|
Post by Φάνης on Oct 8, 2021 14:44:06 GMT 2
Άλλο ένα Rebox της Protar (Suzuki) από το μακρινό 81-82. Έχει κανείς άποψη για την ποιότητα του; Γενικά μου αρέσουν αυτά τα 1:9 Rebox της Italeri, και με προσεκτική δουλειά έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα.
|
|
|
Post by alex78 on Oct 19, 2021 19:47:24 GMT 2
To official site της Italeri ανανεώθηκε σε ύφος και δομή και είναι γεγονός! www.italeri.com/
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 2, 2021 21:36:51 GMT 2
Έεεερχεεεταί!!!!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 2, 2021 21:41:37 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Nov 2, 2021 23:45:31 GMT 2
Κάποιοι γνωστοί οίκοι, ήδη θα ετοιμάζουν και Super Detail Set για το μοντέλο αυτό.
Φαίνεται χορταστικό. Εύγε στην Italeri! 🤗🤗🤗
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2021 9:28:17 GMT 2
Κάποιοι γνωστοί οίκοι, ήδη θα ετοιμάζουν και Super Detail Set για το μοντέλο αυτό. Φαίνεται χορταστικό. Εύγε στην Italeri! 🤗🤗🤗 Δεν το βλέπω, Αντώνη. Γενικά για κάποιο λόγο την Italeri την αγνοούν οι βελτιωτικοί οίκοι. Επίσης, δεν βλέπω και πολύ χώρο για τέτοιο σετ, αφού η ιταλέρι δίνει τα περισσότερα στο κουτί. Τώρα δέστρες, κολάρα, βίδες και αναμονές, ανήκουν σε αυτά που θεωρούνται αναλώσιμα όταν φτιάχνεις 1/12 και σίγουρα θα χρειαστούν επιπλέον σε σχέση με αυτά που δίνει το κιτ, για το κάτι παραπάνω. Θα το δούμε όμως...
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2021 9:36:10 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2021 9:46:23 GMT 2
Μελετώντας πιο διεξοδικά τις φώτο, πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος με την προσπάθεια της Italeri. Πίσω καπό και πόρτες κλείνουν σχεδόν άψογα, ενώ δίνονται και αμορτισέρ. Το εμπρός δείχνει να θέλει λίγο δουλίτσα τόσο εμπρός στο χώρο των φώτων, όσο και πίσω (πιθανόν εκεί το εμποδίζουν τα χοντρά μπουζοκαλώδια), αλλά απ΄ την άλλη έχει θαυμάσια εσωτερική λεπτομέρεια. Τα φωτοχαραγμένα επίσης είναι αρκετά και σε κρίσιμα σημεία, που βελτιώνουν πραγματικά το μοντέλο. Φυσικά υπάρχουν αρνητικά, όπως για παράδειγμα οι τρύπες του καλουπιού στο εσωτερικό του εμπρός καπό, το παχύ, εκτός κλίμακας, πάττερν στο πίσω μέρος των καθισμάτων και τα κάπως χοντρά πλαστικά, κυρίως στο εσωτερικό. Επίσης, θα μπορούσε να έχει π.χ. μια μεταλλική (turned aluminium) βάση κεραίας, αλλά ΟΚ... Σίγουρα η αναμονή άξιζε τον κόπο και το μοντέλο δείχνει να αποτελεί μια ιδανική βάση για ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Εξαιρετικό
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 3, 2021 10:04:30 GMT 2
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες Γιώργο! Έχουμε κάποια ιδέα πόσο θα κοστίζει περίπου; Καλημέρα!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 4, 2021 9:52:11 GMT 2
Έχουμε κάποια ιδέα πόσο θα κοστίζει περίπου; Φάνη, δεν ξέρουμε ακόμη. Πιστεύω κάπου γύρω στα 250 €. Καλημέρα
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 4, 2021 12:20:26 GMT 2
Έχουμε κάποια ιδέα πόσο θα κοστίζει περίπου; Φάνη, δεν ξέρουμε ακόμη. Πιστεύω κάπου γύρω στα 250 €. Καλημέρα Ευχαριστώ Γιώργο! Θα γράψω στον Αι Βασίλη ότι ήμουν καλό παιδί φέτος!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 4, 2021 12:35:21 GMT 2
Φάνη, δεν ξέρουμε ακόμη. Πιστεύω κάπου γύρω στα 250 €. Καλημέρα Ευχαριστώ Γιώργο! Θα γράψω στον Αι Βασίλη ότι ήμουν καλό παιδί φέτος! To hiroboy, μόλις ξεκίνησε pre-orders για 200 λίρες, οπότε περίπου 240 €. Να δούμε με τι τιμή θα έρθει εδώ και πόσο θα την έχουν αυτοί στην Ανατολική Ευρώπη. Θα γίνει ανάπρπαστη πάντως.
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 4, 2021 12:51:43 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο! Θα γράψω στον Αι Βασίλη ότι ήμουν καλό παιδί φέτος! To hiroboy, μόλις ξεκίνησε pre-orders για 200 λίρες, οπότε περίπου 240 €. Να δούμε με τι τιμή θα έρθει εδώ και πόσο θα την έχουν αυτοί στην Ανατολική Ευρώπη. Θα γίνει ανάπρπαστη πάντως. Το έριξε στα €199 Γιώργο! Ειδα, έχει €35 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα με UPS, αλλά €53 για Κύπρο! Καλό απόγευμα!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 4, 2021 14:15:57 GMT 2
To hiroboy, μόλις ξεκίνησε pre-orders για 200 λίρες, οπότε περίπου 240 €. Να δούμε με τι τιμή θα έρθει εδώ και πόσο θα την έχουν αυτοί στην Ανατολική Ευρώπη. Θα γίνει ανάπρπαστη πάντως. Το έριξε στα €199 Γιώργο! Ειδα, έχει €35 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα με UPS, αλλά €53 για Κύπρο! Καλό απόγευμα! Και το spotmodel στα 199 το έβαλε. Άρα για εκεί πάμε. Μια χαρά νομίζω!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 4, 2021 16:36:51 GMT 2
Το spotmodel είχα ελέγξει και εγώ Γιώργο, όχι το hiroboy! Όπως και να έχει, δεν με ενδιαφέρει πια το συγκεκριμμένο κατάστημα στην Γηραιά Αλβιώνα, όχι μόνο για τους δασμούς λόγω Brexit αλλά και γιατί οι τιμές του είναι αρκετά αλμυρές ….. Να δούμε αν θα υπάρξουν και καλύτερες συνολικά τιμές για την Delta στα μοντελομάγαζα της Ανατολικής Ευρώπης ή κάπου αλλού! Συμφωνώ Γιώργο, από την ανταπόκριση που βλέπω σε κάποια μοντελιστικά site/Facebook groups, προβλέπεται να γίνει ανάρπαστη!
|
|
|
Post by mikys2019 on Nov 4, 2021 21:10:53 GMT 2
Παιδια πως κρινετε την τιμη ?
|
|