|
Post by alex21pro on Mar 16, 2024 0:49:39 GMT 2
Χαιρετιζω ολα τα μελη,ειμαι ο Κωστας Αλεξιου και ειμαι νεος στο φορουμ.Επεστρεψα στο χομπι του μοντελισμου εδω και 1,5 χρονο περιπου κι επειδη εχω παθος με τ'αυτοκινητα,ασχολουμαι μονο με το συγκεκριμενο ειδος.Ευχαριστω τον Αλεξη Χουμη για την προτροπη του να εγγραφω και να γνωρισω το φορουμ.Ευχομαι σε ολους καλα μοντελαρισματα!!!Εδω εχω το τελευταιο μου εργο,το Audi R8 Spyder της Revell στο οποιο "φορεσα" το body kit της Rowen απ'τη C1 Models.Το κιτ ειναι κλασσικο Revell,με καλες λεπτομερειες,δεν φτανει ομως το επιπεδο της Tamiya.Στα συν ειναι οτι δινει τον V10 κινητηρα,αλλα ελαχιστες λεπτομερειες του φαινονται οταν ολοκληρωθει το μοντελο,σε αντιθεση με την κουπε εκδοση του R8 της Revell.Το transkit Rowen body kit της C1 Models θελει αρκετο τριψιμο,ειδικα οι πλαινοι μαρσπιεδες για να κουμπωσει στο μοντελο,αλλα δινει τελικα,πιστευω,ομορφο αποτελεσμα!!!Χρησιμοποιησα dark primer της Gravity colors,το χρωμα ειναι το Ipanema brown,επισης της Gravity colors,και το σαλονι βαφτηκε με cream leather της Zero paints.Επισης χρησιμοποιησα PE της KA Models,μεγαλυτερους τροχους 21' και εντυσα με καρμπον κινητηρα,κεντρικη κονσολα και διαφορα αλλα μερη.Παραθετω και μερικες WIP φωτο.Ελπιζω να σας αρεσει... υ.γ. sorry για τη σκονη σε ορισμενες φωτο...
|
|
|
Post by ViL27 on Mar 16, 2024 10:48:31 GMT 2
Καλημέρα Κώστα και καλως ήρθες στο φόρουμ. Είχα δει το R8 σου και στο fb και μάλιστα το είχα σχολιάσει.Μου αρέσει πάρα πολύ το αποτέλεσμα σου φίλε,πολλά μπράβο! Πολυ πετυχημένες οι μετατροπές αλλά και οι χρωματικές επιλογες
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 16, 2024 11:14:22 GMT 2
Καλώς όρισες στο φόρουμ, Κώστα. Πάρα πολύ ωραίο το R8 κι όπως είπε και ο Σπύρος οι χρωματικές επιλογές, τα κάρμπον και γενικά όλο το στήσιμο είναι πολύ αρμονικά. Πολλά - πολλά μπράβο. Περιμένουμε να δούμε και άλλα μοντέλα που έχεις φτιάξει στα ολοκληρωμένα, κάποια work in progress και φυσικά ευελπιστούμε στη συμμετοχή σου στο σχολιασμό και τα θέμα του φόρουμ μας. Καλημέρα και καλό τριήμερο.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 16, 2024 12:12:32 GMT 2
Καλως ηρθες Κωστα
Πολυ ωραια δουλεια, αντε και στα επομενα
|
|
|
Post by alex78 on Mar 16, 2024 16:46:46 GMT 2
Καλως όρισες στο ScW Κώστα και σ' ευχαριστώ που αποδέχτηκες την πρότασή μου. Η δουλειά σου πάνω στο R8 είναι πραγματικά υπέροχη και πολύ ποιοτική. Επίσης οι προσθήκες/τροποποιήσεις σου στο πρότζεκτ πάνω, δείχνουν ταιριαστές και αναδεικνύουν το σύνολο περισσότερο. Αναμένουμε να μοιραστείς μαζί μας και τα επόμενα με το καλό και όπως έγραψε ο Γιώργος μακάρι να σε δούμε σε κάποιο wip, αλλά και στην γενικότερη συμμετοχή θεμάτων. Καλό τριήμερο και καλή Σαρακοστή.
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 16, 2024 18:21:23 GMT 2
Καλώς ήρθες Κώστα, Πολύ όμορφες οι κατασκευές σου. Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 16, 2024 21:26:41 GMT 2
Πολύ όμορφη κατασκευή με ωραίες αποχρώσεις μπράβο σου φίλε μου
|
|
|
Post by alex21pro on Mar 17, 2024 1:23:42 GMT 2
Φιλοι,σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.Σιγουρα θα προσπαθησω οσο περισσοτερο μπορω και θα χαρω να συμμετεχω ενεργα στο φορουμ.Επισης ειναι βεβαιο οτι θα ανεβαζω και wip απο τις επομενες δουλειες,οπως επισης και αλλα,ηδη τελειωμενα μοντελα.Το φορουμ ειναι πραγματικα θησαυρος,απ'ολες τις αποψεις,για καθε μοντελιστη.Συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα που το τρεχει,οπως και σε ολα τα μελη.Θα ειμαι παντα στη διαθεση σας για οτιδηποτε.
|
|
|
Post by nektarios on Mar 19, 2024 23:10:04 GMT 2
Κώστα, καλώς ήρθες στην παρέα! Πολύ όμορφη και προσεγμένη δουλειά, και με ταιριαστό χρωματικό συνδυασμό! Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 27, 2024 12:32:37 GMT 2
Καλώς ώρισες στην παρέα συνονόματε! Δεν έχω να προσθέσω κάτι στα παραπάνω σχόλια των φίλων, απλά να σε ενθαρρύνω κι από την πλευρά μου να ανεβάσεις το WIP της επόμενης κατασκευής σου. Με δεδομένη την ποιότητα αυτού που βλέπουμε εδώ, είμαι σίγουρος ότι οι λεπτομέρειες των εργασιών σου θα είναι εμπλουτισμός του φόρουμ! Καλή συνέχεια!
|
|