|
Post by Japanezos on May 14, 2024 18:27:15 GMT 2
Πες μου οτι σου άρεσαν οι κόντρες στα νιάτα σου χωρίς να μου το πεις! Κοντράδικο με semi slick λάστιχα μπροστά, χαμήλωμα κατάλληλο για στήσιμο σε φανάρι και έτοιμο το γιαπωνέζικο κουβαδάκι! Ολοκληρώθηκε άλλο ένα πρότζεκτ με τις όποιες ιδιαιτερότητες λόγω Hasegawa αλλά κυρίως με αυτές που έθεσα εγώ σαν στόχο! Τις έχει τις ατέλειες του αλλά ήταν τόσες οι μετατροπές που έκανα που μοιραία θα "έχανα" κάπου! Στις αλλαγές έχουμε: -front mount intercooler(κόπηκε η εργοστασιακή σίτα ώστε να χωρέσει) -εξάτμιση χειροποίητη με μεγαλύτερης διαμέτρου (ενιαίο σπρου με κούρμπες με την βοήθεια θερμοπίστολου) -aftermarket τελικό εξάτμισης -ζάντες Work Emotion cr10 15" (βαμμένες με gun metal της Tamiya) και semi slick Advan 050 λάστιχα μπροστά -τοποθετήθηκαν πίσω δισκόφρενα(είχε ταμπούρα) αλλά κ μπροστά μεγαλύτερα από Toyota Levin Gt Apex -μετατροπή πίσω γέφυρας (αντιστρεπτική) ώστε να μην βρίσκουν οι νέες ζάντες -χαμήλωμα μπροστά ανάρτησης (2mm σε πραγματικές διαστάσεις) -φλοκάρισμα με ανθρακί υλικό παντού στο εσωτερικό -εφέ τζαμιού στον κοντέρ με βερνίκι 2κ -japan lisence plate (πίσω ιαπωνική ανάγλυφη πινακίδα) Το αμάξι ασταρώθηκε με ροζ αστάρι της Firescale, βάφτηκε με κόκκινο χρώμα Rosso Corsa Ferrari 322 της Ζeropaints και βερνικώθηκε με 2κ της Ammo! Έιναι το 4ο αμάξι που φτιάχνω, με δυσκόλεψε πολύ αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα πως το ευχαριστήθηκα περισσότερο από όλα! Φύγαμε για GBLM με...γιαπωνέζο βεβαίως βεβαίως!! Εις το επανιδείν!!
|
|
|
Post by alex78 on May 14, 2024 23:05:38 GMT 2
Πεντακάθαρη και όμορφη δουλειά Βαγγέλη με μάχιμη διχρωμία που του ταιριάζει απίστευτα. Εσύ φίλε μου δεν κάνεις βήματα, αλλά άλματα προόδου, κάθε πρότζεκτ σου καλύτερο και ποιοτικότερο του προηγούμενου. Βέβαια δεν σου κρύβω ότι εδώ μου έλειψαν οι ζώνες και ένα washάκι στις πόρτες, σκέψη για τα επόμενα. Τώρα που αγάπησες την Hasegawa να περιμένουμε από τα χεράκια σου και το Nissan Sunny....?
|
|
|
Post by Japanezos on May 15, 2024 9:40:54 GMT 2
Καλημέρα!Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Να πω την αμαρτία μου ζώνες δεν σκέφτηκα ακόμα(ήταν ήδη πολλές οι αλλαγές) κ wash είχα ένα τεχνικό θέμα και δεν έκανα τελικά! Tο Sunny θα έλεγα πως δεν είναι στα άμεσα σχέδια μ!
|
|
|
Post by ViL27 on May 17, 2024 7:36:59 GMT 2
Μπράβο Βάγγο,πολύ ωραίες οι εργασίες σε όλους τους τομείς και συνολικά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!
|
|
|
Post by konstantinf on May 17, 2024 8:41:49 GMT 2
Κάγκουρας με τα όλα του Βαγγέλη, και παρόλες τις μετατροπές αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα. Μπράβο, και στο επόμενο με το καλό!
|
|
|
Post by Japanezos on May 19, 2024 10:43:12 GMT 2
Μπράβο Βάγγο,πολύ ωραίες οι εργασίες σε όλους τους τομείς και συνολικά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα! Ευχαριστώ πολύ Σπύρο μου! Πάμ για το GBLM τώρα!!!!
|
|
|
Post by Japanezos on May 19, 2024 10:44:12 GMT 2
Κάγκουρας με τα όλα του Βαγγέλη, και παρόλες τις μετατροπές αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα. Μπράβο, και στο επόμενο με το καλό! Κόντρα και καγκουριλίκι πάνε μαζί (σχεδόν)!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 19, 2024 12:19:17 GMT 2
Ωραιο το σταρλετακι Βαγγελη παμε για το επομενο
|
|
|
Post by Japanezos on May 19, 2024 14:48:19 GMT 2
Ωραιο το σταρλετακι Βαγγελη παμε για το επομενο Ευχαριστώ πολύ! Φύγαμεεεε
|
|
|
Post by kyriakos on May 27, 2024 19:51:20 GMT 2
Παλιες ωραίες εποχές βουτα κ μαύρη το εργαλείο μπράβο εξαιρετική δουλειά!
|
|
|
Post by Japanezos on Jun 1, 2024 15:26:33 GMT 2
Παλιες ωραίες εποχές βουτα κ μαύρη το εργαλείο μπράβο εξαιρετική δουλειά!
|
|
|
Post by Japanezos on Jun 1, 2024 15:27:15 GMT 2
Αυτό ακριβώς που είπες! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
|
|