|
Post by kyriakos on Apr 12, 2024 21:21:53 GMT 2
Μπράβο φίλε μου πολύ ωραίες εργασίες το πας σφαίρα το εργαλείο!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 13, 2024 6:25:37 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά στις λεπτομέρειες Σπύρο! Συγχαρητήρια! Δυο παρατηρήσεις: Γίνεται ν' ανοίξεις τρύπες στους δίσκους των φρένων; Και, γιατί τα σιρίτια στα προσκέφαλα των καθισμάτων είναι ασημένια (ή άσπρα) κι όχι κόκκινα; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 13, 2024 14:05:58 GMT 2
Όμορφα δουλεμένες λεπτομέρειες Σπύρο με τις ζάντες και το κάλυμμα του κινητήρα κατ' εμέ να υπερέχουν σε φινίρισμα. Για να είμαι ειλικρινής και εμένα με ξένισε κάπως το μη άνοιγμα των οπών στα δισκόφρενα.... Καλή συνέχεια φίλε.
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 13, 2024 15:18:14 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τον σχολιασμό! Κωνσταντίνε δυστυχώς μόνο άσπρα decals για τα καθίσματα έδινε η Alpha model. Όσο αφορά τα δισκόφρενα,δεν έχω ούτε κατάλληλο εργαλείο για να τρυπήσω τα photo etch,ούτε την διάθεση,ούτε τον χρόνο να διαθέσω για μια τόσο ήσσονος σημασίας βελτίωση.Ο χρόνος που αφιερώνω στο χόμπι μας είναι ήδη υπερβαση
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 14, 2024 10:36:45 GMT 2
Ωραίος, Σπύρος. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος και τρόπος να τρυπηθούν τα PE δισκόφρενα. Ιδίως σε κεραμικούς δίσκους. Το βερνίκι ανέδειξε τα carbon. Γενικά, μετά από τη σχετική έρευνα που έκανα στο περσινό μου ταξίδι στην Ιταλία, μόνο τα cf της pagani (και 1-2 ειδικές εκδόσεις Lamborghini), είχαν τέλειο φινίρισμα. Καλή συνέχεια. Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 15, 2024 8:14:32 GMT 2
Ωραίος, Σπύρος. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος και τρόπος να τρυπηθούν τα PE δισκόφρενα. Ιδίως σε κεραμικούς δίσκους. Το βερνίκι ανέδειξε τα carbon. Γενικά, μετά από τη σχετική έρευνα που έκανα στο περσινό μου ταξίδι στην Ιταλία, μόνο τα cf της pagani (και 1-2 ειδικές εκδόσεις Lamborghini), είχαν τέλειο φινίρισμα. Καλή συνέχεια. Καλημέρα Κ εγώ αυτό σκεφτόμουν.Περασα λίγο panel liner για την ψευδαίσθηση του βαθους(μετά τις φωτογραφίες). Σε ικανοποιεί το βερνίκι στα cf του εσωτερικού? Ευχαριστώ για τον σχολιασμό Γιώργο,καλημέρα και καλή βδομαδα
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 15, 2024 8:20:47 GMT 2
Σε ικανοποιεί το βερνίκι στα cf του εσωτερικού? Ναι, δείχνει σωστό και όχι υπερβολικό. Καλημέρα
|
|
|
Post by nektarios on Apr 19, 2024 13:03:50 GMT 2
Το εσωτερικό είναι αντάξιο του εξωτερικού, δηλαδή πολύ προσεγμένη δουλειά και με όμορφο αποτέλεσμα! Χαρά στο κουράγιο σου με τις τόσες carbon επιφάνειες... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 19, 2024 18:42:15 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 20, 2024 14:42:31 GMT 2
Ένα μοντελιστικό ρητό αναφέρει ότι ''ένα γυάλισμα θεωρείται πετυχημένο, αν κατά την φωτογράφηση στις επιφάνειες του μοντέλου αντανακλάται ξεκάθαρα η λάμπα'' (εντάξει σε πολύ ελεύθερη μετάφραση ). Εδώ συγκεκριμένα παρατηρείται όχι μόνο η μάρκα, αλλά ακόμα και τα vatt της λάμπας, οπότε
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 22, 2024 9:19:38 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 22, 2024 9:40:55 GMT 2
Είσαι σφαίρα. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Καλά κλεισίματα.
|
|
|
Post by alex78 on Apr 22, 2024 14:24:28 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά Σπύρο με καταπληκτικές λεπτομέρειες που προσδίδουν το κάτι παραπάνω. Άν μου επιτρέπεις και διυλίζοντας τον κώνωπα, προσωπικά θα επέλεγα μια λεπτότερη καλωδίωση, ίσως κάτι σε 0,3 ή 0,4 γιατί στα μάτια μου τουλάχιστον το 0,6 δείχνει κάπως εκτός κλίμακας (μπορεί βέβαια να φταίει το έντονο χρώμα, αν ήταν μαύρο να έδειχνε διαφορετικά, αν και στο τέλος της ημέρα όπως είπες και εσύ, δεν θα φαίνεται τίποτα. Επίσης θα ήθελα οι ζώνες να έχουν μια πιο ρεαλιστική βαρύτητα και να ''κάθονται'' πιό φυσικά. Όπως και να έχει η δουλειά σου είναι super και το πάς τάπα, καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 23, 2024 16:03:52 GMT 2
Τα κλεισίματα είναι τόσο κοντά,Γιώργο,αλλά και τόσο μακρινά ταυτόχρονα γιατί έχω τη μικρή σπίτι άρρωστη και τη γυναίκα να βαράει υπερωρίες στη δουλειά. Αλέξη χαίρομαι που σου αρέσει!Πορτοκάλι καλώδια δεν είχα πιο λεπτά,ενώ για τις ζώνες έχεις δίκιο ότι δεν κάθονται πολύ καλά αλλά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι καλύτερο εκείνη τη στιγμη
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 23, 2024 21:36:30 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά Σπύρο! Προσυπογράφω ωστόσο τις παρατηρήσεις του Αλέξη... Και 0,4 να 'παιρνες για τα καλώδια, στην 1/24 δίνουν διάμετρο 10 εκ. στην 1/1. Το 0,6 αντιστοιχεί σε 15 εκ. Όσο για τις ζώνες, μια και είναι υφασμάτινες και άρα εύκαμπτες, βοηθάει ταινία δύο όψεων που τις κρατάει κολλημένες πάνω στο κάθισμα. Περαστικά της μικρής!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Apr 28, 2024 22:58:16 GMT 2
Πολύ όμορφο Σπύρο. Το γυάλισμα είναι τρομερό. Με το καλό να το δούμε ολοκληρωμένο. Χαιρετισμούς
|
|