|
Post by Japanezos on Jul 27, 2024 19:20:30 GMT 2
Καλησπέρα στην ομάδα! Ξεκίνησα σιγά σιγά ένα νέο πρότζεκτ αλλά..έβαλα νέο χόμπυ στο καινούριο χόμπυ! Ο Αη Μπίλης ήρθε νωρίτερα για μένα φέτος αλλά θα πληρώσω εγώ λέει! Δεν με χάλασε! 3d printing στο παιχνίδι και κ ο μοντελισμός αρχίζει να γίνεται όλο και πιο σύνθετος και μαγικός! Ατελείωτες δοκιμές με μόνιμα on line τον Νίκο Θεοδωράκη από το forum τον οποίο χιλιοευχαριστώ! Δειλά δειλά έχω κάποιες πρώτες εκτυπώσεις! Το κιτ είναι της Τamiya το πολύ αγαπημένο πολιτικό Honda NSX αλλά με κάποιες αλλαγούλες! Οι ζάντες είναι της Zoom on 18" Mugen(δεν είχα ακόμα τον εκτυπωτή). Στα δικά μου εκτυπωμένα πάρτς (θα διορθώσω κάποια) έχουμε: -δίσκους τρυπητούς και μεγαλύτερους με δαγκάνες Brembo -κιτ χαμηλώματος/καμπερώματος -καθίσματα μπάκετ Recaro -πόρπες ζωνών με τα κουμπώματά τους -εξάτμιση με μεγαλύτερες στρογγυλές απολήξεις -εισαγωγή Mugen η οποία θα ντυθεί με carbon decal -6throttle itb system με ελεύθερα χωνιά και μια μικρή παρέμβαση στην λίγο ξενέρωτη αλλά εργοαστασιακή αεροτομή με μικρή κλίση(δεν ήθελα υπερβολές απλώστρες/ξαπλώστρες κλπ). Χρώμα και λεπτομέρειες είναι σουρπράιζ! Εις το επανιδείν!
|
|
|
Post by alex78 on Jul 27, 2024 20:47:08 GMT 2
Πιό τζαπανιά δεν γίνεται Βαγγέλη και μάλιστα η πρώτη έκδοση, η ''ορθόδοξη'' που λένε. Ωραίο πρότζεκτ φίλε και με τα κοκοψόνια αναμένεται σούπερ, καλή επιτυχία λοιπόν.
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 27, 2024 22:23:04 GMT 2
Ωραίο και φιλόδοξο πρότζεκτ Βαγγέλη. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με τις εκτυπώσεις, μιας κι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, στην περίπτωσή μας στη συναρμογή!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 28, 2024 11:35:02 GMT 2
Καλή επιτυχία, Βαγγέλη. Ως πιο έμπειρος, θα σου δώσω τη συμβουλή που είχα δώσει και στον Νικολή, όταν ξεκίνησε με τις 3D εκτυπώσεις. Κανένα μοντέλο δεν γίνεται καλύτερο επειδή έχει 3D κομμάτια, φωτοχαραγμένα ή βελτιωτικά. Ένα μοντέλο δείχνει όμορφο αν είναι σωστά βαμμένο, καλογυαλισμένο, με καθαρισμένα τα κομμάτια του και καθαρά κατασκευασμένο. Οπότε επικεντρώσου σε αυτά και χρησιμοποίησε τον εκτυπωτή ως bonus για να φτιάχνεις όπως τα φαντάζεσαι.
|
|
|
Post by Japanezos on Jul 28, 2024 12:19:49 GMT 2
Πιό τζαπανιά δεν γίνεται Βαγγέλη και μάλιστα η πρώτη έκδοση, η ''ορθόδοξη'' που λένε. Ωραίο πρότζεκτ φίλε και με τα κοκοψόνια αναμένεται σούπερ, καλή επιτυχία λοιπόν. Τζαπαν κ ξερο ψωμι!
|
|
|
Post by Japanezos on Jul 28, 2024 12:20:26 GMT 2
Ωραίο και φιλόδοξο πρότζεκτ Βαγγέλη. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με τις εκτυπώσεις, μιας κι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, στην περίπτωσή μας στη συναρμογή! Ευχαριστω πολυ! Θα συμφωνησω απολυτα!
|
|
|
Post by Japanezos on Jul 28, 2024 12:24:23 GMT 2
Καλή επιτυχία, Βαγγέλη. Ως πιο έμπειρος, θα σου δώσω τη συμβουλή που είχα δώσει και στον Νικολή, όταν ξεκίνησε με τις 3D εκτυπώσεις. Κανένα μοντέλο δεν γίνεται καλύτερο επειδή έχει 3D κομμάτια, φωτοχαραγμένα ή βελτιωτικά. Ένα μοντέλο δείχνει όμορφο αν είναι σωστά βαμμένο, καλογυαλισμένο, με καθαρισμένα τα κομμάτια του και καθαρά κατασκευασμένο. Οπότε επικεντρώσου σε αυτά και χρησιμοποίησε τον εκτυπωτή ως bonus για να φτιάχνεις όπως τα φαντάζεσαι. Νομιζω πως αυτη η συμβουλη ξεμπλοκαρε καποιες "ανησυχιες" μου! Θα συμφωνησω κ θα το κανω πραξη χωρις να παρεκλινω απο τον στοχο μου! Σε ευχαριστω πολυ!
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 28, 2024 20:34:54 GMT 2
Καλή επιτυχία στο project Βαγγέλη!Αναμένω με ενδιαφέρον τη συνέχεια!
|
|
|
Post by Japanezos on Jul 29, 2024 7:09:43 GMT 2
Καλή επιτυχία στο project Βαγγέλη!Αναμένω με ενδιαφέρον τη συνέχεια! Eυχαριστω φιλε Σπυρο! Ειναι το αμαξι το οποιο για πρωτη φορα περα απο εξτρα παρτς θα εχει κ γυαλισμα στο μενου!
|
|
|
Post by nektarios on Aug 1, 2024 20:30:17 GMT 2
Καλή επιτυχία κι από μένα Βαγγέλη, σε ένα πολύ αγαπημένο για μένα - προφανώς - θέμα! Οι παρεμβάσεις σου αναμένεται να το κάνουν ακόμη ομορφότερο! Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια!
|
|
|
Post by Japanezos on Aug 4, 2024 18:08:14 GMT 2
Καλή επιτυχία κι από μένα Βαγγέλη, σε ένα πολύ αγαπημένο για μένα - προφανώς - θέμα! Οι παρεμβάσεις σου αναμένεται να το κάνουν ακόμη ομορφότερο! Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια! Eυχαριστω παρα πολυ! Πολυ αγαπημενο και δικο μου!
|
|