|
Post by gtziaf on Dec 23, 2023 21:45:27 GMT 2
Για κάποιο λόγο φέτος δεν είχα καταφέρει να ολοκληρώσω μία μοτοσυκλέτα, οπότε αποφάσισα να το διορθώσω. Έτσι, κάποια στιγμή είχα τροποποιήσει το ντεπόζιτο μιας CB750F για να την μετατρέψω σε Cafe Racer και είχα φτιάξει μια ούρα σε στυλ σκούφο ξωτικού του Αϊ Βασίλη, από δεξαμενή μαχητικού τζετ στην 1/48. Και τα είχα παρατήσει... Την Πέμπτη το βράδυ, μετά τη δουλειά, μου ήρθε η ιδέα να την πυροβολήσω και έτσι καθάρισα τα κομμάτια. Την Παρασκευή το πρωί τα έβαψα, μαζί με τα φαίρινγκ και το βερνίκι τους Σήμερα, μετά τα καθιερωμένα ψώνια και τις Σαββατιάτικες δουλειές, κάθισα και τη συναρμολόγησα. Προφανώς το αποτέλεσμα και οι εργασίες αγγίζουν τα όρια της μοντελιστικής κωμωδίας, αλλά δεν ήταν αυτό το ζητούμενο. Για την ιστορία, το κιτ είναι ίδιο με αυτό που έχω βάλει στην ανταλλαγή. Δεν έτυχε... Καλές γιορτές mates
|
|
|
Post by nektarios on Dec 24, 2023 14:11:43 GMT 2
Και μετά λες εμένα οτι χρησιμοποιώ ανορθόδοξες μεθόδους και υλικά κατασκευής! Εξαιρετική ιδέα η χρησιμοποίηση της δεξαμενής καυσίμου που αποδεικνύει - ακόμη μια φορά - οτι στον μοντελισμό και στην αισθητική δεν υπάρχουν όρια, και οτι ακόμη και το πιο απίθανο μπορεί να είναι και λειτουργικό και καλαίσθητο! Μπράβο φίλε!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 24, 2023 17:53:21 GMT 2
Κάθε άλλο από κωμωδία εγώ βλέπω Γιώργο. Αξιοπρεπέστατη δουλειά με μπόλικη φαντασία και μεράκι, το δε χρώμα φανταστικό. Τώρα που την κέρδισα στην ανταλλαγή να δώ πως θα φτιαχτεί, μου έδωσες ιδέες όμως....
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 24, 2023 19:46:06 GMT 2
Νεκτάριε και Αλέξη, ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Νεκ, ήξερα ότι θα "εκτιμούσες" τη χρήση της δεξαμενής από το f15 του Βασίλη Αλεξ, δεν έκανα ούτε τις βασικές βελτιώσεις που χρειάζονται τα μηχανάκια της εποχής. Άσε που τα βαψίματα είναι πολύ βιαστικά. Το κιτ προσφέρεται για μετατροπές, αφού δίνει πολλά διπλά κομμάτια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες κατασκευές. Δεν μου άρεσαν τα καρμπιρατέρ και η αλυσίδα. Για τη 2η υπάρχει 3D, ενώ τα πρώτα αν τοποθετήσεις το μαμά φίλτρο του κιτ, δεν φαίνεται τίποτα.
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 25, 2023 2:30:51 GMT 2
Ούτε το βερνίκι δεν πρόλαβε να στεγνώσει ρε άνθρωπε! Ωραιότατη δείχνει φίλε,η δε ουρά δείχνει κάπως μικρή σε όγκο αλλά ταιριαστή!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 26, 2023 9:45:52 GMT 2
Σπύρο, ακριβώς αυτός ήταν ο φόβος μου, με το βερνίκι. Με κάποιο τρόπο δεν είχαμε απώλειες, παρόλο που με τα βίας είχε συμπληρώσει 24ώρες από τη στιγμή που το έριξα. Φυσικά δεν γυάλισα, κλπ... Ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Καλημέρα και Χρόνια πολλά
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 27, 2023 19:27:07 GMT 2
Μια χαρά είναι Γιώργο! Το χρώμα κάπως …. αλλά γούστα είναι αυτά! Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 28, 2023 20:31:23 GMT 2
Χαχαχαχ
Την τεταρτη το ξεκινησα την πεμπτη το εβαψα την παρασκευη το τελειωσα!! χαχαχα
το αλλο με τον τοτο το ξερεις? Ναι ειναι κωμωδια το ποτε το εφτιαξες και οχι το αποτελεσμα !!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 29, 2023 9:09:11 GMT 2
Φάνη και Παναγιώτη, καλημέρα και ευχαριστώ για τα σχόλια. Να είστε καλά
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 31, 2023 14:04:28 GMT 2
Απ΄τις καλύτερες κωμωδίες που έχω δει!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 1, 2024 9:27:01 GMT 2
Απ΄τις καλύτερες κωμωδίες που έχω δει! Το μοντέλο είναι αντί καζαμία, Κώστα. Δεν αξίζει σοβαρή κριτικής αλλά αποτέλεσε ένα ωραίο δωράκι, για καλό σκοπό. Καλή χρονιά
|
|