|
Post by Japanezos on Jan 28, 2024 22:22:05 GMT 2
Καλησπέρα και από εμένα! Αρχάριος στον μοντελισμό αλλά με το "μικρόβιο" στο μηχανοκίνητο και κυρίως με τα 4τροχα δεν είχα παρά να "μπλέξω" ύστερα από παρότρυνση ενός παλιού φίλου! Πρώτη μου επαφή με το χόμπυ λοιπόν και ολοκλήρωσα ένα Mitsubishi Lancer Evo 6 της Tamiya! -primer Mr hobby 1200 -acrylic color black x-1 -polish 2κ firescale Ευχαριστώ θερμά τους φίλους συμοντελιστές (Σταύρο, Άλεξ,Αντώνη,Θοδωρή) που με βοήθησαν για να βγεί αυτό το αποτέλεσμα αλλά και τον Σπύρο για το μάθημα και βερνίκωμα του αυτοκινήτου! Φυσικά είναι ευπρόσδεκτο κάθε σχόλιο με σκοπό την βελτίωση του επόμενου μοντέλου.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 29, 2024 8:57:52 GMT 2
Καλωσόρισες στην παρέα μας και στο χώρο του μοντελισμού. Πολύ όμορφο το EVΟ και καθαρή δουλειά. Πολλά μπράβο! Αν θέλεις γράψε το όνομα σου, στην υπογραφή για πιο άμεση επικοινωνία. Καλά μοντελαρίσματα. Να περιμένουμε κι ένα WIP στο επόμενο; ΥΓ. Εμείς εδώ τρώμε γλυκά, μην ανησυχείς
|
|
|
Post by Japanezos on Jan 29, 2024 9:13:40 GMT 2
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Ήξερα οτι δεν το έγραψα αλλά κάπου χάθηκα λίγο! Το έφτιαξα! Ένα WIP προβλέπεται! Το υ.γ θα το έχω υπόψιν!
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 29, 2024 9:36:59 GMT 2
Βαγγέλη δεν θα βοηθούσα αν δεν μου εταζες τούρτα😂😂😂 Καλώς ήρθες στο φόρουμ φιλε!Καλές και πολλές κατασκευές να έχεις! Πολύ όμορφο το Έβο!
|
|
|
Post by Japanezos on Jan 29, 2024 10:08:24 GMT 2
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια! Κάτσε να το πάω ανάποδα..δεν θα σου έταζα τούρτα αν δεν με βοηθούσες!!! Ωωωωω τι σου πεεεε.... Σε χιλιοευχαριστώ!!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jan 29, 2024 11:02:42 GMT 2
Καλως ηρθες στο φορουμ Βαγγελη!
πολυ καλη δουλεια για πρωτη φορα!!!
|
|
|
Post by Japanezos on Jan 29, 2024 11:36:28 GMT 2
Καλώς σας βρήκα! Ευχαριστώ πάρα πολύ!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 30, 2024 16:55:45 GMT 2
Καλησπέρα Βαγγέλη και καλωσόρισες στο φόρουμ. Πολύ όμορφο και πολλά υποσχόμενο το πρώτο σου κιτ, με σωστές βάσεις (καθαρές κολλήσεις, στρωτά βαψίματα, εξαιρετικό βερνίκωμα). Και όλα αυτά πάνω σε μαύρο χρώμα (που δεν το λές και το πιό εύκολο). Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν και ελπίζουμε σύντομα να δούμε την επόμενη δουλειά σου, ακόμα καλύτερα σε wip ώστε να το πάμε βήμα βήμα όλοι μαζί παρέα.
|
|
|
Post by Japanezos on Jan 30, 2024 21:03:01 GMT 2
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχα σοβαρή βοήθεια και μάθημα από εξαιρετικούς φίλους και γνώστες του αντικειμένου! Στευ τιουντ που λέν και στο χωριό μου λοιπόν!
|
|
|
Post by kadettoulas on Feb 11, 2024 9:54:44 GMT 2
Καλη αρχη Βαγγελη! Πολυ ομορφο για πρωτο. Καλες δημιουργιες!
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 17, 2024 12:14:15 GMT 2
Καλωσόρισες κι από μένα Βαγγέλη! Η ποιότητα που διαφαίνεται στην τελειωμένη δουλειά σου, επιβάλλει στο επόμενο να μας τη δείξεις βήμα-βήμα!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 22, 2024 16:37:18 GMT 2
Βαγγέλη, καλώς ήρθες στην παρέα! Το αποτέλεσμα στο πρώτο σου μοντέλο αποτελεί υπόσχεση για μια λαμπρή συνέχεια! Πολλά συγχαρητήρια! Όσο για την προτροπή για τα γλυκά, δεν ήταν καθόλου απαραίτητη... Αποτελούν σταθερά μια από τις πιο "δυνατές" αδυναμίες μας! (Όπως και τα υπόλοιπα φαγώσιμα, βεβαίως βεβαίως...)
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 1, 2024 20:47:43 GMT 2
Καλωσόρισες κι από μένα Βαγγέλη! Η ποιότητα που διαφαίνεται στην τελειωμένη δουλειά σου, επιβάλλει στο επόμενο να μας τη δείξεις βήμα-βήμα!
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 1, 2024 20:49:46 GMT 2
Καλησπέρα! Είμαι σε εξέλιξη του επόμενου οχήματος οπότε θεωρώ πως στις επόμενες ημέρες θα αναρτήσω υλικό να μου πείτε γνμες και συμβουλές!
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 1, 2024 20:50:08 GMT 2
Βαγγέλη, καλώς ήρθες στην παρέα! Το αποτέλεσμα στο πρώτο σου μοντέλο αποτελεί υπόσχεση για μια λαμπρή συνέχεια! Πολλά συγχαρητήρια! Όσο για την προτροπή για τα γλυκά, δεν ήταν καθόλου απαραίτητη... Αποτελούν σταθερά μια από τις πιο "δυνατές" αδυναμίες μας! (Όπως και τα υπόλοιπα φαγώσιμα, βεβαίως βεβαίως...)
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 1, 2024 20:51:56 GMT 2
Καλησπέρα!! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!
|
|