billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 7, 2012 12:00:03 GMT 2
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Feb 7, 2012 12:05:11 GMT 2
Καλώς μας ήρθες Βασίλη!!
Είμαι γνωστός φειδωλός στις κρίσεις μου , αλλά η δουλειά σου είναι super!!. Ελπίζω να συμφωνήσει μαζί μου και ο γνωστός Φερραρικός (λέγε με Γιώργο) ;D
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 7, 2012 12:09:01 GMT 2
Γεια σου Βασίλη και καλώς όρισες στην παρέα... Πολύ ωραίο το θέμα και πολύ όμορφη εκτέλεση... Και χθές το χάζευα κάπου που ήμουν αυτό το κουτί ;D ;D ;D Απ' όσο βλέπω έχει πέσει πολλή δουλειά γενικώς και νομίζω σε δικαιώνει το αποτέλεσμα... Απλά ήθελα να σε ρωτήσω... όταν λές: "και βελτιωτικά από ΚΑ MODELS ,S27 και CRAZY MODELER" Χρησιμοποίησες 3 διαφορετικά βελτιωτικά ή τμήματα από τα 3? όχι γιατί αν ισχύει το πρώτο τρομάζω στην ιδέα του πόσο μπορεί να σου κόστισε το μοντέλο συνολικά.... ;D ;D Καλή διαμονή στο φόρουμ και με το καλό να δούμε και μοντέλο σου στην ενότητα "Υπό κατασκευή"... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 7, 2012 13:03:33 GMT 2
Γεια σου Βασίλη!!
Πολύ όμορφο το μοντελάκι σου...Η λεπτομέριες στα φρένα και στον χώρο της μηχανής είναι super! Το έχεις αποδώσει τέλεια...
|
|
|
Post by Sakis on Feb 7, 2012 13:09:47 GMT 2
Καλώς μας ήρθες Βασίλη!
Η λεπτομέρεια που έχεις βάλει στο κιτ είναι υποδειγματική και αξίζει συγχαρητήρια!Πραγματικά πολύ λεπτομερές μοντέλο.
Κάνεις εξαιρετική δουλειά και ελπίζω να δούμε και άλλα κιτ σου στην πορεία.
Πολλά μπράβο από μένα!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 7, 2012 13:27:18 GMT 2
Φοβερή δουλειά Βασίλη! Η απόδοση και επιμονή σου στην λεπτομέρεια είναι εκπληκτική! Πολλά συγχαρητίρια και κάτι μου λέει ότι θα δούμε πολύ όμορφα μοντέλα από τα χεράκια σου : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 7, 2012 13:36:33 GMT 2
Βασιλη καλως ηρθες στην παρεα μας!! Εχεις κανει πολυ ομορφη δουλεια!!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 7, 2012 15:13:05 GMT 2
Βασίλη, καλώς ήρθες στην παρέα! Εξαιρετική δουλειά, με άφθονες καλοκατασκευασμένες λεπτομέρειες! : : : : Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 7, 2012 17:40:46 GMT 2
Βασίλη, καλώς μας ήρθες και καλές δημοσιεύσεις... Εδώ η παρέα, όπως ίσως θα έχεις δει, είναι πολύ καλή και με πάντα καλή διάθεση... Νομίζω ότι θα μάθουμε πολλά από την εμπειρία σου... Και τι τρόπος να κάνεις την εισαγωγή σου... Εξαιρετική η Fxx... Σίγουρα θα αποτελέσει αναφορά όταν πιάσω την δική μου... Το άνοιγμα του εμπρός καπό είναι απίστευτο, ενώ τα κάρμπον δίνουν άλλον τόνο ρεαλιστικότητας. Μου άρεσε επίσης και το βάψιμο των δίσκοφρένων (αλήθεια πώς το έκανες?) Ελπίζω να σας αρέσει (σε έναν σίγουρα λόγω … θέματος)! Ένας λόγος παραπάνω... Περιμένουμε και άλλα τελειωμένα αλλά και υπό κατασκευή μοντέλα... Τι δουλεύεις τώρα φίλε μου? : : : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Feb 7, 2012 19:25:44 GMT 2
Βασίλη θα μου επιτρέψεις να αρκεστώ στό...καλωσόρισμά σου στο forrum, για τα του μοντέλου σου χώρια ότι με κάλυψαν οι συνάδελφοι τι να σχολιάσω....το ΤΕΛΕΙΟ??... : : : : : : : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 7, 2012 21:18:02 GMT 2
Χρησιμοποίησες 3 διαφορετικά βελτιωτικά ή τμήματα από τα 3? Ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια Απο τα 3 βελτιώτικα χρησιμοποιούσα επιλεκτικά κομμάτια που μου ταίριαζαν καλύτερα.Αν αποφασίσεις να πάρεις κάποιο νομίζω οτι το crazy modeler θα σε ικανοποιήσει αρκετά Βασίλης
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 7, 2012 21:31:20 GMT 2
Σας ευχαριστώ. Τα καλά σχόλια ειναί πάντα ευπρόσδεκτα όταν προέρχονται απο ειδήμονες του είδους και οι παρατηρήσεις ακόμα ποιό χρήσιμες πρός βελτίωση τεχνικής και ακόμη καλύτερων αποτελεσμάτων.
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 7, 2012 21:45:45 GMT 2
Μου άρεσε επίσης και το βάψιμο των δίσκοφρένων (αλήθεια πώς το έκανες?) Ευχαριστώ πολύ.Η γνώμη ενός ειδίκου στα Ιταλικά όνειρα δίνει άλλη βαρύτητα.Τα δισκόφρενα είναι ΡΕ CRAZY MODELERS και KA MODELS και είναι βαμένα με titanium silver TAMIYA σμάλτου με πίνελο χωρίς αραίωμα για να πετύχω υφή κεραμικών φρένων. Περιμένουμε και άλλα τελειωμένα αλλά και υπό κατασκευή μοντέλα... Τι δουλεύεις τώρα φίλε μου? Έχω ξεκινήσει ενα γκάραζ FUJIMI και θα βάλω μέσα μια PORSCHE 356 ENTHUSIAST με κινήτηρα κάτω πάνω σε πάγκο λυμμένο
|
|
|
Post by manos13 on Feb 8, 2012 0:34:51 GMT 2
Βασιλη συγχαρητηρια!!!!! Να σε ρωτησω η μπαταρια ειναι YUASA???Και εαν ναι στα ποσα Ampher?
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 8, 2012 0:44:03 GMT 2
Χρησιμοποίησες 3 διαφορετικά βελτιωτικά ή τμήματα από τα 3? Ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια Απο τα 3 βελτιώτικα χρησιμοποιούσα επιλεκτικά κομμάτια που μου ταίριαζαν καλύτερα.Αν αποφασίσεις να πάρεις κάποιο νομίζω οτι το crazy modeler θα σε ικανοποιήσει αρκετά Βασίλης Βασίλη, σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση αν και δεν νομίζω να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς δουλεύω πιο κλασικά αυτοκίνητα.... Καλή συνέχεια με πολές τέτοιες όμορφες δουλειές.. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 9, 2012 23:47:27 GMT 2
Φοβερη και πολυ καθαρη δουλεια Βασιλη!!!! Συγχαρητηρια!!! : : : : : : : :
|
|