|
Post by gtziaf on May 13, 2024 7:58:44 GMT 2
Μια χαρά και στερεοφωνικά, Κώστα. Καλημέρα.
|
|
|
Post by konstantinf on May 13, 2024 13:25:59 GMT 2
Τι να σου λέω... Μου 'χει πάρει τ' αφτιά!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 14, 2024 8:20:17 GMT 2
Προσεγμενες εργασιες! σε καθε φωτο νομιζεις οτι βλεπεις κανονικο και οχι υπο κλιμακα αμαξι!
|
|
|
Post by alex78 on May 14, 2024 13:41:12 GMT 2
Σαν να έχω την (ψευδ)αίσθηση ότι ακούω το Jailhouse Rock να παίζει από το ραδιόφωνο Κωνσταντίνε.
Καταπληκτικές και απαιτητικές εργασίες, συγχαρητήρια.
|
|
|
Post by konstantinf on May 14, 2024 14:07:25 GMT 2
Παναγιώτη και Αλέξη, πολλά ευχαριστώ, να 'στε καλά.
Αλέξη, απο Johny Cash είμαι περισσότερο Ring of Fire...
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on May 14, 2024 18:18:55 GMT 2
Κωνσταντίνε πολύ όμορφο το ραδιόφωνο. Τρομερά ρεαλιστικό. Βελούδο αυτοκόλλητο που βρίσκουμε που με ενδιαφέρει; Καλή συνέχεια 🙂🙂🙂
|
|
|
Post by konstantinf on May 14, 2024 19:50:42 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αντώνη! Βελούδο σε απλά χρώματα (μαύρο, κόκκινο) σε ρολά σε όλα τα μαγαζιά για χειροτεχνίες. Σε τεράστια γκάμα χρωμάτων (σε φύλλα περίπου Α4) στο Ali Express. Ψάξε για Self-adhesive velours.
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on May 14, 2024 23:41:57 GMT 2
Να είσαι καλά Κωνσταντίνε, θα το ψάξω!
|
|
|
Post by konstantinf on May 18, 2024 12:08:26 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου! Καταπώς φαίνεται, αυτό θα είναι το προτελευταίο update κι αυτής της κατασκευής. Τι έγινε λοιπόν την εβδομάδα που πέρασε: Κατ' αρχήν ετοιμάστηκαν οι θόλοι με τις σωληνώσεις λαδιού στο εσωτερικό και βάψιμο της εξωτερικής πλευράς στο χρώμα του αμαξώματος (με TS-17):
Ετοιμάστηκε επίσης το πάτωμα του πορτμπαγκάζ με επίστρωση από μαύρο βελούδο, την ρεζέρβα, τον γρύλο και το στόμιο του ρεζερβουάρ:
Στη συνέχεια προσαρμόστηκε η οροφή με τις πόρτες στο κυρίως αμάξωμα και τακτοποιήθηκαν τα καλώδια των διαφόρων φώτων, που αν και δεν θα ενεργοποιηθούν, καλό είναι να υπάρχουν:
Κατόπιν μονταρίστηκαν οι θόλοι και το πάτωμα του πορτμπαγκάζ:
Τέλος έγιναν μικροεπεμβάσεις σε στοιχεία του αμαξώματος όπως η εξάλειψη ραφών στο εξωτερικό καθρεφτάκι και τους υαλοκαθαριστήρες, ο χρωματισμός πορτοκαλί των μπροστινών φλας (σε πολύ μικρή μειοψηφία των φωτογραφιών αναφοράς, αλλά υπήρξαν...) για να σπάσει η μονοτονία του γκρι, και η τοποθέτηση των "ηχείων":
Αυτά για σήμερα, να είστε όλοι καλά και να περάσετε ένα όμορφο ΣΚ παρά την σκόνη!
|
|
|
Post by ViL27 on May 18, 2024 19:20:11 GMT 2
Πολύ όμορφο δείχνει Κωνσταντίνε!Και το project των 3 οχημάτων έχει πάει πολύ γρήγορα,ήδη κοντεύεις το δεύτερο!Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by konstantinf on May 18, 2024 19:44:24 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Σπύρο! Χωρίς διορθώσεις, προσθήκες και επαναχρωματισμό, τα κιτ αυτού του είδους διεκπεραιώνονται σε μια βδομάδα. Εγώ χρειάστηκα 2 μήνες για το καθένα από τα δύο πρώτα. Δεν το λες και πολύ γρήγορα... Να 'σαι καλά!
|
|
|
Post by gtziaf on May 21, 2024 8:12:11 GMT 2
Μέχρι να γυρίσω από την Άρτα, την ολοκλήρωσες σχεδόν, Κώστα. Χρόνια πολλά, με υγεία και ότι άλλο επιθυμείς.
|
|
|
Post by konstantinf on May 21, 2024 8:50:53 GMT 2
Να 'σαι καλά Γιώργο, ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις ευχές!
|
|
celkay
Kart Driver
Χρήστος
|
Post by celkay on May 21, 2024 16:43:12 GMT 2
Φοβερό project αυτές οι κατασκευές Κωνσταντίνε, χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου!
Στην πιο μεγάλη κλίμακα, λόγω μεγαλύτερων επιφανειών, ίσως ταιριάζουν και πειραματισμοί λαδιών/weathering; Μας έχει επηρεάσει ο Γιώργος! Εκτός αν το πας για πιο "μουσειακό" στυλ, βέβαια.
Καλή συνέχεια και ευχαριστούμε που μοιράζεσαι την κατασκευή τέτοιων πολύτιμων κιτ!
|
|
|
Post by konstantinf on May 21, 2024 20:04:57 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και το εκτεταμένο σχόλιο Χρήστο!
Σχετικά με το weathering και τα λάδια θα επαναλάβω κάτι που έχω δηλώσει παλιότερα, ότι δηλ. γενικά δεν είμαι φαν των παλαιώσεων και του βρομίσματος. Ούτως ή άλλως οι περισσότερες κατασκευές μου αφορούν vintage οχήματα, οπότε η μουσειακή τους εμφάνιση δεν ξενίζει. Αυτό ισχύει απόλυτα για την τρέχουσα τριπλέτα. Την τεχνική των λαδιών θα ήθελα να την μάθω, κυρίως για τα δερμάτινα καθίσματα, και περιμένω εδώ και καιρό να μου κάνει ιδιαίτερο φροντιστήριο ο admin.
|
|
|
Post by nektarios on May 21, 2024 22:35:45 GMT 2
Πρώτα από όλα, τις καλύτερες ευχές μου για την ονομαστική σου εορτή! [Έστω και στο... 89', κατά τα ειωθότα άλλωστε...] Και κατά δεύτερον, το όχημα οδεύει ολοταχώς προς την ολοκλήρωση και ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα! Μου άρεσε η πρόβλεψη για τοποθέτηση καλωδίωσης, έτσι ώστε στο μέλλον ανά πάσα στιγμή να μπορείς να κάνεις τα φώτα λειτουργικά. Καλά τελειώματα!
|
|