vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on May 27, 2024 23:47:16 GMT 2
Παιδιά καλησπέρα σας! Σας παρακολουθώ αλλά έχω παρα πολυ καιρό να γράψω. Αφορμή ήταν η συνάντηση μου με το Γιώργο, τον αξιότιμο διαχείριστη μας,στην Έκθεση της Αρτας τον οποίο χάρηκα πάρα πολύ που ξαναείδα και τα είπαμε. Στα μισά του 2023 καταπιάστηκα με αυτοκίνητο μετά από αρκετά χρόνια.Ηταν ένα project που είχα καιρό στο μυαλό μου καί με έτρωγε.Μου πήρε ένα χρόνο περίπου και ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές δυσκολίες. Αιτια το απαράδεκτο transkit της reji από το οποίο χρησιμοποίησα μόνο τις αεροτομές εμπρός και πίσω. Ότι άλλο χρειαζόταν,τροποποιήθηκαν τα αντίστοιχα μέρη του κιτ.Επισης αγοράστηκαν και άλλες ζαντες γιατί της reji ήταν τεράστιες και έβγαιναν πάρα πολύ έξω.Δυσκολία συνάντησα επισης με τις χαλκομανιες τις shunko οι οποίες εκτός ότι έδιναν μόνο τις μπλε λεπτές ρίγες και τα υπόλοιπα ήθελαν βάψιμο, η συμπεριφορά τους δεν ήταν καθόλου καλή.Ισως το πρόβλημα ήταν ότι τις είχα πολύ καιρο. Έτσι χρησιμοποίησα μια μίξη shunko και tamiya. Αν το ξαναεφτιαχνα θα έπαιρνα το κιτ της rennaissance το οποίο λογικά θα ειναι πιο εύκολη κατασκευή και θα μου στοίχιζε και πιο φθηνά. Αυτά γενικά αν αποφασίσει κάποιος να το φτιάξει.Συγνωμη αν σας κούρασα με την πολυλογία μου. Είχα καιρό να γράψω και τα είπα μαζεμένα.Οι φώτο είναι από κινητό και όχι πολύ καλές. Ευχαριστώ για το χρόνο ο σας!!
|
|
|
Post by alex78 on May 28, 2024 0:11:04 GMT 2
Ε, αυτό κι' άν ήταν έκπληξη !!! Η χαρακτηριστική εικόνα ''Peugeot + Γαλάζιο Φόντο = Vangelis207'' , που τόσα χρόνια είχαμε να δούμε, είναι και πάλι εδώ !!!
Έλειψες πολύ φίλε από τα δρώμενα του φόρουμ, χαίρομαι που είσαι καλά και πάλι ''ενεργός'' στο χόμπι. Χαιρετώ.
|
|
|
Post by gtziaf on May 28, 2024 8:17:20 GMT 2
Κι εγώ χάρηκα που τα είπαμε από κοντά, Βαγγέλη. Υπέροχο το 405. Καλημέρα
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
Member is Online
|
Post by pnspanas on May 28, 2024 10:38:02 GMT 2
Καλως μας γυρισες παλι Βαγγελη!
Πολυ ωραιο το 405!!
|
|
|
Post by ViL27 on May 28, 2024 11:50:53 GMT 2
Μπράβο Βαγγέλη για την επιμονή σου και την ολοκλήρωση παρά τις δυσκολίες.Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και ξεχωριστό! Πρόβλημα με τα decals της Shunko έχω αντιμετωπίσει και εγώ στο παρελθον
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on May 28, 2024 13:24:19 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ελπίζω ότι θα τα λέμε συχνότερα. Το επόμενο που θα καταπιαστω, μιας και το ανέβασμα των φωτογραφιών είναι πλέον πολύ εύκολο, θα είναι wip.
|
|
|
Post by Φάνης on May 28, 2024 16:20:28 GMT 2
Πολύ όμορφο το Peugeot Βαγγέλη! Καλή συνέχεια!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on May 29, 2024 18:12:51 GMT 2
Ευχαριστώ Φάνη!
|
|