|
Post by czt on Sept 24, 2019 10:44:37 GMT 2
Και εγώ πιστεύω είναι αρκετά ακριβό..... Τώρα για φθηνότερα θα δείξει, δεν νομίζω όμως να υπάρξει σημαντική διαφορά....μακάρι να κάνω λάθος..... θα φανει συντομα Φανη. Το μαρκετινγκ που ακολουουν οι εταιρειες εινι να παραπεμψουν το κοινο στα καταστηματα και οχι στην ιδια την εταιρεια για αγορα των προιοντων της. Τωρα πολλα ηλεκτρονικα καταστηματα (εντος και εκτος χωρας) δυστυχως τα εχουν πιο ακριβα για διαφορους λογους που πιστευω οτι ειναι προφανεις και δεν ειναι χωρος για συζητηση για αποφασεις στρατηγικες κλπ. Ο καταναλωτης εχει το ''οπλο'' του το διαδικτυο και αποφασιζει!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 24, 2019 14:06:14 GMT 2
Παράλογα ακριβό, ευχαριστώ δεν θα πάρω!
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 24, 2019 16:37:50 GMT 2
Παράλογα ακριβό, ευχαριστώ δεν θα πάρω! Και εγώ ξενέρωσα λίγο Άλεξ με την τιμή! Περίμενα κάτι στην τιμή του Mefistofele.... Εντάξει, καταλαβαίνω, εκείνο ήταν βασισμένο σε παλιό μεταλλικό καλούπι της Protar, ενώ αυτό είναι καινούργιο καλούπι .... αλλά και πάλι, οι πλαστικές ζάντες χαλάνε το τελικό αποτέλεσμα και αν αποφασίσεις να τις αλλάξεις με aftermarket (αν και ποτέ βρεθούν...) θα είναι μεγάλο κόστος... συν τα ταχυδρομικά..... Παρόλο που γκρινιάζω δεν σημαίνει ότι δεν θα το αγοράσω ....ίσως απλώς περιμένω λίγο μήπως και βρεθεί καμία ευκαιρία.....οψόμεθα ...
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 25, 2019 8:41:45 GMT 2
Θα μας χωρίσουν οι γυναίκες μας Όσο για την τιμή, το φοβόμουν. Τα κιτ έχουν ακριβύνει πολύ τα τελευταία χρόνια. Όταν κυκλοφόρησε το caterham 1/12 της tamiya στοίχιζε 160 €, η επανέκδοση πέρσι 350! Αν μάλιστα τη συγκρίνει κάποιος με τις τιμές των υπόλοιπών πλαστικών 12άριων, μόνο παραλογή δεν είναι. Το Skyline (επανέκδοση της fujimi) στοιχίζει 160 και το πιο απλό 500 (νέο καλούπι) 133 (τιμές από το spot, για απευθείας σύγκριση). Οπότε με βάση τα παραπάνω, τα 170+ για την πιο πολύπλοκη alfa, μοιάζουν αναμενόμενα. Φυσικά είναι πολλά, αλλά αποτελεί γενικευμένο κακό κι όχι παραξενιά της Italeri.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 5, 2019 8:29:03 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 5, 2019 14:15:27 GMT 2
Πολύ όμορφο δείχνει! Forza Tazio!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 6, 2019 17:16:53 GMT 2
Παράλληλα με την ''8C'' κυκλοφόρησε η ''LC2'' καθώς και ακόμη ένας εντυπωσιακός Volvo τράκτορας. Υ.Γ. Γνωρίζοντας ότι έχει ξανασυζητηθεί στο πρόσφατο παρελθόν, επανέρχομαι στο θέμα μιάς και έχουν βαλθεί να μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα! Παρατηρούμε λοιπόν στην Italeri (Λάντσια) ότι το πήγαν ένα βήμα παραπέρα καθώς πλέον στο στόχαστρο μπαίνουν και τα λογότυπα των οινοπνευματωδών & αλκολοούχων ποτών,
εν προκειμένω, της ''Μ@rtini'' που είναι καλυμένα, Δεν νομίζω να τίθεται θέμα δικαιωμάτων γιατί αν παρατηρήσετε το μεγάλο decals της αεροτομής παραμένει εκτεθειμένο.
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 1, 2019 7:35:25 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 1, 2019 14:16:50 GMT 2
Πολύ όμορφη δείχνει, μόνη ένσταση το πάχος των ακτίνων στις ρόδες...
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 27, 2019 21:07:43 GMT 2
Σε κάποιους Γερμανούς ή Ιταλούς πωλητές η νέα 12αρα Alfa της Italeri στο eBay πωλείτε γύρω στα €145 (μαζί με τα ταχυδρομικά), αν ενδιαφέρεται κανείς
|
|
|
Post by alex78 on Dec 3, 2019 13:06:58 GMT 2
Mercedes Benz G230 #3640 1/24
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 9, 2019 20:56:29 GMT 2
Γνωρίζει κανείς εάν, εκτός από το 8C 2300 Spider, με το οποίο ο Nuvolari κέρδισε το 31 και το 32 το Targa Florio και κυκλοφόρησε και για τους κοινούς θνητούς, το κοντύτερο Monza που κέρδισε τo Italian GP το 31 (δηλαδή το αγωνιστικό που αναπαριστά το κιτ της Italeri) κυκλοφόρησε και στην εγχώρια αγορά;
|
|
|
Post by alex78 on Dec 13, 2019 11:56:55 GMT 2
Πανέμορφος ερυθρόλευκος τράκτορας Mercedes Benz Big Space από την Italeri στήν 1/24.
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 13, 2019 14:09:39 GMT 2
Πανέμορφος ερυθρόλευκος τράκτορας Mercedes Benz Big Space από την Italeri στήν 1/24.
Με λογότυπα Ολυμπιακού στα πλάγια και σύνθημα "Παίξε καλά τον Θρύλο" πίσω, θα είναι κουκλί...
|
|
|
Post by alex78 on Dec 14, 2019 0:29:27 GMT 2
Με λογότυπα Ολυμπιακού στα πλάγια και σύνθημα "Παίξε καλά τον Θρύλο" πίσω, θα είναι κουκλί... Φίλε αυτό το έχω σκεφτεί σε κάτι πούλμαν της Fujimi αλλά τώρα που το λές και σε τράκτορα δεν είναι άσχημη ιδέα....
|
|
|
Post by czt on Dec 21, 2019 8:14:37 GMT 2
Με λογότυπα Ολυμπιακού στα πλάγια και σύνθημα "Παίξε καλά τον Θρύλο" πίσω, θα είναι κουκλί... Φίλε αυτό το έχω σκεφτεί σε κάτι πούλμαν της Fujimi αλλά τώρα που το λές και σε τράκτορα δεν είναι άσχημη ιδέα.... αν ήταν να κατακρεουργηθεί το καημένο το μοντελάκι με ερυθρόλευκα κλπ ένα Μότο και μια φάτσα θα έλεγε « μάθε μπαλίτσα» και η φάτσα του αλεφαντου.
|
|