dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 17, 2012 10:39:11 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 17, 2012 11:14:02 GMT 2
Που ωραίο θέμα φίλε μου... Και η κατασκευή μια χαρά είναι.. Το πλαίσιο είναι φοβερό και τα βαψίματα εμπνευσμένα... Καλή τύχη μέχρι το τέλος... ΥΓ. Θα ψάξουμε και για φώτο, μήπως και διαλευκάνεις τον χώρο του κινητήρα. Απλά δώσε μου λίγο χρόνο : : : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 17, 2012 11:21:23 GMT 2
Γειά σου Δημήτρη, Πολύ ωραία η δουλειά μέχρι εδώ με highlight για μένα την πίσω ανάρτηση... Καλή συνέχεια! Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 17, 2012 11:44:46 GMT 2
Γιώργο θα έχεις το χρόνο, γιατί μου ήρθε να το πετάξω από τον πάγκο μου και ο λόγος είναι ότι πήγα να δοκιμάσω το φερινγκ άλλα βρίσκει στην πίσω ρόδα!!!Ήθελα να το θαυμάσω τρομάρα μου!!! : : : : Βέβαια αφού ηρέμησα λίγο αποφάσισα πως θα ήταν σοφότερο να το κόψω λίγο σε εκείνο το σημείο!!! Αγαπιε να είσαι καλά φίλε μου!!! Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πάντως, αν εξαιρέσω την ταλαιπωρία!!! Ερώτηση ο ορθοστάτης που δίνει το κιτ θα την αντέξει άραγε την μηχανή, γιατί αυτό το σταντ στο λαιμό μου κάθισε!!! Σχόλια, προτάσεις, διαφωνίες , κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση! Θα επανέλθω Δημήτριος!!! : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 17, 2012 20:48:12 GMT 2
Έκανα καποιες τροποποιήσεις στο ψυγείο! Η αλήθεια είναι ότι δεν έμεινα απολυτά ευχαριστημένος άλλα θα το υποστώ ελπίζω να μην φαίνεται και πολύ πολύ!!! Κόπηκε η σήτα η πλαστική και στην θέση της μπήκαν σίτες από σουρωτήρι και στην μέση προσπάθησα να σχηματίσω και την σερπαντίνα με χαλκοσυρμα, έγινε ένα δοχείο που φαινόταν σε μια φωτογραφία!! Ανάθεμα με και αν ξέρω τι σκοπό έχει, και από την άλλη μεριά μάλλον πρέπει να είναι κάποιος πολλαπλασιαστής για το ρεύμα; Σχετικότατος!!!! Θα το βάψω σιγά σιγά και ελπίζω με το χρώμα να δείξει καλύτερο αν και πολύ φοβάμαι ότι θα εχω το αντίθετο αποτέλεσμα!!! Επίσης έγιναν και οι κατάλληλες τροποποιήσεις, κοψίματα στο φερινγκ μπας και συμμορφωθεί!! Πιστεύω ότι είμαι σε κάλο δρόμο!!!! Σχόλια, προτάσεις, διαφωνίες , κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση! Θα επανέλθω Δημήτριος!!! : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 18, 2012 10:31:58 GMT 2
Δημήτρη, καλώς ηρθες στην παρέα! Θα συμφωνήσω με τον Αγάπιο, προσθέτοντας οτι εμένα μού άρεσε πολύ και το συγκρότημα των δισκόφρενων! Καλή συνέχεια! : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 18, 2012 13:56:16 GMT 2
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 19, 2012 13:06:59 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 19, 2012 21:05:42 GMT 2
Καλήμερα ερώτηση αδαούς!!! Έβαψα τα φερινγκ, ρίχνω βερνίκι και μετά γυαλίζω; σωστά! Δημήτρη έχω γράψει το παρακάτω αρθράκι, προσπαθώντας να συμπεριλάβω, όσο γίνεται περισσότερα ενδεχόμενα βαψίματος : scalewheels-gr.com/index.cgi?board=ref5&action=display&thread=15Ελπίζω να βοηθήσει... Υπάρχει επίσης, και κάτι αντίστοιχο για γυάλισμα...
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 19, 2012 23:53:13 GMT 2
Γιώργο δύστυχος όταν έψαχνα μέσα στο σαιτ, δεν άνοιξα καλά τα γκαβά μου!!!! Πολύ ενδιαφέρον!!! Πως θα κοντρολάρω την ανυπομονησία μου δεν ξέρω!!!! ;D ;D ;D : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 20, 2012 23:06:16 GMT 2
Μέτα από πολύ ταλαιπωρία και μασκαρισμα, άφθονα γλυκόλογα : : , εκ νέου προσπάθεια και ξανά τα ίδια : : συνειδητοποίησα ότι να φτιαχτεί η μπλε ριγα στο φτερό, δεν είναι εύκολη υπόθεση!!! Αφού λοιπόν κατάφερε μια ριγα να μου ρίξει την ψυχολογία για να μην χρησιμοποιήσω πιο ευγενείς εκφράσεις , εγκαταλείφθηκε η ιδέα και θα γίνει εξολοκλήρου ασημί με πινελιές μπλε σε τροχούς, κάθισμα και εξατμίσεις!!!! Νικήθηκα!!! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 20, 2012 23:09:18 GMT 2
Μέτα από πολύ ταλαιπωρία και μασκαρισμα, άφθονα γλυκόλογα , εκ νέου προσπάθεια και ξανά τα ίδια συνειδητοποίησα ότι να φτιαχτεί η μπλε ριγα στο φτερό, δεν είναι εύκολη υπόθεση!!! Αφού λοιπόν κατάφερε μια ριγα να μου ρίξει την ψυχολογία για να μην χρησιμοποιήσω πιο ευγενείς εκφράσεις , εγκαταλείφθηκε η ιδέα και θα γίνει εξολοκλήρου ασημί με πινελιές μπλε σε τροχούς, κάθισμα και εξατμίσεις!!!! Νικήθηκα!!! Δημήτρη να σε ρωτήσω πώς προσπάθησες να κάνεις τη ρίγα?? έβαψες πρώτα ασημί και μετά πήγες να βάψεις το μπλέ? Μην το παρατάς... Στο λέει αυτό κάποιος που φοβάται (για να μη πω πως τρέμει ) το μασκάρισμα... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 20, 2012 23:44:10 GMT 2
Έτσι ακριβώς Αγαπιε!!! Το θέμα μου δεν ήταν το μασκαρισμα, το μασκαρισμα πέτυχε στο βαθμό ότι δεν λέρωσε το ασημί με μπλε άλλα το γεγονός ότι δεν κατάφερα να βγάλω ίσιες γραμμές πάνω στο φτερό!! Ίσως αύριο με καθαρότερο μυαλό να ξαναπροσπαθήσω!!! Θα δείξει!!! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 21, 2012 0:11:37 GMT 2
Ναι οι γραμμές για ναβγούν ίσιες είναι ζόρι... Εγώ ζορίστηκα στο καπώ του αυτοκινήτου. Φαντάζομαι τι γίνεται πάνω στα φερινγκ της μηχανής... ;D Να προτείνω για διευκόλυνση κάτι.. Δεν ξέρω αν θα γίνει, από άποψη καλυπτικότητας, αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις... Δοκίμασε πρώτα να βάψεις το μπλέ... και να μασκάρεις μετά μια γραμμή και να βάψεις το ασημί...Ίσως γίνει... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 22, 2012 17:23:26 GMT 2
Αγαπιε δυστυχώς μετά και από τις τελευταίες απογοητεύσεις όσον αναφορά τις γραμμές, η μπλε ριγα έγινε μια μακριά ανάμνηση!!! : : : : Ίσως το δοκιμάσω σε επόμενο πρότζεκτ!!! Έτσι λοιπόν ένα πρόχειρο φιτ για το πως θα είναι!!! Έτσι λοιπόν ολόκληρη ασημί με πινελιες μπλε!!! Νομιζω ότι είναι ένα ενδιαφέρων αποτέλεσμα!!! ;D ;D Σχόλια, προτάσεις, διαφωνίες , κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση! Θα επανέλθω Δημήτριος!!! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 22, 2012 20:40:16 GMT 2
Δεν πειράζει Δημήτρη.
Και πάλι είναι πολύ όμορφη....
Αγάπιος
|
|