|
Post by gtziaf on Sept 11, 2024 16:22:43 GMT 2
H Ferrari 296 GTB παρουσιάστηκε το 2021 και είναι η πρώτη 6κύλινδρη δημιουργία των Ιταλών από το 1974 και την Dino 246 GTB. Φυσικά είναι plug-in υβριδική, ενώ η τεχνολογία που κρύβουν τα υποσυστήματα της γεμίζει τους τόμους μια εγκυκλοπαίδειας. Αλλά, εδώ η τεχνολογία αξιοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε η 296 είναι μιας από τις καλύτερες και πιο "fun to drive" Ferrari, όλων των εποχών. Η πιο απλά, η επόμενη "πίστα" στα supercars. Για την κατασκευή (αναλυτικό WIP εδώ) χρησιμοποιήθηκε το κιτ της Alpha Model, στην 1/24 που κινείται στα γνωστά υψηλά στάνταρ της εταιρείας. Προφανώς δεν έχει αναρτήσεις κλπ, αλλά δίνεται πλήρες εσωτερικό, αρκετός κινητήρας , 2 σετ με ζάντες και ένα άψογο σε διαστάσεις και πιστότητα αμάξωμα. Το κιτ είναι εύκολο σχετικά στην κατασκευή, με ελάχιστα σημεία να θέλουν προσοχή. Το εξωτερικό βάφτηκε με το giallo tristao της Firescale, ενώ το σαλόνι είναι ένας συνδυασμός μαύρου δέρματος δικής μου ανάμιξης και μπλε, επίσης της Firescale. Τέλος, πολλές από τις επιφάνειες τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό, καλύφτηκαν με carbon χαλκομανίες. Ελπίζω να σας αρέσει. Καλή σχολική χρονιά στα πιτσιρίκια μας
|
|
|
Post by alex78 on Sept 11, 2024 21:15:56 GMT 2
Πανέμορφη και αψεγάδιαστη και η φωτογράφηση super. Μακάρι να την βλέπαμε με κάποια ανοιχτή πόρτα να θαυμάζαμε και το καταπληκτικό της εσωτερικό.
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 12, 2024 16:25:56 GMT 2
Πανέμορφη και αψεγάδιαστη και η φωτογράφηση super. Μακάρι να την βλέπαμε με κάποια ανοιχτή πόρτα να θαυμάζαμε και το καταπληκτικό της εσωτερικό. Να είσαι καλά, Άλεξ! Ευχαριστώ για τον ένθερμο σχολιασμό. Ούτε για αστείο δεν σκέφτομαι για ανοικτές πόρτες σε Alpha Model. Η ζωή είναι μικρή και το στοκ μεγάλο
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 14, 2024 0:47:19 GMT 2
Τα είπαμε και στο κατασκευαστικό, εξαιρετικός όπως πάντα φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 14, 2024 8:37:21 GMT 2
Τα είπαμε και στο κατασκευαστικό, εξαιρετικός όπως πάντα φίλε! Ευχαριστώ για τη στήριξη, Βαγγέλη. Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Sept 18, 2024 15:29:24 GMT 2
Φανταστική εκτέλεση Γιώργο!Το συγκεκριμένο όχημα δυσκολεύομαι να αποφασίσω αν μου αρέσει σχεδιαστικα η όχι.Σιγουρα θα ήθελα να δω την αγωνιστική της version να εκδίδεται στο μελλον
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 19, 2024 8:14:03 GMT 2
Φανταστική εκτέλεση Γιώργο!Το συγκεκριμένο όχημα δυσκολεύομαι να αποφασίσω αν μου αρέσει σχεδιαστικα η όχι.Σιγουρα θα ήθελα να δω την αγωνιστική της version να εκδίδεται στο μελλον Ευχαριστώ, Σπύρο. Έχοντας δει δια ζώσης, αρκετές πέρσι στην Ιταλία, το σχέδιο από κοντά είναι πολύ καλύτερο από ότι στις φωτογραφίες. Επίσης, παντρεύει με πολύ αρμονικό τρόπο τα ρετρό στοιχεία στο μοντέρνο αμάξωμα. Να είσαι καλά φιλαράκι
|
|
|
Post by nektarios on Sept 25, 2024 22:21:23 GMT 2
Εξαιρετική κατασκευή, στο αναμενόμενο κορυφαίο επίπεδο! Εγώ θα πρόσθετα και 1-2 φωτό από το εσωτερικό, ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι! Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 26, 2024 7:51:58 GMT 2
Ευχαριστώ, Νεκ. Να είσαι καλά. Το εσωτερικό υπάρχει στο αναλυτικό WIP της κατασκευής. Καλημέρα
|
|