|
Post by alex78 on Jun 19, 2014 18:34:19 GMT 2
Ακόμη μία έκδοση του Countryman απο την Hasegawa: Πηγή: www.1999.com
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 11, 2014 12:28:03 GMT 2
H Hasegawa ξαναθυμήθηκε τα ράλυ της, πήρε το παλιό καλό Focus της και από την έκδοση του 2003, το μετατρέπει σε αυτή του 2004, για να το κυκλοφορήσει στις αρχές του φθινοπώρου. Αφορά, το Γερμανικό αγώνα και η κλίμακα είναι η 1/24...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 11, 2014 23:55:02 GMT 2
Ωραία νεα Γιώργο!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 12, 2014 14:42:41 GMT 2
Όντως, είναι καλά νέα Χρήστο, αλλά θα είναι ακόμη καλύτερα αν συνδυαστεί με την "επιστροφή" της Hasegawa στην θεματολογία μας, όπου μετά το κάζο με την Lotus 79 (και την απευθείας αντιπαράθεση με το αντίστοιχό κιτ της Tamiya), αναλώνεται σε guest εμφανίσεις...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Aug 27, 2014 23:10:29 GMT 2
Πολυ ευχαριστα νεα απ τη Hasegawa για τους φαν των μοτοσυκλετων .θα κυκλοφορησει την HONDA NSR500 του 1989 Ενα πολυ ομορφο θεμα που το περιμεναμε καιρο!
|
|
|
Post by alex78 on Aug 29, 2014 17:47:14 GMT 2
Σχεδόν όλοι μας το έχουμε δεί στα παιδικά/εφηβικά μας χρόνια (κυρίως) σε χωριά & νησιά. Η Hasegawa αποφάσισε να μας το ξαναθυμήσει με ένα κίτ στήν 1/24 που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Πρωτότυπο, νοσταλγικό, ίσως για κάποιους και όμορφο....
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 1, 2014 16:46:11 GMT 2
Και ένα νέο Livery (Chardonnet) για την 037... 1984 Tour de Corse No.11
|
|
|
Post by freddieslotcars on Sept 1, 2014 22:22:27 GMT 2
Και ένα νέο Livery (Chardonnet) για την 037... 1984 Tour de Corse No.11 : : : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Nov 7, 2014 20:35:32 GMT 2
Σχεδόν όλοι μας το έχουμε δεί στα παιδικά/εφηβικά μας χρόνια (κυρίως) σε χωριά & νησιά. Η Hasegawa αποφάσισε να μας το ξαναθυμήσει με ένα κίτ στήν 1/24 που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Πρωτότυπο, νοσταλγικό, ίσως για κάποιους και όμορφο.... Εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....έχω φάει ένα κόλλημα με το συγκεκριμένο και λέω να μου το κάνω δώρο στις Γιορτές ....αν το 'φερνε και ο εδώ αντιπρόσωπος τι καλά που θα 'ταν.... Πηγή: www.1999.co.jp/eng/10289551
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 8, 2014 12:08:23 GMT 2
Αλέξη πάντα είναι ωραίο συναίσθημα όταν 'κολλάμε' με ένα κιτ. Σε καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ το παθαίνω συνέχεια Να περιμένουμε και review;
|
|
|
Post by alex78 on Nov 8, 2014 20:12:09 GMT 2
Αλέξη πάντα είναι ωραίο συναίσθημα όταν 'κολλάμε' με ένα κιτ. Σε καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ το παθαίνω συνέχεια Να περιμένουμε και review; Ναί βέβαια Γιώργο γιατί όχι, θα το παλέψω για review (με τα λίγα που ξέρω....) αλλά wip οπωσδήποτε....
|
|
|
Post by alex78 on Dec 24, 2014 20:52:45 GMT 2
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 21, 2015 18:58:33 GMT 2
1/12 hasegawa NSR500 1989Επιτέλους ήρθε!! Μετά απο ενα μήνα+ αναμονής και με σοβαρά στραπατσαρισμενο κουτι + ενα κομμάτι του υποπλαισιου σπασμένο σε δυο σημεία.. επιτέλους έφτασε στα χέρια μου. Παρόλα αυτά η εταιρία έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και με 192!! κομμάτια παρέχει ενα πλούσιο σε λεπτομέρεια και σωστό σε σχήμα μοντέλο. Αλλά ο λόγος που μπήκα στη διαδικασία να κάνω αυτό το ποστ είναι οτι η HASEGAWA δεν μένει μόνο εκεί, κάνει την έκπληξη και ανατρέπει τα δεδομένα στην κατηγορία ξεπερνώντας κατά πολύ την παραδοσιακά κορυφαία στις μοτοσυκλέτες TAMIYA ενσωματωνοντας κάποια χαρακτηριστικα στα μοντέλα της που έλειπαν από την τελευταία. Mερικα απο αυτα ειναι οτι δεν φαίνονται πουθενά μεταλλικές βίδες σταυροκατσαβιδου αλλά δίνονται πλαστικές μεν ολοσοστες δε τάπες εξάγωνες η πλατυκέφαλες βίδες. Το εσωτερικό του πλαισίου δίνεται πλήρες και όχι κούφιο. Εναλλακτικά μπροστινά πιρούνια και δισκόφρενα-φτερά. Διάφανο και μαύρο σωληνάκι και σωστό σε πάχος μεταλλικό ελατήριο πίσω. Κερασάκι στην τούρτα οι χαλκομανίες της CARTOGRAF. Τι άλλο να ζητήσει κανείς?? (ίσως φωτοχαραγμενους ρεγουλατορους πίσω άξονα εναλλακτικα για όσους τους θέλουμε) Εν ολιγης ένα άψογο από όλες τις απόψεις μοντέλο μιας σημαντικής μοτοσυκλέτας που έλειπε. Τέλος ελπίζω η HASEGAWA να μου κάνει το χατίρι μετά απο τέτοιο εγκώμιο που της έπλεξα και αφού τελευταία γυροφέρνει συνέχεια στις χρονιές του 88 και του 89 να κυκλοφορήσει και το 89αρι RGV500 PEPSI του kevin schwantz. Φωτογραφίες και λινκ για το θέμα υπάρχουν στο πιο πάνω ποστ του alex 78
|
|
|
Post by alex78 on Jan 21, 2015 20:39:14 GMT 2
Κληρούχα με τα ΕΛΤΑ άστα να πάνε καλύτερα, δεινοπάθησα και εγώ τον τελευταίο μήνα με 2 κιτ που περίμενα.... Η Hase τελευταία στις μηχανές φαίνεται να σηκώνει το γάντι που άφησε κάτω η Tamiya. Απλά και καινοτόμα πράγματα, πλαίσια-ψαλίδια γεμάτα και όχι κούφια (μισό σωληνάριο στόκο έπρεπε να σπαταλήσεις για να το κλείσεις... ). Στις χαλκομανίες η Cartograf δείχνει να εδραιώνεται... Σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα αγοραστεί κάποιο κίτ, αλήθεια ποιό προτείνεις για αρχή? Πέρα απο τις φωτό του link που ανέβασα, θα πρότεινα να έκανες ένα review, με την εμπειρία σου θα ήταν άκρως ωφέλιμο φίλε!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 22, 2015 23:07:44 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξη, για το review που λες δεν έχω κατι παραπάνω να αναφέρω, (ίσως μόνο ότι η hasegawa ΔΕΝ δίνει μαζί με το κιτ κατσαβιδι για τις σταυροβιδες. θα βασίζεται στο ότι όλοι έχουμε τέτοια από τα κιτ της tamiya.. XAXA ) νομίζω ότι το θέμα καλύπτετε επαρκώς και με το δικό σου ποστ πού υπάρχουν τόσες φωτογραφίες αλλά και λινκ με όλο το φυλλάδιο οδηγιών του κιτ έτσι ώστε ο κάθε ενδιαφερομενος να μπορεί να μελετήσει το κιτ κατασκευαστικα αλλά και τα επιμέρους κομμάτια του. Mε τιμάς που μου ζητάς να σου προτείνω κάποιο κιτ για αρχή, απ'οτι ξέρω δεν είσαι πρωτάρης, έχεις φτιάξει μοτοσυκλέτα στο παρελθόν. Αν εννοεις κάποιο hasegawa, και εγώ πρωτάρης είμαι σε αυτά, το nsr είναι το πρώτο που αγοράζω. (Κάτι 250αρια που βγάζει δεν είναι για μενα. το YZR500 που έβγαλε πριν το NSR500 είναι το ίδιο καλό με το NSR σαν κιτ αλλά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα σαν μοτοσυκλέτα) Αν εννοεις και από tamiya τότε αλλαζει το πράγμα..
|
|
|
Post by alex78 on Jan 23, 2015 17:04:07 GMT 2
Δεν δίνει κατσαβίδι? Δεν πειράζει, δυό τρείς ντουζίνες μόνο απο τα στοκαρισμένα έχει ο καθένας μας.... Για hase αναφερόμουν, όχι δλδ ότι έχω και καμιά σπουδαία εμπειρία γενικότερα, 3-4 μηχανάκια έχουν καρνιβαλιστεί στον πάγκο μου μέχρι στιγμής...
|
|