|
Post by Japanezos on Oct 19, 2024 17:27:20 GMT 2
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Μετά από αρκετό καιρό ολοκλήρωσα ένα πολύ αγαπημένο για μένα 90's όχημα με πινελιές type R! Στο χρώμα επέλεξα το White Championship Honda Type R με βερνίκι 2κ της Ammo! Χρησιμοποίησα για πρώτη φορα carbon φύλλο σε κάποια εμφανή σημεία και νομίζω δεν πήγε άσχημα! Στο αυτοκίνητο αποφάσισα να δώσω αρκέτα δικό μου αποτέλεσμα καθώς έχω εκτυπώσει και προσθέσει αρκετά εξτρά πάρτς! Ενδεικτικά έχουμε: -τιμόνι Momo type R -καθίσματα Recaro κόκκινα αλκαντάρα -πόρπες και κουμπώματα ζωνών -κιτ χαμηλώματος και ελάχιστου αρνητικού καμπερώματος -σετ φρένων μπρος/πίσω της Endless -ζάντες Mugen GP 18"με λάστιχα Yokohama Advan a048 semislick and stretched -εξάτμιση εξ'ολοκλήρου μεγαλύτερη και διαφορετικής διάταξης -κινητήρας με itb 6throttle system, εισαγωγή m2 sport carbon, δοχείο αναθυμιάσεων, ψυγείο λαδιού και σωληνώσεις με ρακόρ Σίγουρα έχει τις ατέλειες του αλλά έχει και ατελείωτη αγάπη πάνω του! Εις το επανιδείν!
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 20, 2024 6:09:22 GMT 2
Καλημέρα Βαγγέλη, ωραία δουλειά και με μπόλικα upgrade! Τα carbon στο μοτέρ μου φαίνονται μια χαρά, ειδικά για πρώτη φορά. Ωραία και τα ζαντολάστιχα, τα σχεδιάζεις μόνος σου ή τα κατεβάζεις από κάπου; Συμβουλή, την επόμενη φορά δώσε λίγο παραπάνω βάρος στην προετοιμασία των κομματιών πριν το αστάρωμα-βάψιμο για να αποφύγεις περιπτώσεις όπως στην πίσω ζάντα της τελευταίας φωτογραφίας που έχει εσωτερικά κάτι σαν γρέζια.
Πες μας και που μπορούμε έρθουμε να "δοκιμάσουμε" τα γλυκά...!!!
|
|
|
Post by Japanezos on Oct 20, 2024 6:42:44 GMT 2
Καλημερα! Σε ευχαριστω πολυ! Δεν σχεδιαζω ακομα, τα κατεβαζω επι πληρωμη αλλα εχω και κ εναν φιλο που κανει σχεδιο ο οποιος αν χρειαστω κατι μου στελνει! Για την πισω ζαντα εχεις δικιο, απο βιασυνη και χαζομαρα/απροσεξια δεν το ειδα ποτε μπορω να πω! Γλυκα ειμαι σε μια φαση αλλαγης χωρου, οποτε λιιιιγο υπομονη!!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 22, 2024 0:35:37 GMT 2
Μπράβο ρε Βαγγέλη, εξαιρετική προσπάθεια και πολύ πετυχημένες επεμβάσεις και προσθήκες σε όλους τους τομείς!Τα συγχαρητήρια μου
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 22, 2024 8:14:55 GMT 2
Πολύ ωραίο, Βαγγέλη. Οι επεμβάσεις σου ενσωματώθηκαν άριστα στο αποτέλεσμα ενώ βλέπω και θετικά στοιχεία στην εφαρμογή π.χ. των braided lines στις αναμονές τους. Πολλά μπράβο και ελπίζουμε στην πιο ενεργή σου συμμετοχή στο φόρουμ. Καλημέρα
|
|
|
Post by Japanezos on Oct 22, 2024 15:29:00 GMT 2
Μπράβο ρε Βαγγέλη, εξαιρετική προσπάθεια και πολύ πετυχημένες επεμβάσεις και προσθήκες σε όλους τους τομείς!Τα συγχαρητήρια μου Φιλε Σπυρο ευχαριστω παρα πολυ!!!
|
|
|
Post by Japanezos on Oct 22, 2024 15:35:29 GMT 2
Πολύ ωραίο, Βαγγέλη. Οι επεμβάσεις σου ενσωματώθηκαν άριστα στο αποτέλεσμα ενώ βλέπω και θετικά στοιχεία στην εφαρμογή π.χ. των braided lines στις αναμονές τους. Πολλά μπράβο και ελπίζουμε στην πιο ενεργή σου συμμετοχή στο φόρουμ. Καλημέρα Γιωργο σε ευχαριστω πολυ! Νομιζω πως κουμπωσαν ομορφα ολα! Απο το επομενο να ειμαστε καλα θα ξεκινησω κ διαδικασιες γυαλισματος! Θα ηθελα κ εγω να ειμαι πιο ενεργος αλλα βρισκομαι σε φαση καποιων αλλαγων κ λου τρωει αρκετο χρονο! Βye!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 22, 2024 19:05:42 GMT 2
Θα ηθελα κ εγω να ειμαι πιο ενεργος αλλα βρισκομαι σε φαση καποιων αλλαγων κ λου τρωει αρκετο χρονο! Βye! Κάπου το είδα, Βαγγέλη. Καλή ευκολία και καλή δύναμη.
|
|
|
Post by nektarios on Oct 24, 2024 23:06:49 GMT 2
Πολύ πετυχημένες οι βελτιώσεις και πολύ όμορφο το αποτέλεσμα, σε ένα ούτως ή άλλως πολύ αγαπημένο μου αυτοκίνητο! Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by Japanezos on Oct 26, 2024 16:22:51 GMT 2
Πολύ πετυχημένες οι βελτιώσεις και πολύ όμορφο το αποτέλεσμα, σε ένα ούτως ή άλλως πολύ αγαπημένο μου αυτοκίνητο! Με το καλό και στα επόμενα! Eυχαριστω παρα πολυ! Να ειμαστε καλα! Και στα επομενα λοιπον!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 29, 2024 14:55:01 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά Βαγγέλη και συγχαρητήρια για την πρόσφατη διάκριση. Πάντως κάποια στιγμή κόντρα σε όλους και όλα θα ήθελα να σε δώ και σε μια δουλειά εκτός Ιαπωνικής φιλοσοφίας και ας κάνουμε να φάμε ψωμάκι βδομάδες ολόκληρες....
|
|
|
Post by Japanezos on Oct 30, 2024 19:18:00 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά Βαγγέλη και συγχαρητήρια για την πρόσφατη διάκριση. Πάντως κάποια στιγμή κόντρα σε όλους και όλα θα ήθελα να σε δώ και σε μια δουλειά εκτός Ιαπωνικής φιλοσοφίας και ας κάνουμε να φάμε ψωμάκι βδομάδες ολόκληρες.... Kαλησπερα και σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Για την ωρα ειναι απο δυσκολο εως απιθανο κατι εκτος Τζαπαν!! Θα εχετε ψωμακι για πολυυυυ καιρο ακομα!!! Χαχαχαχαχα
|
|