|
Post by alex78 on Aug 2, 2019 11:46:51 GMT 2
Περιμένω ανάλυση παπαραδιενεργού, για το πόσο τις εκατό είναι 956, 962 κλπ .
Μας έχει λείψει αυτό το τρελόπαιδο....
Όντως Γιώργο, βλέπουμε μια κινητικότητα απο τους Ιταλούς. Ξέχασα να το γράψω ότι πεόκειται για επανεκδόσεις. Όπως εξάλλου και η Zundapp που αν δεν κάνω λάθος προέρχεται απο τα κιτάπια της Esci ή της Revell, σωστά? Τα ''Rothmans'' στην καρτέλα αν παρατήρησες είναι κάπως μη αναγνωρίσιμα...
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 2, 2019 12:12:12 GMT 2
Νομίζω θα την τιμήσω την primavera!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 2, 2019 17:25:59 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 2, 2019 17:37:14 GMT 2
Άντε με το καλό!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Aug 13, 2019 16:31:58 GMT 2
Περιμένω ανάλυση παπαραδιενεργού, για το πόσο τις εκατό είναι 956, 962 κλπ .
Μας έχει λείψει αυτό το τρελόπαιδο....
Γειας σας κορίτσια Θύμαμαι όταν πήγαινα γυμνάσιο, έπαιζα με μικρο μου πόνυ και έφτιαχνα αεροπλανάκια, είχα φτιαξει και 2-3 Protar που έφερνε ο Μακρυγιάννης στον Πειραιά. Το ένα ήταν η 956. Ή τουλάχιστον έτσι υποστήριζε στο κουτί. Αν είναι επανέκδοση του εν λόγω Protar, πάρτε το μόνο και μόνο για να εκτιμήσετε τα κιτ που βγαίνουν σήμερα. Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο.
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 13, 2019 17:26:22 GMT 2
Μας έχει λείψει αυτό το τρελόπαιδο.... Γειας σας κορίτσια Θύμαμαι όταν πήγαινα γυμνάσιο, έπαιζα με μικρο μου πόνυ και έφτιαχνα αεροπλανάκια, είχα φτιαξει και 2-3 Protar που έφερνε ο Μακρυγιάννης στον Πειραιά. Το ένα ήταν η 956. Ή τουλάχιστον έτσι υποστήριζε στο κουτί. Αν είναι επανέκδοση του εν λόγω Protar, πάρτε το μόνο και μόνο για να εκτιμήσετε τα κιτ που βγαίνουν σήμερα. Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο. Χαχα, ωραίος... Ναι σίγουρα το protar είναι. Οι Θεσσαλονικείς την ξέρουν την ιστορία, διανθισμένη εν μέσω τσίπουρου και κοψιδίου βέβαια... Στο λύκειο, μια 312Τ της protar, κόντεψε να μου κόψει τον μοντελισμό, αφού τα κομμάτια απλά δεν ενωνόταν μεταξύ τους. Και ήταν πολλά, ίσως 400-500. Το πλήγμα στην περηφάνια του έφηβου Τζιαφά ήταν τέτοιο (ο πατέρας μου που μου την είχε κάνει δώρο, περίμενε να τη βάλει στη βιτρίνα, για να βλέπει το αυτοκίνητο του αγαπημένου του οδηγού - Lauda), που μάζεψα τα κοπίδια, τα κιτ κλπ και αποφάσισα ότι ως εδώ. Κάποια στιγμή, με κάποιο τρόπο την ολοκλήρωσα, η Τ είναι ακόμη στο πατρικό, ο πατέρας ήταν περήφανος κι εγώ γελούσα με την αηδία που είχα φτιάξει. Συμπέρασμα..., φτιάξτε protar για να γίνεται άντρες.
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 14, 2019 21:51:03 GMT 2
Preview της Italeri για την επερχόμενη Alfa... Η διάθεση θα ξεκινήσει στα τέλη Οκτώβρη, ότι πρέπει δηλαδή για Χριστουγεννιάτικο δώρο. ΥΓ. Αν θέλουμε να γκρινιάξουμε λίγο , θα ήθελα περισσότερες επιλογές σε χαλκομανίες και διαμορφώσεις (επιπλέον κομμάτια όπως φτερά, ρεζέρβες κλπ) για αγώνες (αφού δίνεται μόνο μία επιλογή, για το Μονακό). Επίσης, οι πλαστικοί τροχοί δείχνουν χοντροί. Αλλά, όπως και να έχει για μένα είναι το πιο πολυαναμενόμενο πλαστικό κιτ της τελευταίας 5ετίας μαζί με την S4.
|
|
|
Post by alex78 on Sept 14, 2019 22:58:28 GMT 2
Θα το ''τσιμπήσεις'' Γιώργο?
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 15, 2019 10:03:43 GMT 2
Θα το ''τσιμπήσεις'' Γιώργο? Άλεξ, πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά και ναι, προγραμματίζεται να είναι μέσα στις χειμωνιάτικες αγορές. Καλημέρα
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 15, 2019 12:50:52 GMT 2
Σίγουρα ένα από τα κιτ στην λίστα μου για τον Άι Βασίλη! Ναι, οι τροχοί είναι ένα πρόβλημα, ίσως κάποιο aftermarket set. Ίσως ζητήσουμε από τον FPP να φτιαξει κάποια σετ σε 1:12 αν υπάρχει ζήτηση...
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 15, 2019 17:00:05 GMT 2
Σίγουρα ένα από τα κιτ στην λίστα μου για τον Άι Βασίλη! Ναι, οι τροχοί είναι ένα πρόβλημα, ίσως κάποιο aftermarket set. Ίσως ζητήσουμε από τον FPP να φτιαξει κάποια σετ σε 1:12 αν υπάρχει ζήτηση... Απ, όσο ξέρω κάτι προγραμματίζει ο Πορτογάλος. Αλλά αυτό, μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε εύκολα. Αλλά για να σου πω την αλήθεια, στόχος μου είναι να προσπαθήσω να φτιάξω τις ακτίνες μόνος μου, γιατί είναι κάτι που δεν έχω ξανασχοληθεί και το βλέπω ως αρκούντως ικανοποιητική πρόκληση. Αν δεν τα καταφέρω, καλό θα ήταν να έχουμε back up επιλογές.
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 16, 2019 10:29:59 GMT 2
Σίγουρα ένα από τα κιτ στην λίστα μου για τον Άι Βασίλη! Ναι, οι τροχοί είναι ένα πρόβλημα, ίσως κάποιο aftermarket set. Ίσως ζητήσουμε από τον FPP να φτιαξει κάποια σετ σε 1:12 αν υπάρχει ζήτηση... Απ, όσο ξέρω κάτι προγραμματίζει ο Πορτογάλος. Αλλά αυτό, μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε εύκολα. Αλλά για να σου πω την αλήθεια, στόχος μου είναι να προσπαθήσω να φτιάξω τις ακτίνες μόνος μου, γιατί είναι κάτι που δεν έχω ξανασχοληθεί και το βλέπω ως αρκούντως ικανοποιητική πρόκληση. Αν δεν τα καταφέρω, καλό θα ήταν να έχουμε back up επιλογές. Ναι, μπορούμε εύκολα να μάθουμε από τον Fernando. Δύσκολο εγχείρημα, αλλά όχι ακατόρθωτο, ειδικά για εσένα Γιώργο, οπότε θα αναμένουμε την προσπάθεια σου, αν το αποφασίσεις, και κάποιες WIP φωτό να μαθαίνουμε και εμείς!
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 23, 2019 19:07:29 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Sept 24, 2019 2:54:26 GMT 2
Προσωπική άποψη παρά πολλά σίγουρα άλλου μπορεί να είναι πιο οικονομικά! Πολλές φορές ακόμα και η ίδια η εταιρεία είναι πιο οικονομική από κάποιο σάιτ που δεν είναι λογικό αλλά βγάζει κάποιους στη σέντρα .
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 24, 2019 5:24:52 GMT 2
Και εγώ πιστεύω είναι αρκετά ακριβό..... Τώρα για φθηνότερα θα δείξει, δεν νομίζω όμως να υπάρξει σημαντική διαφορά....μακάρι να κάνω λάθος.....
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 24, 2019 8:09:36 GMT 2
Είναι στο 1/3 της τιμής (χωρίς τα αναγκαία βελτιωτικά, π.χ. ζάντες) απ' ό,τι βρίσκει κανείς στο eBay την 1/8 της Pocher - και τα δύο μοντέλα δεν είναι συγκρίσιμα... Πιθανότατα η Italeri να το δίνει στα 207 Ευρώ (που έχει διαγράψει η Spotmodel).
|
|