|
Post by Japanezos on Apr 21, 2024 23:06:52 GMT 2
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Ένα σύντομο σεντονάκι για το wip αυτής της πολύ αγαπημένης καρότσας στην Ελλάδα (και όχι μόνο) από ανθρώπους που ήθελαν κάτι αξιόπιστο και οικονομικό μέχρι και κοντράκηδες με κάθε μορφής Toyota engine swap. Το επεξεργάστηκα και αποφάσισα πως για να δώσει το κάτι παραπάνω ήθελε τις πινελιές του. Σημειώνω πως είναι το 4ο μοντέλο μου οπότε ένα ρίσκο στο τελικό αποτέλεσμα υπάρχει αλλά θα απολαύσω το ταξίδι στο έπακρο! Οι αλλαγές ξεκινούν στα φρένα καθώς από το εργοστάσιο φοράει πίσω ταμπούρα! Μπήκαν μπρος-πίσω δισκόφρενα από Toyota Levin Gt Apex! H εργοστασιακή εξάτμιση έδωσε την θέση της σε μια μεγαλύτερης διαμέτρου δικής μου κατασκευής χωρίς καταλύτη και μεσαίο καζανάκι (καθαρά και μεγάλα σπρου με θερμοπίστολο με 3ήμερη προσπάθεια) με τις απαραίτητες κούρμπες για τις αντιστρεπτικές! Μπροστά στο προφυλακτήρα η σίτα αφαιρέθηκε με σκοπό να μπεί και να ψύχεται ένα front mount intercooler! Χρώμα, ζάντες, ανάρτηση,φλοκάρισμα είναι έκπληξη για την παρουσίαση του μοντέλου όταν με το καλό τελειωσει! Εις το επανιδείν!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 22, 2024 14:08:21 GMT 2
Πολύ ωραία επιλογή Βαγγέλη με δυνατές προσθήκες/τροποποιήσεις. Τα dry fits απαραίτητα και σωτήρια σε τέτοιες περιπτώσεις, σε γλυτώνουν από κόπο και χρόνο. Ποιά έκδοση από τις πολλές της Hasegawa επέλεξες? Καλή συνέχεια φίλε.
|
|
|
Post by Japanezos on Apr 22, 2024 20:48:20 GMT 2
Σε ευχαριστω πολυ! Ειναι το late version! Eις το επανιδειν!
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 24, 2024 19:21:57 GMT 2
Καλή επιτυχία Τζαπανεζο!Ωραίο κουβά διάλεξες😝πέρα απ' την πλάκα αυτή η κατασκευή θα είναι ένα καλό σχολείο για σένα σε διάφορους τομεις!
|
|
|
Post by Japanezos on Apr 24, 2024 21:54:09 GMT 2
Καλή επιτυχία Τζαπανεζο!Ωραίο κουβά διάλεξες😝πέρα απ' την πλάκα αυτή η κατασκευή θα είναι ένα καλό σχολείο για σένα σε διάφορους τομεις! Τα κουβαδάκια μου και σε άλλη παραλία Σπυρόόόό!!! Πολλές οι δυσκολίες έτσι όπως το έχω φανταστεί αλλά χαλάλι του! Αν πάνε και όλα καλα, σίγουρα στο τέλος θα έχω αποκομίσει πολλά!
|
|
|
Post by nikostheo on May 3, 2024 8:51:27 GMT 2
Αν και εγώ λάτρης της ιαπωνικής κουλτούρας ποτέ δεν μου γέμισαν το μάτι τα starlet! Παρόλαυτα έχω να πω ότι είναι όμορφες οι προσθήκες/ τροποποιήσεις, ίσως με κάνεις να αλλάξω γνώμη στο τέλος! Ακόμα περιμένω τηλέφωνο σου να ξέρεις 😂
|
|
|
Post by Japanezos on May 4, 2024 21:56:22 GMT 2
Αν και εγώ λάτρης της ιαπωνικής κουλτούρας ποτέ δεν μου γέμισαν το μάτι τα starlet! Παρόλαυτα έχω να πω ότι είναι όμορφες οι προσθήκες/ τροποποιήσεις, ίσως με κάνεις να αλλάξω γνώμη στο τέλος! Ακόμα περιμένω τηλέφωνο σου να ξέρεις 😂
|
|
|
Post by Japanezos on May 4, 2024 22:00:54 GMT 2
Καλησπέρα φίλε Νίκο! Ευχαριστώ πολύ! Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως ήταν ωραία αυτά τα κουβαδάκια αλλά προφανώς και είναι γούστα αυτά! Θα σε πάρω τηλέφωνο αλλά πρώτα να φύγουν οι δύσκολες μέρες του Πάσχα για εμάς τους παλιοζαχαροπλάστες!
|
|
|
Post by stavrosg on May 7, 2024 23:04:40 GMT 2
Ίσως το καλύτερο σου project . Θα προσθέσεις ότι χρειάζεται αυτό το Κιτ για να γίνει τέλειο!
|
|
|
Post by nektarios on May 11, 2024 19:47:53 GMT 2
Χριστός Ανέστη! Πολύ ωραίες οι μέχρι στιγμής παρεμβάσεις! Αναμένεται ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια!
|
|