|
Post by nikostheo on Jan 18, 2024 0:43:19 GMT 2
Σας παρουσιάζω το τελικό αποτέλεσμα λοιπόν. Από ένα μοντέλο που περίμενα να είναι πιο εύκολο, με λιγότερες αβαρίες. Αλλά όπως και η ζωή έτσι και ο μοντελισμός είναι λίγο απρόβλεπτος (δεν περίμενα ποτέ να μου πάρει 1 χρόνο σχεδόν για να τελειώσει, αλλά με αρκετά γεγονότα που συνέβησαν στην ζωή μου καθυστέρησε αρκετά η ολοκλήρωση του). Με την ταινία που μου χάλασε το καπό, το εκτυπωμένο μηχανοστάσιο που ενώ πίστευα ότι ήταν ακριβώς η εφαρμογή του τελικά χρειάστηκε εγχείρηση για να μπει και το παρμπρίζ ανάμεσα στο σασί. Με το να κόψω παραπάνω από το κομμάτι των υαλοκαθαριστήρων απ ότι έπρεπε καθυστέρησε αρκετά, όμως το κατάφερα και το τελείωσα. Ο αρχικοί μου στόχοι μου σίγουρα δεν επιτεύχθηκαν απόλυτα αλλά σίγουρα υπήρξε βελτίωση. Και ανυπομονώ για το επόμενο. Ελπίζω να έπεισα μερικούς για τις χρωματικές μου επιλογές με το σύνολο και να μείνατε το ίδιο ευχαριστημένοι όσο εγώ!
Μια ανακεφαλαίωση των έξτρα εργασιών που έγιναν, τα οποία ήταν και η πρώτη φορά που τα χρησιμοποίησα. 3d printed: Μηχανοστάσιο, ζάντες, εξάτμιση, πόρπες, δισκόφρενα, δαγκάνες. Φωτοχαραγμένα: Σιτες σε όλο το μπροστά μέρος (καπό, προφυλακτήρας), μέρος του intercooler. Έξτρα λεπτομέρειες: Ύφασμα ζωνών, καλωδίωση μπαταρίας και ασφαλειοθηκης , σύνδεση ψυγείου με δοχείο υπερχείλισης, carbon καπό και αεροτομή. Καλή χρονιά να έχουμε και υγεία να φτιάξουμε όσα μοντέλα έχουμε σκοπό! Σας ευχαριστώ πολύ !
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 18, 2024 6:19:58 GMT 2
Πολύ όμορφο είναι Νίκο, συγχαρητήρια!!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 18, 2024 16:17:38 GMT 2
Μπράβο Νίκο, πολύ όμορφο αποτέλεσμα με μπόλικο μεράκι και προσωπική φροντίδα. Εύγε που αντιμετώπισες τις όποιες δυσκολίες, έκανες στο τέλος το ντεμαράξ χρονικά και δικαιώθηκες χωρίς να απογοητευτείς. Περιθώρια βελτίωσης σίγουρα υπάρχουν που θα έρθουν με την εξάσκηση και την εμπειρία (όπως ισχύει για όλους μας άλλωστε). Τι μας έχεις για την συνέχεια....?
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 18, 2024 20:34:50 GMT 2
Πολύ όμορφο, Νίκο. Πολλά συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση και την βελτίωση σου. Με άρεσε και ο συνδυασμός του κίτρινου με την μπλε ζάντα. Θα τον χρησιμοποιήσω κι εγώ κάποια στιγμή.
|
|
|
Post by nikostheo on Jan 29, 2024 18:30:29 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, το επόμενο θα αργήσει γιατί πιάσαν τα κρύα (7-8 βαθμοί στην Κρήτη ειναι για μας, μείον...) και το υπόγειο δεν παλεύεται. Άσε που εκτυπώσεις με τέτοιες θερμοκρασίες δεν βγαίνουν ούτε με λαμπάδα! Εκτός αυτού όμως με καλεί και η πατρίδα στο αγαπημένο μου σώμα της αεροπορίας να υπηρετήσω και έτσι 27 Φλεβάρη παρουσιαζομαι στην άγνωστη για μένα Τρίπολη! Όμως θα σας δώσω ένα μικρό teaser, , όπου εύχομαι μετά τα σπεν να το συνεχίσω...
|
|
|
Post by alex78 on Jan 30, 2024 17:39:10 GMT 2
Καλή θητεία Νίκο, μακράν στο καλύτερο ''Σώμα'' πάς φίλε....!!!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 22, 2024 15:36:36 GMT 2
Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα φίλε, ο χρωματικό συνδυασμός πολύ πετυχημένος, και η γενικότερη βελτίωση αισθητή! Καλή θητεία!
|
|
|
Post by nikostheo on Mar 27, 2024 17:44:33 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ, και όντως έχω να πω τα καλύτερα για την αεροπορία, άδεια ορκομωσίας τώρα και μετά θα μπούμε σε πρόγραμμα και αυτό σημαίνει περισσότερο μοντελισμο!!
|
|