|
Post by ViL27 on Oct 16, 2024 20:00:42 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 17, 2024 8:14:15 GMT 2
Πολύ όμορφο, Σπύρο. Πέρα από το καβούκι μου άρεσαν και οι εργασίες σου στο πάτωμα. Πολλά μπράβο. Για τα επόμενα δώσε λίγο επιπλέον χρόνο στις λεπτομέρειες στο εσωτερικό (π.χ. τις δέστρες που ασφαλίζουν οι ζώνες και μια βασική καλωδίωση). Επίσης, εγώ πάντα βάφω το αμάξωμα και τους προφυλακτήρες εσωτερικά (μαύρο για παράδειγμα) για να καλύπτω ότι φαίνεται κάτω από το σασί. Καλημέρα φιλαράκι. Συνέχισε έτσι
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Oct 17, 2024 12:47:32 GMT 2
Πανέμορφο βγήκε Σπύρο! Μπράβο φίλε!!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 17, 2024 14:01:22 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Σπύρο και το σασί ιδιαίτερα φροντισμένο, μόνο τα λάστιχα δείχνουν να έχουν ''φάει τα ψωμιά τους'' και να θέλουν επειγόντως αλλαγή.
Μια διευκρίνηση μόνο: Σε decals έρχεται όλο το πίσω κόκκινο κομμάτι ή μόνο οι ρίγες και το υπόλοιπο είναι μασκαριστό/βαφτό....?
Και πάλι συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα.
|
|
|
Post by nektarios on Oct 17, 2024 22:11:29 GMT 2
Πολύ όμορφο φίλε! Πολλά συγχαρητήρια κι από μένα!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 18, 2024 9:29:15 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά!
Γιώργο θα το έχω υπόψη μου αυτό με τα μαύρα βαψιματα.Τις καλωδιώσεις όλο τις σκέφτομαι,καμιά φορά κάνω κάποιες υποτυπώδεις και άλλες τις προσπερνάω.Δεν ξέρω πως να το κάνω σωστά είναι η αλήθεια,χρειάζομαι βοήθεια για να μάθω.Κανονισου!
Άλεξ θέλουμε Πιτ στοπ επειγόντως😂Σου φανηκαν υπερβολικά φαγωμενα?Ίσως ήθελαν περισσότερο καθάρισμα αλλά δεν ασχολήθηκα περεταιρω. Σε decals δίνονται μόνο οι πλαϊνές μαύρες ρίγες αλλά δεν τις χρησιμοποιησα.Ολο το μοντέλο είναι βαφτο,αρκετά απαιτητική διαδικασία στο συγκεκριμένο
|
|
|
Post by stavrosg on Oct 25, 2024 22:50:20 GMT 2
Άψογο το φιλαράκι μου.... Πολλά μπράβο
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 25, 2024 23:31:13 GMT 2
Ναι σαι καλά Σταυρακο μου ευχαριστώ πολύ!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Oct 29, 2024 9:16:45 GMT 2
Συγχαρητήρια Σπύρο, πολύ όμορφο. Δώσε λεπτομέρειες για το κάθισμα. Τι χρώμα χρησιμοποιήθηκε, τι τεχνική ακολούθησες ώστε να βγει τόσο ρεαλιστικό; Συνέχισε έτσι!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 29, 2024 9:52:31 GMT 2
Συγχαρητήρια Σπύρο, πολύ όμορφο. Δώσε λεπτομέρειες για το κάθισμα. Τι χρώμα χρησιμοποιήθηκε, τι τεχνική ακολούθησες ώστε να βγει τόσο ρεαλιστικό; Συνέχισε έτσι! Ευχαριστώ πολύ Αντώνη!Το κάθισμα βάφτηκε με black textured paint της Fire Scale,μου αρέσει πολύ και είναι η σταθερά μου στις σουεντ βαφές. Η Τεχνική:Αυξάνω την πίεση του κομπρεσέρ στα 30 psi ,και ψεκάζω πιο αρκετά πιο μακριά από ότι κανονικά,σε μικρές ριπές χρώματος(λιγότερο από δευτερόλεπτο η κάθε μία).Ψεκάζω και ξαναψεκαζω μεχρι να πάρω το αποτέλεσμα που θέλω,προσέχοντας να μην γίνει καθόλου wet η βαφη
|
|