RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 20, 2012 18:54:34 GMT 2
Ως γηραιότερος και σοφότερος μας... ;D ;D Μη βαράς...όχι μη, μη.... ;D ;D Το spoiler σου "σπάει κόκκαλα"!! Από τα πιο εύστοχα που έχω διαβάσει! Καλησπέρα Νεκτάριε, Πολύ όμορφη κατασκευή, και κυρίως δουλειά με μεράκι... Μπράβο!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 20, 2012 23:34:03 GMT 2
Απόστολε, σε ευχαριστώ πολύ για το θετικότατο σχόλιο! : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 22, 2012 18:13:27 GMT 2
Νεκτάριε από όλα τα Honda που έχεις εδώ νομιζω ότι είναι το πιο ξεχωριστό!!! Αλήθεια, πως ξέφυγες με τον γερανό!!! Χιούμορ!!! ;D ;D
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 23, 2012 2:02:10 GMT 2
Νεκτάριε πανέμορφη κατασκευή φίλε! Έχω και εγώ κάποια που κάθονται υπομονετικά στην ντουλάπα... Μπράβο φίλε : : : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 23, 2012 11:20:28 GMT 2
Νεκτάριε από όλα τα Honda που έχεις εδώ νομιζω ότι είναι το πιο ξεχωριστό!!! Αλήθεια, πως ξέφυγες με τον γερανό!!! Χιούμορ!!! ;D ;D Δημήτρη, σε ευχαριστώ πολύ! Για τον γερανό, η απάντηση είναι πολύ απλή: η Honda δυστυχώς δεν βγάζει καθόλου φορτηγά ;D και εμένα ανέκαθεν με ενθουσίαζαν τα εντυπωσιακά φορτηγά! Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια παρασπονδία ;D και έφτιαξα τον αυστραλιανό τράκτορα (φουλ στο νίκελ), και στη συνέχεια "μού έκανε κλικ" το γερανοφόρο με τα διάφορα αξεσουάρ και αποφάσισα να το φτιάξω και αυτό! Μόλις όμως ολοκληρωθεί, φορτηγά τέλος! Ξαναγυρίζω στην εταιρία μου!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 23, 2012 11:54:24 GMT 2
Νεκτάριε πανέμορφη κατασκευή φίλε! Έχω και εγώ κάποια που κάθονται υπομονετικά στην ντουλάπα... Μπράβο φίλε Αλέξη, σε ευχαριστώ πολύ! Το "στοκαρισμένο" S-800 σου δεν μου διέφυγε! Έχω και εγώ ακόμη ένα (δώρο από τον gtziaf, μάλλον για να μου κάνει πλάκα! ), και σκέφτομαι να το φτιάξω αγωνιστικό. Το λες, κάνουμε κάποια στιγμή ένα mini GB με S-800;
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 24, 2012 10:31:37 GMT 2
Νεκτάριε πάρα πολυ όμορφο με τέλεια μασκαρίσματα!!!!!!! Τα αυτοκίνητα εκείνης της εποχής ήταν ΟΛΑ τα λεφτά....
|
|
|
Post by nektarios on Feb 24, 2012 12:42:25 GMT 2
Νεκτάριε πάρα πολυ όμορφο με τέλεια μασκαρίσματα!!!!!!! Τα αυτοκίνητα εκείνης της εποχής ήταν ΟΛΑ τα λεφτά.... Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ! Πράγματι, τα τότε αυτοκίνητα ήταν πανέμορφα, με άφθονες διακοσμητικές λεπτομέρειες (που όμως απαιτούν ώρες μασκαρίσματος... ) !!
|
|