|
Post by gtziaf on Nov 1, 2024 9:13:29 GMT 2
Ένα μήνα με την εκκίνηση των εργασιών, η Competizione της ALPHA Model, ολοκληρώθηκε, λίγο βιαστικά είναι αλήθεια. Αυτό επηρέασε λίγο, εδώ κι εκεί, το τελικό αποτέλεσμα, χωρίς πολλά σημαντικά δράματα και παρόλο τα λάθη απροσεξίας που έκανα στο τέλος. Χρωαματικά χρησιμοποίησα μια σκούρα εκδοχή των rosso της Ferrari, το Rosso Berlinetta με την κίτρινη κάθετη ρίγα που δίνει το κιτ. Μετά τις διάφορες ατυχίες με τη ζάντα, χρησιμοποίησα τα ζαντολάστιχα από την Sp3, μόνο που άλλαξα τα εμπρός λάστιχα, που στη Daytona είναι πολύ μίνιμαλ και δεν ταίριαζαν στη γεματούλα 812. Το εσωτερικό βάφτηκε σε αποχρώσεις του μαύρου με κόκκινες λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα ακολουθεί. Καλημέρα Καλό μήνα να έχουμε
|
|
|
Post by alex78 on Nov 1, 2024 13:35:33 GMT 2
Εκπληκτικό φινίρισμα και εντυπωσιακό αποτέλεσμα Γιώργο και το ζαντικό πραγματικά ταίριαξε θαυμάσια, το δε γυάλισμα νομίζω από τα κορυφαία σου.
Υ.Γ. Παρατηρείς σχεδιαστικά αυτή την κουκλάρα και αγαλλιάζει το μάτι και η ψυχή σου, ύστερα βλέπεις και το πουλέν την F80 και πραγματικά αναρρωτιέσαι τι μπορεί να πήγε στραβά αυτά τα τρία χρόνια που μεσολάβησαν στο τμήμα σχεδίασης εκεί στο Maranello.....
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 1, 2024 17:09:01 GMT 2
Εξαιρετική και πανέμορφη!! Μπράβο φίλε!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 1, 2024 20:04:23 GMT 2
Και με το πόδι να μοντελαρεις Γιώργο,τα μοντέλα σου βγαίνουν αριστουργήματα! Η δε ζάντα είναι ομορφότερη εν τέλει από αυτές που δίνει το κιτ. Η πίσω δεξιά ροδα έχει έρθει πολύ μπροστά στον θόλο της,αν έχεις όρεξη κεντραρε την λίγο! Καλό βράδυ κ καλό ΣΚ
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 1, 2024 22:20:36 GMT 2
Αλεξη, Βαγγέλη και Σπύρο, ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Αλεξ, η 296 έχει καλύτερο φινίρισμα για παράδειγμα. Απλά τώρα έχω νεώτερο κινητό και δείχνει πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Όσο για την F80, τι να πεις. Σίγουρα δεν την κατατάσσω στα αυτοκίνητα, είναι περισσότερο πρωτότυπο, και μόνο μέσα στην πίστα μπορείς να την αποδεχθείς κάπως. Σπύρο, το είδα το πρωί πριν ανεβάσω τις φωτογραφίες και το διόρθωσα. Έκανα ανοησία στην τοποθέτηση του δισκοφρένου. Γενικά δεν θα πάω άλλο alpha τόσο τάπα, θέλουν λίγο περισσότερη προσοχή για να αποφεύγεται η πλημμύρα στα τελικά στάδια και τα κολλήματα - ξεκολλήματα. Καλό μήνα και πάλι
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Nov 2, 2024 3:12:45 GMT 2
Εντυπωσιακό!!! Πολύ εντυπωσιακό!!! Η 4η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά. Συγχαρητήρια Γιώργο 🙂🙂🙂
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 2, 2024 8:37:12 GMT 2
Καλημέρα, Αντώνη. Να είσαι καλά φιλαράκι.
|
|
gigi
Kart Driver
|
Post by gigi on Nov 3, 2024 10:07:50 GMT 2
Hi my friend, you have done something wonderful again, well done!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2024 11:13:30 GMT 2
Hi my friend, you have done something wonderful again, well done! Thank you, mate. Let's now concentrate on the F40's engine.
|
|
gigi
Kart Driver
|
Post by gigi on Nov 3, 2024 11:56:21 GMT 2
yes yes
|
|
|
Post by nektarios on Nov 8, 2024 23:14:51 GMT 2
Πανέμορφη ούτως ή άλλως, αλλά και εξαιρετικά κατασκευασμένη! Ο δε χρωματικός συνδυασμός, εξαίσιος! Με το καλό και στα επόμενα, φίλε! Υ.Γ.: Αυτό που απάντησες στο σχόλιο του Αλέξη, σχετικά με το νέο σου κινητό [btw, με γειά, και πάντα μακριά από επαφές με τα πατώματα! ], με έβαλε σε σκέψεις: Λες αν πάρω κι εγώ νέο κινητό, τα μοντέλα μου να δείχνουν πιο εντυπωσιακά;
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 10, 2024 13:31:57 GMT 2
Thank you, Gigi! Υ.Γ.: Αυτό που απάντησες στο σχόλιο του Αλέξη, σχετικά με το νέο σου κινητό [btw, με γειά, και πάντα μακριά από επαφές με τα πατώματα! ], με έβαλε σε σκέψεις: Λες αν πάρω κι εγώ νέο κινητό, τα μοντέλα μου να δείχνουν πιο εντυπωσιακά; Βασικά Νεκ, πρώτα πρέπει να αλλάξεις συνήθειες και να ακολουθείς την Τζιαφική μέθοδο στο βάψιμο (αν και ένα πουλάκι - πιθανόν αρχαιοπτέρυξ , με είπε ότι στη Daytona το πάλεψες και δεν έκανες τα δικά σου) και μετά να αλλάξεις κινητό. Ευχαριστώ για το σχόλιο, φίλε και χρόνια πολλά και πάλι για χθες.
|
|