geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 3, 2012 0:45:24 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Feb 3, 2012 1:21:52 GMT 2
νεκταριε εγω δεν ειμαι του αγωνιστικου!!!μονο streetακια(σε ολες τις εκδοχες τους)!!!!!δες τι ζητησα απο τον gtziaf να μου παραγκηλει!!! λες να μην τα παρει επιτηδες και να μου πει οτι και καλα δεν του τα εστειλαν ή καμια αλλη τετοια δικαιολογια?? Φίλε Γιώργο, δεν είχα ιδέα οτι σου άρεσαν τα "street fighters". Χαίρομαι που το ακούω! Αν σε στεναχώρησα, ζητώ συγγνώμη. Αυτά που μου λες να δω, ανοίγω το spoiler αλλά δεν τα βλέπω, βλέπω μόνο τη φράση με τα μπλε γραμματα. Κάνω κάτι λάθος;
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 3, 2012 10:36:52 GMT 2
Νεκτάριε τελικά δεν άντεξες και την πόσταρες της καγκουριά... Δεν πειράζει... επειδή είναι η πρώτη φορά (με καγκουρικό μοντέλο) συγχωρείσαι, αλλά αν επαναληφθεί... θα έχεις επιπτώσεις ;D ;D Μου άρεσε η υφή των καθισμάτων και το roll cage... Επίσης, για πρώτος κινητήρας μια χαρά είναι... Θα σου πρότεινα, να δεις την τεχνική του Θάνου (tips - tutorials) και να βάλεις 2 ζελατίνες, για να αναπαραστήσεις κατεβασμένα τα παράθυρα... ΥΓ. Περιμένω το S-500 : :
|
|
|
Post by Sakis on Feb 3, 2012 13:38:02 GMT 2
Όμορφο Νεκτάριε το Honda σου,συγχαρητήρια!Εσύ είσαι ήσυχος άνθρωπος,πως γίνεται να σου αρέσει αυτή η κουλτούρα; Θα μπορούσα να σου κάνω παρέα με την υπέρτατη καγκουριά που έκανα πριν πολλά χρόνια αλλά θα μας μείνει στον τόπο ο Γιώργος οπότε δεν το ρισκάρω.(Νομίζω ότι την έχει δει από κοντά... )Εκεί να δεις κόψιμο και ράψιμο (μάλλον ήταν τα πρώτα σημάδια της μανίας μου να σφάζω τα κιτ μου ;D ;D ) Λες..;Ντρέπομαι λίγο μα περισσότερο φοβάμαι την τιμωρία του admin...
|
|
|
Post by nektarios on Feb 3, 2012 17:28:09 GMT 2
Νεκτάριε τελικά δεν άντεξες και την πόσταρες της καγκουριά... Δεν πειράζει... επειδή είναι η πρώτη φορά (με καγκουρικό μοντέλο) συγχωρείσαι, αλλά αν επαναληφθεί... θα έχεις επιπτώσεις ;D ;D Μου άρεσε η υφή των καθισμάτων και το roll cage... Επίσης, για πρώτος κινητήρας μια χαρά είναι... Θα σου πρότεινα, να δεις την τεχνική του Θάνου (tips - tutorials) και να βάλεις 2 ζελατίνες, για να αναπαραστήσεις κατεβασμένα τα παράθυρα... ΥΓ. Περιμένω το S-500 Επειδή είναι από τα αγαπημένα μου μοντέλα (από άποψη κατασκευής και προσωπικής δουλειάς), ήταν αδύνατον να αντισταθώ, και αποφάσισα να το ρισκάρω! Σου υπόσχομαι όμως οτι δε θα υπάρξει άλλο καγκούρικο μοντέλο, καθώς δεν έχω υπόψη μου κάποιο άλλο διάσημο καγκουρο-Honda! ;D [Διευκρινιστική ερώτηση: το πράσινο StepWgn θεωρείται καγκούρικο;] Τα καθίσματα είναι βαμμένα με μια νέα επαναστατική τεχνική, που ονομάζεται "τυχαίο flocking" και γίνεται ως εξής: ψεκάζω με ένα ματ Humbrol, και για έναν άγνωστο λόγο η υφή γίνεται σαν flocking! Το επόμενο μοντέλο που θα "ανεβάσω" θα είναι το αγαπημένο σου S-500, εξαιρετικά αφιερωμένο!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 3, 2012 18:44:23 GMT 2
Όμορφο Νεκτάριε το Honda σου,συγχαρητήρια!Εσύ είσαι ήσυχος άνθρωπος,πως γίνεται να σου αρέσει αυτή η κουλτούρα; Θα μπορούσα να σου κάνω παρέα με την υπέρτατη καγκουριά που έκανα πριν πολλά χρόνια αλλά θα μας μείνει στον τόπο ο Γιώργος οπότε δεν το ρισκάρω.(Νομίζω ότι την έχει δει από κοντά... )Εκεί να δεις κόψιμο και ράψιμο (μάλλον ήταν τα πρώτα σημάδια της μανίας μου να σφάζω τα κιτ μου ;D ;D ) Λες..;Ντρέπομαι λίγο μα περισσότερο φοβάμαι την τιμωρία του admin... Θάνο, σε ευχαριστώ! Η απορία σου είναι πολύ λογική και δικαιολογημένη. Η απάντηση είναι οτι δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη κουλτούρα αλλά το συγκεκριμένο Honda! Τόσο σαν αυτοκίνητο καθαυτό όσο και επειδή είναι το πιο διάσημο τηλεοπτικά! Θα ήθελα πολύ να το δώ! Να μη νιώθω ο μοναδικός κάγκουρας της παρέας... Επιπλέον, φαντάζομαι οτι μοντελιστικά θα είναι κομψοτέχνημα! Όσο για τον κ. Διαχειριστή, μπορεί να λέει αυτά που λέει, αλλά νομίζω οτι κατά βάθος κι εκείνος θα ήθελε να το δει! Εξάλλου, εσύ είσαι από τους στυλοβάτες του forum και δεν νομίζω οτι κινδυνεύεις!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 3, 2012 23:34:56 GMT 2
Νεκταριε θα παθεις αν δεις τις καγκουριες του Θανου!!
|
|
|
Post by manos13 on Feb 12, 2012 23:14:34 GMT 2
Μια χαρα για Revell : : : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 13, 2012 13:28:11 GMT 2
Μάνο, σε ευχαριστώ! Το κιτ ήταν εξαιρετικής ποιότητας και συναρμογής, και δεν με προβλημάτισε καθόλου. By the way, η Alfa σου είναι φανταστική! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 15, 2012 12:27:30 GMT 2
Νεκτάριε πολύ ωραίο το τζαπάνι!!! Μάχιμο, και έτοιμο για γερά στοιχήματα... ;D Απόστολος : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 15, 2012 13:23:06 GMT 2
Απόστολε, σε ευχαριστώ πολύ! Έτοιμο, αλλά δυστυχώς στην ταινία το μόνο "στοίχημα" στο οποίο έλαβε μέρος ήταν το κυνηγητό μιας νταλίκας!... ;D
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jul 1, 2012 16:16:49 GMT 2
Σήμερα αποδυχτικε οτι ο "κύριος" διαχειριστης μας(τρομάρα του) είναι μεγάλος κάγκουρας!!!!!!βράβευσε με χρυσο το honda του Νεκτάριου στην εκθεση της Καβάλας παρά το "λάδι" 100 που του είχα δώσει!!
Νεκτάριε μπράβο πάντα τέτοια κρίμα που δεν έκατσες και σήμερα να θαυμάσουμε τα εργαλεία σου και να τα πούμε από κοντά!
|
|
|
Post by nektarios on Jul 1, 2012 18:11:58 GMT 2
Μιλάς σοβαρά; Έδωσε ο Τζιαφάς χρυσό μετάλλιο στο καγκουροCivic μου;;; Πιο πιθανό θα ήταν να ανατείλει ο ήλιος από τη δύση! ;D ;D ;D Το story έχει ως εξής: πήγα το Civic στην έκθεση πιο πολύ για να τον πειράξω αναγκάζοντάς τον να το βαθμολογήσει, ξέροντας οτι το συμπαθεί ελάχιστα. ;D Συγχρόνως όμως πήγα και το S-500, που ξέρω οτι του έχει αδυναμία, μπας και τσιμπήσουμε καμιά διακριση! Τελικά,έγινε η απίστευτη έκπληξη!... Πάω να ανοίξω σαμπάνια! Υ.Γ. 1: Και η δική σου παρουσία στην έκθεση ηταν πολύ δυναμική! Το αγωνιστικό Astra κάτι μού θυμίζει, αλλά τι; ;D Είναι πανέμορφο, και πολύ προσεγμένα φτιαγμένο! : : : : Όσο για την California, χάρηκα πολύ που την είδα και από κοντά! Ειδικά οι λεπτομέρειες του κινητήρα και οι χαλκομανίες μού άρεσαν πολύ! : : : : Υ.Γ. 2: Κι εγω στεναχωρέθηκα πολύ, τόσο για το οτι δεν κατάφερα να σε γνωρίσω από κοντά, όσο και για το οτι δεν μπόρεσα να αφήσω τα μοντέλα και για τις δυο ημέρες... Ωστόσο, ήταν πρακτικά αδύνατον, για διάφορους αναπότρεπτους λόγους... Εύχομαι του χρόνου όλα να πάνε καλύτερα! : :
|
|
|
Post by nektarios on Jul 1, 2012 18:52:32 GMT 2
Υ.Γ. 3: Ξεχασα να ρωτήσω, τα δικά σου μοντέλα πώς πήγαν στη βαθμολογία;
|
|
|
Post by jvolume on Jul 2, 2012 1:07:33 GMT 2
Νεκτάριε συγχαρητήρια φίλε μου : : : : . Ετοίμασε τα κεράσματα. Θα ανέβω σύντομα στα μέρη σου. Σήμερα αποδυχτικε οτι ο "κύριος" διαχειριστης μας(τρομάρα του) είναι μεγάλος κάγκουρας!!!!!!βράβευσε με χρυσο το honda του Νεκτάριου στην εκθεση της Καβάλας παρά το "λάδι" 100 που του είχα δώσει!!
Νεκτάριε μπράβο πάντα τέτοια κρίμα που δεν έκατσες και σήμερα να θαυμάσουμε τα εργαλεία σου και να τα πούμε από κοντά! Γράφω ότι γράφω γνωρίζοντας τον κίνδυνο να μπαναριστώ από τον Γιώργο αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ!Θα σκάσω! Αυτά που διάβασα μου φαίνονται απλά απίστευτα. Θα πρέπει όποιος αποφασίζει να γράφει σε αυτό το φόρουμ, ανεξαρτήτως ηλικίας, να σκέφτεται λίγο ΤΙ γράφει και ΠΩΣ το γράφει γιατί κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια. Συχνά πυκνά γίνομαι μάρτυρας ποστ τα οποία εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπομονή του διαχειριστή μας και οι γραφόντες χρησιμοποιούν διάφορους χαρακτηρισμούς βασιζόμενοι στο ότι έχουν μια προσωπική επαφή με τον διαχειριστή αλλά ξεχνούν ότι σε αυτό το φόρουμ συμμετέχουν και κάποιοι οι οποίοι δεν γνωρίζουν κανέναν προσωπικά από εμάς καθώς επίσης το διαβάζουν και τρίτοι οι οποίοι δεν είναι μέλη και στους οποίους δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Λοιπόν για να τελειώσει εδώ ο χαβαλές και η πλάκα λέω τα εξής: Όταν αποκαλείς κάποιον κύριο μέσα σε εισαγωγικά τότε υπονοείς πολλά και άσχημα για αυτόν. Αν ξέρεις κάτι, Γιώργο, για τον διαχειριστή μας που δεν ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι θα ήθελα να το μοιραστείς μαζί μας αλλιώς η φράση σου είναι τουλάχιστον απαράδεκτη. Το τρομάρα του μέσα σε παρένθεση, αμέσως μετά την φράση "διαχειριστής μας" υποδηλώνει μιας κάποιας μορφής αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του και την δουλειά του. Σε ενημερώνω λοιπόν και εσένα και όποιον άλλον δεν γνωρίζει ότι χωρίς τον Γιώργο δεν υπάρχει φόρουμ, τελεία. Μπορεί να φτιάχτηκε από μια ομάδα ανθρώπων (Γιώργος, Αμάραντος, Σταύρος και εγώ) αλλά η αλήθεια είναι ότι χωρίς τον Γιώργο δεν υπάρχει φόρουμ, δεύτερη τελεία. Επειδή γνωρίζω σου λέω ότι έχει θυσιάσει πολλά για να έχουμε ΟΛΟΙ μας αυτή την στέγη. Άρα δεν δικαιούται κανένας, ούτε για πλάκα να λέει "τρομάρα του". Επειδή διαβάζουν και τρίτοι το φόρουμ μας και δεν είναι δύσκολο σε κάποιον να καρφωθεί η ιδέα ότι κάποιος ευνοήθηκε στην κριτική του μοντέλου του λόγω συμμετοχής του στο φόρουμ ή προσωπικής γνωριμίας. Χρειάζεται πολύ προσοχή τι γράφουμε σε αυτά τα θέματα. Εκτός από απίστευτα εκνευρισμένος, είμαι και πολύ στεναχωρημένος που κάθομαι βραδιάτικα και ποστάρω για μ@........... ενώ τόσο καιρό δεν έχω καταφέρει να ποστάρω σε τόσες πολλές και καλές δουλειές που έχουν κάνει όλα τα παιδιά εδώ μέσα, ούτε καν να καλωσορίσω τους ξένους νέους φίλους μας. Σίγουρα δεν φανταζόμουν έτσι την επάνοδο μου στα του φόρουμ. Ας είναι........ Νεκτάριε χίλια συγνώμη για το σπαμ Γιώργο (admin) αν θεωρείς ότι ξεπέρασα τα όρια μην διαστάσεις να κάνεις αυτό που πρέπει να γίνει.
|
|
|
Post by rawshooter on Jul 2, 2012 8:58:11 GMT 2
Νεκτάριε συγχαρητήρια για το Honda σου : : : : Άξιζε και με το παραπάνω την βράβευση του στην έκθεση Τώρα σχετικά μ' αυτό που αναφέρεις φίλε μου Γιάννη, χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα σου (σχετικά με την έννοια των "κύριος" & της παρενθέσεως) αλλά επειδή ήμουν παρών στην έκθεση είμαι σίγουρος 1000% οτι πρόκειται περι λάθους στην γραφή και οχι περι ουσιαστικού χλευασμού και ειρωνίας. Σίγουρα όμως κάποιος 3ος, που δεν ξέρει πρόσωπα - καταστάσεις ίσως παρερμηνεύσει τα γραφόμενα - προς Θεού δεν εννοώ εσένα αλλά κάποιον άλλον που ίσως για 1η ή 2η φορά διαβάζει το forum. Πιστεύω οτι στην προκειμένη περίπωση μάλλον υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά
|
|