|
Post by mikys2019 on Nov 5, 2021 10:22:58 GMT 2
Καλημερα σας . Επειδη αυτο το αμαξι το εζησα στο φουλ κ το λατρευω ασχοληθηκα κ ελληνικο καλο μαγαζι θα το φερει απο ανατολικη χωρα σε καλη τιμη . Μολις μαθω τιμη θα σας ενημερωσω .
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 5, 2021 11:23:50 GMT 2
Παιδια πως κρινετε την τιμη ? Μια χαρά είναι, Μιχάλη. Λογικότατη...
|
|
|
Post by mikys2019 on Nov 5, 2021 17:55:18 GMT 2
Παιδια πως κρινετε την τιμη ? Μια χαρά είναι, Μιχάλη. Λογικότατη... Γιωργο καλησπερα ...γελαω με τα χαλια μας φαντασου επι εποχη καλφακη να πηγαινες κ να ζητουσες tamiya 1/12 και να σου ζητουσε 70,000 δραχμες τι κραξιμο θα ετρωγε ....και τωρα λεμε λογικοτατη . Εαν θυμαμαι καλα οι φορμουλες σε 1/12 τοτε ειχαν περιπου 12-15000 δραχμες Δυστυχως δεν εχω κανενα παλιο κουτι σε 1/12 με τιμη επανω .
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 6, 2021 12:38:50 GMT 2
Πάντως στον Haertle στην Γερμανία έχει 180 €...
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 26, 2021 19:10:57 GMT 2
Η Italeri έβαλε τιμή στο site της (200€) και παίρνει παραγγελίες (https://www.italeri.com/en/product/2991). Λογικά οι τιμές από τους μεταπράτες θα είναι χαμηλότερες.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 26, 2021 21:31:48 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 27, 2021 10:09:24 GMT 2
Ανυπομονούμε να την δούμε στα ράφια και (λογικά) να την προσθέσουμε στο στοκ μας!
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 2, 2021 19:17:04 GMT 2
Καλησπερα Τελευταια νεα που εχω για την lancia ,θα υπαρχει στην Ελλαδα περιπου τα χριστουγεννα σε τιμη 180-190 ευρω . Περισσοτερα νεα αυριο που θα παω απο εκει .
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 3, 2021 20:12:59 GMT 2
Καλησπερα Τελευταια νεα που εχω για την lancia ,θα υπαρχει στην Ελλαδα περιπου τα χριστουγεννα σε τιμη 180-190 ευρω . Περισσοτερα νεα αυριο που θα παω απο εκει . Μιχάλη, κάπου εκεί, και λίγο φθηνότερα, παίζει σε κάποιους πωλητές στο ebay, αλλά φυσικά πρέπει να προσθέσεις και τα ταχυδρομικά, που είναι λίγο ακριβά λόγω του όγκου. Πάντως εγώ το αγόρασα από Ιταλό πωλητή στο ebay €195 (μαζί με τα μεταφορικά), οπότε νομίζω μου ήρθε σε λογική τιμή, αν φανταστείς ότι ταχυδρομικά για Κύπρο κοστίζουν συνήθως (και για αποστολές στην Κύπρο από Ελλάδα, ακόμη ακριβότερα!). Τώρα ποτέ θα το παραλάβω με όλες τις καθυστερήσεις που έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητα μας, ένας θεός ξέρει …. Οψόμεθα! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 4, 2021 12:32:29 GMT 2
Καλησπερα Τελευταια νεα που εχω για την lancia ,θα υπαρχει στην Ελλαδα περιπου τα χριστουγεννα σε τιμη 180-190 ευρω . Περισσοτερα νεα αυριο που θα παω απο εκει . Μιχάλη, κάπου εκεί, και λίγο φθηνότερα, παίζει σε κάποιους πωλητές στο ebay, αλλά φυσικά πρέπει να προσθέσεις και τα ταχυδρομικά, που είναι λίγο ακριβά λόγω του όγκου. Πάντως εγώ το αγόρασα από Ιταλό πωλητή στο ebay €195 (μαζί με τα μεταφορικά), οπότε νομίζω μου ήρθε σε λογική τιμή, αν φανταστείς ότι ταχυδρομικά για Κύπρο κοστίζουν συνήθως (και για αποστολές στην Κύπρο από Ελλάδα, ακόμη ακριβότερα!). Τώρα ποτέ θα το παραλάβω με όλες τις καθυστερήσεις που έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητα μας, ένας θεός ξέρει …. Οψόμεθα! Καλό βράδυ! Καλημερα ....υπεροχη αγορα με το καλο να το δουμε κ στον παγκο σου . Φανη λογω ηλικιας εχω παρα πολλους γνωστους κ φιλους στο χωρο κ μην ξεχνας παιδικος μου φιλος εχει μαγαζι μοντελισμου (μου τα φερνει και σπιτι οτι θελω ...χαχαχαχαχα)κ προτιμω να υποστηριζω ελληνικα μαγαζια κ θα παρω απο το εξωτερικο μονο πραγματα που δεν βρισκω στην ελλαδα .
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 4, 2021 18:51:35 GMT 2
Μιχάλη, κάπου εκεί, και λίγο φθηνότερα, παίζει σε κάποιους πωλητές στο ebay, αλλά φυσικά πρέπει να προσθέσεις και τα ταχυδρομικά, που είναι λίγο ακριβά λόγω του όγκου. Πάντως εγώ το αγόρασα από Ιταλό πωλητή στο ebay €195 (μαζί με τα μεταφορικά), οπότε νομίζω μου ήρθε σε λογική τιμή, αν φανταστείς ότι ταχυδρομικά για Κύπρο κοστίζουν συνήθως (και για αποστολές στην Κύπρο από Ελλάδα, ακόμη ακριβότερα!). Τώρα ποτέ θα το παραλάβω με όλες τις καθυστερήσεις που έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητα μας, ένας θεός ξέρει …. Οψόμεθα! Καλό βράδυ! Καλημερα ....υπεροχη αγορα με το καλο να το δουμε κ στον παγκο σου . Φανη λογω ηλικιας εχω παρα πολλους γνωστους κ φιλους στο χωρο κ μην ξεχνας παιδικος μου φιλος εχει μαγαζι μοντελισμου (μου τα φερνει και σπιτι οτι θελω ...χαχαχαχαχα)κ προτιμω να υποστηριζω ελληνικα μαγαζια κ θα παρω απο το εξωτερικο μονο πραγματα που δεν βρισκω στην ελλαδα . Και καλά κάνεις Μιχάλη! Εδώ στην μεγαλόνησο, όπως έχω ξανά αναφέρει, δεν έχουμε πολλές επιλογές, οπότε οι παραγγελίες από εξωτερικό είναι συνήθως μονόδρομος! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 16, 2021 22:01:06 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Dec 17, 2021 12:55:10 GMT 2
Δυστυχώς πρόκειται για το ίδιο κιτ με το αρχαίο Esci, που πέρσι κυκλοφόρησε και από την AMT.
|
|
|
Post by alex78 on Dec 17, 2021 14:21:15 GMT 2
Δυστυχώς πρόκειται για το ίδιο κιτ με το αρχαίο Esci, που πέρσι κυκλοφόρησε και από την AMT. Είχα μια υποψία από την χωροταξία των κομματιών πάνω στα sprues που δηλώνει ξεκάθαρα μια παλαιότητα φιλοσοφίας των τότε κιτ Αντώνη, ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
|
|
|
Post by alex78 on Jan 3, 2022 12:46:21 GMT 2
Φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια ζωής για την εταιρεία από την Μπολόνια της Ιταλίας. Να τα εκατοστήσουν!
Ίσως να τους τιμήσουμε και εμείς εορταστικά με ένα g.b. Θα το δούμε αν είναι στην κοπή της πίτας μας...
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 3, 2022 18:01:28 GMT 2
Ωραία ιδέα Αλέξη! (και όλως τυχαίως, συμβαίνει να έχω μερικά κιτ της εταιρείας στο στοκ μου, χε, χε...)
Εκτός αυτού, μήπως έχει ακούσει κανείς, αν οι Ιταλέροι σκοπεύουν να παρουσιάσουν κανένα "σπέσιαλ" στον τομέα μας με την ευκαιρία των στρογγυλών γενεθλίων;
|
|