|
Post by gtziaf on Jun 21, 2024 21:17:54 GMT 2
H φετινή συμμετοχή μου στο LM GB ήταν η Porsche 935Κ3 της NuNu. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την Κ3 της Kremer που το 1979 κέρδισε τη γενική στον 24ώρο αγώνα, όταν τα λιγοστά gr.6 πρωτότυπα (η 935 ήταν gr.5) εκείνης της χρονιάς είχαν προβλήματα ή εγκατέλειψαν. Ο πολύς Klaus Ludwig και οι περιβόητοι, πρώην πιλότοι στον Β΄Παγκόσμιο και νυν ντίλερς ουσιών, αδελφοί, Don και Bill Whittington, μετά από έναν δραματικό αγώνα πέρασαν πρώτοι την γραμμή τερματισμού. Κατά την προετοιμασία του αγώνα, ο Manfred Kremer απαίτησε να ξεκινήσει τον αγώνα ο πιο γρήγορος των 3, Klaus Ludwig, κάτι που δεν άρεσε στα καρντάσια. Οπότε οι Whittington αγόρασαν το αμάξι από τον Kremer για 290 χιλιάδες δολάρια (πληρωμένα σε βαλίτσα με χαρτονομίσματα), για να επιλέξουν αυτοί την σειρά οδήγησης. Όταν όλες οι 936 εγκατέλειψαν, το αυτοκίνητο με το νούμερο 41 κέρδισε τον αγώνα, ακολουθούμενο από άλλη μια 935, με οδηγό τον Paul Newman, ο οποίος πιθανόν να κέρδιζε αν δεν έχανε 6 γύρους λόγω μιας κατεστραμμένης πλήμνης. Από άποψη κατασκευής, δεν έχω να πω και πολλά. Το κιτ έχει θέματα, αλλά ΟΚ, με λίγη προσοχή, που εγώ δεν έδωσα, μπορεί να βγάλει ένα πιο αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Εν κατακλείδι, το ευχαριστήθηκα όπως όλες τις υπόλοιπες 12 λεμανίτικες κατασκευές μου. Για το κλείσιμο δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογενειακή φωτογραφία με την Κ2, επίσης της NuNu, την οποία είχα φτιάξει όταν πρωτοκυκλοφόρησε το κιτ. Να έχετε ένα όμορφο τριήμερο. Ραντεβού για τις 24ώρες το Spa την επόμενη εβδομάδα, αλλά και το επόμενο λεμανοτζιμπι, σε ένα χρόνο.
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 21, 2024 22:23:23 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά όπως πάντα άλλωστε!
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 22, 2024 15:07:59 GMT 2
Κούκλα είναι Γιώργο,και γουρικη🙂Αγαπώ περισσότερο vaillant όμως,επικό χρώμα και livery!Και του χρόνου φίλε!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 22, 2024 16:57:46 GMT 2
Μπραβο φιλε κουκλες και τα δυο
|
|
|
Post by alex78 on Jun 22, 2024 18:15:58 GMT 2
Για την δουλειά σου Γιώργο τι να πρωτοσχολιάσεις, κορυφαία όλα, θα σταθώ όμως στις φωτογραφήσεις σου που συνεχώς ανεβαίνουν κατακόρυφα επίπεδο. Προλαβαίνεις και 2ο....?
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 24, 2024 11:11:13 GMT 2
Ευχαριστώ, κύριοι για τα σχόλια σας. Προφανώς δεν είναι εξαιρετική δουλειά, στα όρια του αστείου είναι, αλλά είπαμε στο Λε Μαν έχει σημασία ο τερματισμός, όχι ο εποξικός... Σάκης ακούει... Η vaillant είναι πολύ πιο όμορφη Σπύρο, συμφωνώ. Αλλά, και μόνο για την ιστορία των δύο αδελφών Whittington (υπήρχε και 3ος) άξιζε να ασχοληθώ μαζί της, παρά το αδιάφορο λίβερι. Άλεξ, λόγω ότι το κινητό μου τα έπαιξε κατά τη διάρκειά του le man, δανείστηκα της Σοφίας, αλλά μη γνωρίζοντας τις ρυθμίσεις, οι φώτο βγήκαν αρκετά σκούρες. Σίγουρα οι κάμερα του είναι καλύτερη, από το δικό μου, ημιθανές πλέον ποκόφωνο. Όπως και να έχει, συνολικά ασχολήθηκα λιγότερο από 2 λεπτά, για όλη τη διαδικασία, δεν άλλαξα μυαλά. Για δεύτερο δεν παίζει, αφού όλη τη βδομάδα δεν μοντέλισα σχεδόν καθόλου λόγω δουλειάς (η 935 ολοκληρώθηκε το βράδυ του αγώνα) και η βδομάδα που ακολουθεί θα είναι εξίσου πιεστική και έχω και παραγγελίες, και τα alpha και χίλια δύο πράγματα. Καλή φώτιση σε όλους.
|
|