|
Post by ViL27 on Jun 13, 2024 16:33:27 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ τους πρεσβυτέρους😆 για τα ενθουσιώδη σχόλια! Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν σίγουρος για τις χρωματικές επιλογές στο εσωτερικό,αλλά τα αποτέλεσμα δικαίωσε τις δικές μου τουλάχιστον προσδοκίες!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 13, 2024 17:46:34 GMT 2
Εντυπωσιακότατο Σπύρο. ΄Όσο για την πρόοδό σου αυτή είναι ραγδαία και θυμίζει τον πήχη του Ντουμπλάντις στο άλμα επί κοντώ.
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 14, 2024 1:16:04 GMT 2
Πολύ αληθοφάνεια στο σαλόνι, ιδίως το κρεμ τα "σπάει". Παρά πολύ ωραίο. Μπράβο Σπύρο! 🙂
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 17, 2024 21:32:00 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2024 8:12:12 GMT 2
Εξαιρετικό, Σπύρο. Μπράβο
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 18, 2024 8:49:06 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ τους πρεσβυτέρους😆 για τα ενθουσιώδη σχόλια! Αυτό το "πρεσβύτερους" μου την έσπασε ελαφρώς... Έχε χάρη τέκνον μου που είσαι καλός στη δουλειά σου!!!
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 18, 2024 20:35:38 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ τους πρεσβυτέρους😆 για τα ενθουσιώδη σχόλια! Αυτό το "πρεσβύτερους" μου την έσπασε ελαφρώς... Έχε χάρη τέκνον μου που είσαι καλός στη δουλειά σου!!! Κωνσταντίνε τον γεροΤζιαφα ήθελα να τρολαρω που με είπε "νέε μου"😆
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 19, 2024 8:18:47 GMT 2
Αυτό το "πρεσβύτερους" μου την έσπασε ελαφρώς... Έχε χάρη τέκνον μου που είσαι καλός στη δουλειά σου!!! Κωνσταντίνε τον γεροΤζιαφα ήθελα να τρολαρω που με είπε "νέε μου"😆 Εσύ Κώστα, είσαι σε άλλη κλάση, το πρεσβύτερος δεν αρκεί. Μακάρι να έχουμε την αντίστοιχη όρεξη, όραση και σταθερότητα στον μοντελισμό, όταν και αν με το καλό πλησιάσουμε τη δική σου ηλίκια. Όσο για σένα μικρέ κατεργαράκο, το ήξερα ότι τα γλυκόλογα ήταν για μένα, είπα να ποιήσω την νήσσαν, αλλά μας ξεμπρόστιασε ο κ. Κώστας μας. Στάσου να βάλω τα γυαλιά πρεσβυωπίας μου και θα δεις εσύ...
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 19, 2024 22:44:27 GMT 2
Κωνσταντίνε τον γεροΤζιαφα ήθελα να τρολαρω που με είπε "νέε μου"😆 Εσύ Κώστα, είσαι σε άλλη κλάση, το πρεσβύτερος δεν αρκεί. Μακάρι να έχουμε την αντίστοιχη όρεξη, όραση και σταθερότητα στον μοντελισμό, όταν και αν με το καλό πλησιάσουμε τη δική σου ηλίκια. Όσο για σένα μικρέ κατεργαράκο, το ήξερα ότι τα γλυκόλογα ήταν για μένα, είπα να ποιήσω την νήσσαν, αλλά μας ξεμπρόστιασε ο κ. Κώστας μας. Στάσου να βάλω τα γυαλιά πρεσβυωπίας μου και θα δεις εσύ... Μπα δεν νομίζω να πήρες γυαλιά πρεσβυωπιας,νομίζεις ότι είσαι τζοβενο ακόμα😆Για αυτό ποιεις την Nissan😝
|
|