάζεις απευθείας από τον ΗΥ σου... Δες εδώ για λεπτομέρειές : scalewheels-gr.com/index.cgi?board=admin3&action=display&thread=2 : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 19, 2012 21:38:15 GMT 2
Έχει μέσα η ταινία Charger, Chevelle και Camaro Και εσύ μου λές ότι αξίζει μόνο το μωρό (άσε που έχει και πολλά μωρά μέσα) αλλά μήπως γεράσαμε και παραξενέψαμε κύριε διαχειριστά?? ;D ;D
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 19, 2012 23:56:45 GMT 2
Έχει μέσα η ταινία Charger, Chevelle και Camaro Και εσύ μου λές ότι αξίζει μόνο το μωρό (άσε που έχει και πολλά μωρά μέσα) αλλά μήπως γεράσαμε και παραξενέψαμε κύριε διαχειριστά?? ;D ;D Ναι άλλα αυτό το μωρό είναι φωτιά!!! Μανούλα!!! ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Sakis on Feb 20, 2012 0:13:31 GMT 2
Nα μιλάς καλύτερα στον κ. διαχειριστή! ;D ;D Αφού έχει δίκιο,μόνο το μωρό αξίζει και αυτό δεν είναι πλάκα....
|
|