geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jul 2, 2012 9:55:04 GMT 2
Γιάννη μην τρελένεσαι!! οσα εγραψα τα έγραψα μέσα στο κλίμα φιλίας και χαβαλέ που υπάρχει πάντα μέσα στο φόρουμ!! Όλοι ξέρουμε πόσα έχει κάνει ο Γιώργος για το φόρουμ αλλά και για τον καθένα μας, όποτε χρειαστήκαμε τη βοήθεια του!! ακόμα όλοι ξέρουμε οτι ΠΟΤΕ ως κριτής δεν θα ευνοούσε κάποιον χωρις να το αξίζει για το Α,Β λόγο!
τέλος αν επιμένετε μπορω να το σβηζώ και να μην σπαμάρουμε άλλο στο θέμα του Νεκτάριου
|
|
|
Post by nektarios on Jul 2, 2012 11:58:42 GMT 2
Γιάννη και Παναγιώτη, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σας σχόλια! Εννοείται οτι το χρυσό μετάλλιο τού πιο αγαπημένου μου Honda θα εορταστεί δεόντως! Γιάννη, έλα εσύ στην πόλη μας, και τα υπόλοιπα όλα θα δρομολογηθούν άμεσα! : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 2, 2012 14:27:16 GMT 2
Νεκτάριε συγχαρητήρια για τη διάκριση, πάντα τέτοια εύχομαι...
Μπράβο φίλε !!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jul 2, 2012 19:10:54 GMT 2
Μπράβο Νεκτάριε, Να έχεις φίλε καλές κατασκευές, και πολλές - πολλές διακρίσεις!!! Οι δουλειές σου άλλωστε το αξίζουν... Απόστολος : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 3, 2012 9:45:41 GMT 2
Μπράβο Νεκτάριε!! Συγχαρητήρια!!!!!!!! : : : : : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Jul 3, 2012 11:06:54 GMT 2
Φίλοι μου Ανδρέα, Απόστολε και Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σας σχόλια και για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στη δουλειά μου! Εύχομαι ανάλογες διακρίσεις και για τα δικά σας έργα! : :
|
|
|
Post by nektarios on Dec 2, 2013 15:22:50 GMT 2
Με αφορμή τη θλιβερή είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ηθοποιού Paul Walker - συμπρωταγωνιστή στην διάσημη σειρά ταινιών "Fast & Furious" - σε ένα τρομερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη στις 30 Νοεμβρίου, η παρούσα κατασκευή αφιερώνεται στη μνήμη του. Rest in Peace, Brian O'Conner...
|
|