|
Post by volidas on Feb 5, 2012 17:44:04 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Feb 5, 2012 20:22:40 GMT 2
Διονύση, πολύ καλή η ιδιοκατασκευή σου! Ειδικά οι πόρτες και το ψυκτικό μηχάνημα! Αν επιτρέπεται και μια παρατήρηση (καλόπιστη, εννοείται!), νομίζω οτι αν τοποθετούσες πίσω φώτα από κάποιο άλλο κιτ στη θέση των ιδιοκατασκευών, το αποτέλεσμα θα έδειχνε ακόμη πιο αληθοφανές. Σε κάθε περίπτωση, συγχαρητήρια! : :
|
|
|
Post by volidas on Feb 5, 2012 20:49:59 GMT 2
Νεκτάριε όλες τις παρατηρήσεις τις δέχομαι καλόπιστα πάντα, αλλιώς δεν θα έχω βελτίωση. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω βρει κιτ με τέτοια φανάρια μονό τρίγωνα αντανακλαστικά έχω βρει.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 6, 2012 10:31:52 GMT 2
Διονύση πολύ όμορφη η συλλογή σου! Έχεις πολλά όμορφα κιτ και κυρίως από ότι διακρύνω πολύ μεράκι! Αν μου επιτρέπεις να σου πω κάτι...στα περισσότερα στις εξατμίσεις φαίνονται οι ενώσεις. Επίσης, παρατηρώ πως δεν έχεις αποχρωμιώσει τα κομμάτια, με αποτέλεσμα να φαίνονται λίγο εκτος κλίμακας. Καλό θα ήταν να ξεβάφεις τα χρώμια με χλωρίνη και μετά να κολλάς-στοκάρεις και στην συνέχεια, άφου έχουν έρθει όπως πρέπει, τα βάφεις χώμιο! Τέλος σε κάποια, κυρίως παλαιότερα μοντέλα σου, πάρατήρησα πως έχεις βάψει τα διαφανή μέρη των φωτιστικών απο την έξω πλευρά. Για αυτήν την περίπτωση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφανή μπογιές που είναι κατάλληλες για αυτήν την χρήση. Όλα τα παραπάνω, στα λέω τελείως φιλίκα και σε καμία περίπτωση δεν μειώνουν το μέγεθος της εργασίας σου, αλλα κυρίως το μεράκι σου που είναι διάχυτο! Καλή συνέχεια να έχει και εύχομαι να δούμε και άλλα project από τα χεράκια σου ;D : : : :
|
|