Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Oct 1, 2024 11:39:15 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Oct 1, 2024 19:52:20 GMT 2
Πολύ όμορφο και αληθοφανές αποτέλεσμα, που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία λόγω της "ιστορικότητας" του θέματος, ενώ και η προσθήκη τού τρέιλερ προσθέτει επιπλέον πόντους! Πολλά συγχαρητήρια, φίλε! Καλό ταξίδι και θα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την επόμενη κατασκευή!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 1, 2024 20:49:52 GMT 2
Όχι μόνο ικανοποιητικό,νομίζω ότι είναι η καλύτερη κατασκευή που έχω δει από τα χέρια σου φίλε.Τα συγχαρητήρια μου!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 2, 2024 7:40:31 GMT 2
Φανταστικό, Αντώνη. Πολλά πολλά μπράβο φιλαράκι. Ιδίως μαζί με το container είναι επιβλητικότατο. Καλό μπαρκάρισμα και καλή δύναμη σε όλο το ταξίδι. Τα λέμε, μοντελιστικά, στο Λε Μαν
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 2, 2024 8:13:29 GMT 2
Πολύ όμορφη κατασκευή Αντώνη! Καλημέρα!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 2, 2024 18:00:56 GMT 2
Θα συμφωνήσω με τον Σπύρο φίλε, μακράν το καλύτερό σου γεμάτο μεράκι και συναίσθημα και με το φόντο το αποτέλεσμα απογειώνεται, άσε που το βλέπω από το μπαλκόνι να βολτάρει στα γνωστά λημέρια του Ικονίου....
Να 'σαι πάντα καλά, να έχεις ήρεμες θάλασσες και εδώ θα είμαστε να τα λέμε και να σου κρατάμε συντροφιά φίλε.
|
|
|
Post by nikostheo on Oct 2, 2024 19:32:38 GMT 2
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο (πλέον) Αντώνη, πρώτα απ' όλα που μου έδωσε την ευκαιρία να υπάρχει και ένα δικό μου κομμάτι στο μοντέλο του, που έχει τόση συναισθηματική αξία για εκείνον. Άλλη μια φορά ένα τεράστιο μπράβο για αυτή του την δημιουργία, είναι πραγματικά πανέμορφο! Παιδευτηκαμε και περισσότερο εκείνος, αλλά θέλω να πιστεύω ότι βγήκε όπως το ήθελε! Καλές θάλασσες εύχομαι και πάλι, εδώ θα είμαστε να τα λέμε και περιμένουμε το επόμενο όταν γυρίσεις !
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Oct 2, 2024 20:03:20 GMT 2
Φοβερή δουλειά Αντώνη! Πολύ καλό και το κοντέινερ!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Oct 3, 2024 0:24:01 GMT 2
Παίδες σας ευχαριστώ πολύ όλους. Μου δίνεται δύναμη για την συνέχεια. Και στις μελλοντικές κατασκευές αλλά και στο επερχόμενο ταξίδι μου.
Θα τα λέμε συχνότερα τώρα που μας έβαλαν και στα πλοία γρηγορότερο και πιο οικονομικό δορυφορικό ίντερνετ! 😜
Καλημέρα σας όλους.
# Αλέξη έχεις όμορφη θέα, σε ζηλεύω εκεί στα ψηλά!
|
|