|
Post by ViL27 on Mar 17, 2024 1:43:55 GMT 2
Η Laferrari Aperta αποτελεί την cabrio εκδοχή της ναυαρχίδας της Ferrari για την προηγούμενη δεκαετία.Ξεκινησε να παράγεται μετά τη λήξη της παραγωγής της coupe έκδοσης,πίσω στο 2016. Συνολικά κατασκευάστηκαν 210 μονάδες(αν πιστέψουμε την Ferrari γιατί διάφορα ακούγονται για την απόκρυψη των πραγματικών αριθμών παραγωγής της φίρμας). Διάφορες μετατροπές έγιναν για την βελτίωση του μοντέλου(αεροδυναμικη-ακαμψια) αλλά το κινητήριο σύνολο παρέμεινε το ίδιο σε σχέση με την κλειστή εκδοχή. Είναι το πρώτο full hybrid κινητήριο σύνολο της Ferrari και αποδίδει συνδυαστικά περί τους 950 ίππους. Το Κιτ είναι τελευταία κυκλοφορία της Alpha Model και μου παραχωρήθηκε δωρεάν από την εταιρία για την κατασκευή και προβολή του στα social media. Το καλούπι είναι πραγματικά υπέροχο και από τα δυνατά σημεία της εταιριας.Κατα τα λοιπά τα 2 φύλλα χαλκομανιων είναι πολύ πλούσια,περιέχοντας ένα χαμό από carbon decals καθώς και ρίγες 2 αποχρωσεων-σημα κατατεθέν της Aperta.Δυστυχως δίνονται μόνο σε κόκκινο και λευκό,με την απουσία του μαύρου να κάνει την επιλογή του κίτρινου χρώματος για το αμάξωμα λιγότερο ελκυστική.Παρα πολλα-ως συνηθως- είναι και τα photo etch. Η επιλογές μου για την κατασκευή θα είναι μαύρο αμάξωμα με κόκκινες ρίγες,ενώ μαύρο θα είναι λογικά και το σαλόνι,αν κάθε αυτό θα το ξανασκεφτώ. Επίσης εκτεταμένη θα είναι η χρήση των carbon χαλκομανιων που δίνονται.
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 17, 2024 7:18:15 GMT 2
Καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία Σπύρο! Προβλέπεται πανέμορφο... Και συγχαρητήρια για την απευθείας συνεργασία με την εταιρεία!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 17, 2024 8:37:25 GMT 2
Καλη επιτυχια Σπυρο!!
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 17, 2024 9:05:17 GMT 2
Καλή επιτυχία Σπύρο!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 17, 2024 17:57:46 GMT 2
Πανέμορφο αυτοκίνητο και φοβερή επιλογή κιτ και χρωματικού συνδυασμού Σπύρο, να έχεις μια ευχάριστη και απροβλημάτιστη κατασκευή φίλε. Δυστυχώς δίνονται μόνο σε κόκκινο και λευκό,με την απουσία του μαύρου να κάνει την επιλογή του κίτρινου χρώματος για το αμάξωμα λιγότερο ελκυστική.
Κάτι μου λέει ότι ο Κωστής (czt) έβαλε το χεράκι του εδώ....
|
|
|
Post by ViL27 on Mar 17, 2024 19:45:35 GMT 2
Κωνσταντίνε,Παναγιώτη,Φάνη και Αλέξη σας ευχαριστώ πολύ! Έχω να φτιάξω Ferrari 4 χρόνια,απίστευτο μου φαίνεται καθ ότι είμαι και φαν της εταιρίας!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 17, 2024 20:46:11 GMT 2
Εξαιρετική επιλογή φιλαράκι μου αναμένω με ενδιαφέρον τις εξελίξεις καλη συνέχεια εύχομαι !!
|
|
|
Post by ViL27 on Mar 18, 2024 2:21:50 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 18, 2024 7:39:31 GMT 2
Ως εδώ άψογα! Καλή συνέχεια Σπύρο!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 18, 2024 10:04:20 GMT 2
Καλή αρχή Σπύρο και καλά τελειώματα. Και μένα η Roma της Alpha, ήταν η πρώτη Ferrari μετά από πολύυυ καιρό. Καλή Σαρακοστή
|
|
|
Post by alex78 on Mar 18, 2024 12:05:05 GMT 2
Πολύ καλή δουλειά Σπύρο και το μαύρο πολύ ψαρωτικό. Έχω πάθει πλάκα με το καλουπάρισμα και την λεπτομέρεια των Κινέζων, πραγματικά δεν χορταίνω να το βλέπω. Έχεις βρεί τυχόν αστοχίες γενικότερα στο κιτ? Καλή συνέχεια και καλή Σαρακοστή.
|
|
|
Post by ViL27 on Mar 19, 2024 10:13:08 GMT 2
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Γιώργο εσύ έχεις φτιάξει άλλες 100 Ferrari,εμένα είναι μόλις η 4η!Πρέπει να πάρω λίγο μπρος! Αλέξη πραγματικά τα καλούπια της Alpha δεν παίζονται!Όχι δεν έχω βρει κάποια αστοχία ως τώρα,οι ελλιπείς οδηγίες θέλουν πάντα προσοχή και είναι κάτι που θα μπορούσε να βελτιωθεί από την εταιρία.
Καλή Σαρακοστή!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 19, 2024 17:49:04 GMT 2
Πολυ ωραία βγήκε το χρώμα είναι βέβαια κ το μοντέλο πανέμορφο σαν σουλουπι,εγω γενικά έχω έρωτα με τα μαύρα χρώματα καλή συνέχεια φίλε μου!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 19, 2024 23:26:49 GMT 2
Το κιτ δείχνει πραγματικά πολύ προσεγμένο και ποιοτικό! Καλή συνέχεια φίλε, με το αποτέλεσμα να αναμένεται εντυπωσιακό και - βοηθούντος του μαύρου χρώματος - πανέμορφο!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Mar 20, 2024 0:10:37 GMT 2
Καλή αρχή και από εμένα Σπύρο. Πανέμορφο το μαύρο χρώμα.
|
|
|
Post by ViL27 on Mar 20, 2024 12:57:07 GMT 2
Καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία Σπύρο! Προβλέπεται πανέμορφο... Και συγχαρητήρια για την απευθείας συνεργασία με την εταιρεία! Κωνσταντίνε δεν έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες της συνεργασίας μου με την Alpha Model,ξεκινήσαμε μετά το Porsche group build και τον διαγωνισμό και δεν είναι απευθείας αλλά γίνεται κυρίως μέσω του Γιωργου! Κυριάκο,Νεκτάριε και Αντώνη ευχαριστώ πολύ για τον σχολιασμό! Χαίρομαι που σας αρέσει το μαύρο,δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αν δεν είχε προωθηθεί από την Ferrari στον συνδυασμό με τις κόκκινες ρίγες που μου αρέσει πολύ!
|
|