|
Post by ViL27 on Apr 30, 2024 14:30:31 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 30, 2024 16:53:17 GMT 2
Πραγματικό πολυβόλο είσαι Σπύρο. Υπέροχο αποτέλεσμα και εξαιρετικό φινίρισμα. Να υποθέσω ότι επόμενο θα είναι η SP3 που μόλις κυκλοφόρησε και είναι ίδιας φιλοσοφίας?
|
|
|
Post by nektarios on Apr 30, 2024 17:43:44 GMT 2
Είναι κουκλίστικη! Με άφθονη δουλειά - ειδικά στις carbon επιφάνειες - και πολύ περιποιημένο φινίρισμα! Το μόνο κακό είναι οτι όταν τελειώνετε τα μοντέλα τόσο γρήγορα και τόσο επιτυχημένα, δημιουργείτε σε εμάς τους υπόλοιπους την ψευδαίσθηση οτι γίνονται εύκολα... 😉 Με το καλό και στα επόμενα, φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 30, 2024 20:56:39 GMT 2
Πολύ ωραίο, Σπύρο. Το ζήλεψα να σου πω...
Ελπίζουμε στην Sp3 να βάλουν vacformed διαφανές για το παρμπρίζ.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 1, 2024 8:15:02 GMT 2
Πολυ ωραια Σπυρο!
κονγκρατς
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on May 1, 2024 22:56:14 GMT 2
Πολύ ωραίο, μπράβο σου φίλε. Το γυάλισμα είναι τρομερό!
|
|
|
Post by ViL27 on May 2, 2024 7:10:09 GMT 2
Καλημέρα παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τον σχολιασμό και τα καλά λόγια! Αλέξη το επόμενο μοντέλο εκτός απροόπτου θα είναι η SP2,αλλά όντως επιθυμώ πολύ και την ανακοινωθεισα SP3.. Νεκτάριε εγώ προσωπικά άμα μείνει μοντέλο στον πάγκο για καιρό,κάτι παθαινω😂Είμαι του "γρήγορου" μοντελισμού,θέλω αποτελέσματα ρε παιδί μου! Γιώργο και εγώ αυτό ελπίζω γιατί με ζοριζουν πολύ τα τωρινά clear parts,ψάχνω εναν οριστικό τρόπο να τα κολλάω χωρίς δράματα αλλά ακόμα δεν έχω βρει. Παναγιώτη και Αντώνη χαίρομαι που σας αρεσε
|
|
|
Post by nikostheo on May 3, 2024 8:47:32 GMT 2
Πάρα πολύ ωραίο, βλέπω συχνά την gt3rs σου από εδώ και από εκεί σε φωτό, και έχω να πω ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί εκείνη η κατασκευή στα μάτια μου αυτή πλησιάζει αλλά δεν την ξεπερνάει για λίγο, δεν ξέρω γιατί νομίζω ότι γυαλίζει υπερβολικά για εμένα! Θα το ήθελα πιοοοο "πολεμικό" ή τύπου πως ήταν η f40 που ήταν κόκκινη αλλά έβλεπες να αχνοφαινεται από κάτω το carbon... Κάτι τέτοιο ρε παιδί μου! Τέλος πάντων την υγεία σου να έχεις και στο επόμενο, συγχαρητήρια !
|
|
|
Post by Sakis on May 3, 2024 9:23:18 GMT 2
Πιστόλι ο Σπύρος! Ενδιαφέρον ο χρωματικός συνδυασμός αν και εγώ θα πήγαινα σε κόκκινο. Ωστόσο ήθελες να παίξεις με τα decals που δίνονται οπότε πάω πάσο. Η αλήθεια είναι ότι έχει τα θεματάκια της δώθε κείθε σε λεπτομέρειες όπως κάποιες σίτες, τα πίσω carbon και το φινίρισμα (που ομολογουμένως το μαύρο είναι το πιο δύσκολο σε θέμα γυαλίσματος), όμως μιλάμε για ένα ακόμα τελειωμένο μοντέλο στο ράφι και μάλιστα σε 40 ημέρες οπότε respect από μένα.
Η πίσω αριστερή ζάντα έχει χτύπημα ή απλά κάνει αντανάκλαση το gunmetal;
|
|
|
Post by ViL27 on May 4, 2024 0:27:23 GMT 2
Νίκο σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Και για μένα η GT3 RS είναι η πιο όμορφη από τα 3 Alpha Model που έχω φτιάξει.Η γυαλαδα που λες νομίζω οφείλεται περισσότερο στο ότι τράβηξα τις περισσότερες φωτογραφίες σε εξωτερικό χώρο και σε φυσικό φως.Και φυσικά στο μαύρο χρώμα που τονίζει το βερνίκι.Πιθανοτατα ένα πιο πολεμικό ύφος να είχε η κατασκευή αν είχα πάει σε ματ βερνίκι.
Σάκη μιας και τις έψαξες λίγο τις λεπτομέρειες της κατασκευής,θα σου πω σε τι συμφωνω και σε τι διαφωνώ. Οι ζάντες όντως δεν έχουν καλή χύτευση στο συγκεκριμένο και δεν ασχοληθηκα αρκετά να τις φέρω.Επισης το βερνίκι έχει αρκετά ψεγάδια,αλλά το πολύ δύσκολο για γυάλισμα σχήμα σε συνδυασμό με την βιασύνη να ολοκληρώσω σε λογικό χρόνο(άρα δεν θέλω να φάω το βερνίκι σε καμία περίπτωση) με οδήγησαν στο να μην πάρω ρίσκα. Διαφωνώ ως προς την κριτική σου σε καρμπον και σιτες γιατί όσο και να κοιτάξω δεν βλέπω εμφανή λάθη η ατέλειες. Για μένα τα προβληματακια που με ενόχλησαν περισσότερο στο τελικό αποτέλεσμα είναι τα clear parts συγκεκριμένα το μπροστά παρμπρίζ και το μπροστά αριστερά φωτιστικό σώμα. Για μένα κατέληξε ως ένα όμορφο μοντέλο στην βιτρίνα και όχι ως ένα ακόμα μοντέλο πάντως! Την βλέπω και την ευχαριστιεμαι.Για μένα έχει πιο πολύ νόημα ένα μοντέλο που εφτιαξα σε 40 μερες και έχει κάποιες ατέλειες από ένα που έφτιαξα σε 90 μέρες και εχει λιγότερες ατελειες.Στην συγκεκριμένη περίπτωση η κατασκευή είναι και χορηγούμενη οπότε πρέπει να τελειώσει σε εύλογο χρονικό διαστημα.Σε ευχαριστώ για τον σχολιασμο!
|
|
|
Post by Sakis on May 4, 2024 14:04:03 GMT 2
Σπύρο επουδενί δεν εννοούσα απλά ένα ακόμα μοντέλο στη βιτρίνα το οποίο δεν είναι ένα πανέμορφο μοντέλο επίσης. Εννοούσα ένα ακόμα μοντέλο στη βιτρίνα σε αντιπαραβολή με τη δική μου πικρία που δεν έχω σχεδόν κανένα μοντέλο στη βιτρίνα (βασικά ούτε βιτρίνα ακόμα), ζηλεύοντας και πιέζοντας τον εαυτό μου να ξεκινήσω ξανά αυτό το υπέροχο χόμπι. Επίσης το γεγονός της ολοκλήρωσης σε 40 ημέρες είναι αξιοζήλευτο για τα δικά μου δεδομένα. Ξανακοίταξα τα σημεία που σου έλεγα και η αλήθεια είναι πως τελικά φαινόταν η αντανάκλαση που έκανε το carbon να φαίνεται στραβό όπως σου παραθέτω στη φωτογραφία: Οι σίτες για κάποιο λόγο φαίνονται σε σημεία να μην πατούν καλά αλλά μάλλον και αυτό οφείλεται στο μαύρο χρώμα και στις αντανακλάσεις. Τα τζάμια που εσύ λες ότι δεν είναι ιδανικά στο τελικό αποτέλεσμα εγώ πάλι τα βλέπω μια χαρά. Καλή Ανάσταση να έχουμε και με το καλό στο επόμενο! (μήπως πάρω κι εγώ μπρος επιτέλους...)
|
|
|
Post by ViL27 on May 5, 2024 22:02:44 GMT 2
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!Μακάρι να σε δούμε κάποια στιγμή με το καλό να επιστρέφεις μάχιμος Σάκη
|
|