|
Post by ViL27 on Dec 22, 2023 9:04:42 GMT 2
Παρότι υπάρχουν αρκετά μέτωπα και λίγος χρόνος,ένα νέο project ξεκινάει για τη συμμετοχή μου σε ομαδικό build off ξένης σελίδας στο FB. Το build off θα διαρκέσει 2,5 μήνες οπότε στα τέλη Φλεβάρη αν όλα πάνε καλά θα ολοκληρωθεί και η κατασκευή. Μπορεί να μην είμαι λάτρης της Honda και των Civic,αλλά το JACCS livery είναι μεγάλη καψούρα οπότε προμηθεύτηκα τα Decals της SK για το κιτ της Hasegawa που έπεσε τυχαία στα χέρια μου πρόσφατα. Ας ελπίσουμε ότι το ζορικο αυτό livery δεν θα μου βγάλει την πιστη Άγιες μέρες που ειναι. Αναμένω ευχές και άναμμα κεριού από γνωστό Hondaκια συνμοντελιστη από τη Βόρεια συνιστώσα για την επιτυχή ολοκλήρωση του μοντέλου. Καλημέρα!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 22, 2023 9:32:53 GMT 2
Καλή επιτυχία, Σπύρο. Καλημέρα
|
|
|
Post by czt on Dec 22, 2023 10:51:03 GMT 2
Σπυρο δε σε προλαβαινουμε φιλε κανουμε ποστ στο πορσε μας βγάζεις και ποστ χοντα! Καλη επιτυχια ! Φυσικα ξερεις που πρεπει να απευθυνθείς για οτιδηποτε τα φτιάχνει με κλειστά μάτια οπως τρωει και τα μανιταρια!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 22, 2023 15:24:03 GMT 2
Καλή επιτυχία με το πρότζεκτ και καλές γιορτές να έχεις Σπύρο. Μεταξύ μας το λίβερι ''Jaccs'' το έχω συνυφασμένο στο μυαλό μου αποκλειστικά σε Accord, άλλα άντε βρές το σε νορμάλ τιμή.... Μην σε προβληματίζει τίποτα φίλε, τώρα που θα πάρεις και το ''χρίσμα'' από τον official Hondάκια του ScW. όλα καλά θα πάνε.
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 22, 2023 19:37:08 GMT 2
Καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία Σπύρο! Το 'χει φτιάξει αυτό ο Νεκτάριος; Κι αν όχι, πώς του ξέφυγε;;;
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 22, 2023 19:40:08 GMT 2
Καλησπερα παιδιά και ευχαριστώ για τον σχολιασμό! Το σχόλιο του γνωστού Χοντακια και μανιταροπνιχτη δεν βλέπω ακόμα...
Αλέξη είχα τα χέρια μου κοντά σε ένα Jaccs Accord πρόσφατα για 70 ευρώ περίπου αλλά τα τράβηξα γιατί με original Tamiya decals-σεντονια δεν πας πουθενά...Αντίθετα με φρέσκα SK έχουμε καλές πιθανοτητες να βγάλουμε κατι καλό
|
|
|
Post by nektarios on Dec 22, 2023 23:57:55 GMT 2
Χαιρετώ την εκλεκτή παρέα! Σπύρο, πραγματικά χαρά στο κουράγιο σου που θα ασχοληθείς με αυτό το livery! Εγώ αγχώνομαι και μόνο που το βλέπω! Ούτε καν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό το ενδεχόμενο να το φτιάξω... Εννοείται οτι θα έχεις τόσο τις ευχές μου για καλή επιτυχία όσο και ό,τι άλλο χρειαστείς! Το συγκεκριμένο κιτ το έχω φτιάξει, αλλά με το livery που έδινε το κιτ, που είναι σαφώς ευκολότερο από το εφιαλτικό JACCS... Παρά το οτι το καλούπι είναι πολύ παλιό, δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερες δυσκολίες και εκπλήξεις, θέλει όμως λίγη προσοχή με το σκληρό πλαστικό της Hasegawa. Καλή επιτυχία, και εννοείται οτι θα το παρακολουθώ με το μέγιστο ενδιαφέρον!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 25, 2023 2:15:34 GMT 2
Καλώς τον Νεκτάριο!Φίλε τα decal της SK είναι εξαιρετικά και μιας και είσαι Hondaκιας ένα JACCS δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου!Με decals της Tamiya η της Hasegawa σίγουρα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα...Η καλύτερη επιλογή νομίζω είναι το Civic της Beemax,η οποία επίσης διαθέτει εξαιρετικά decals τα οποία πιθανότατα είναι παραγωγής της SK decals,όπως συζητούσαμε μια μέρα με τον Γιώργο. Το Κιτ κατά τα λοιπά δείχνει καλό,προσοχή απαιτούν σίγουρα τα a-pillars που δείχνουν έτοιμα να σπάσουν ανά πάσα στιγμή. Επί τη ευκαιρία ας ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες από την πρόοδο του οχήματος,με τα μισά decals να έχουν ήδη τοποθετηθεί.Τιποτα άξιο αναφοράς από τις υπόλοιπες εργασιες,μόνο οι τρύπες που ανοίχτηκαν πίσω(που δεν υπάρχουν στο Castrol) και η αφαίρεση της ενσωματωμένης κεραίας πάνω από το αριστερό a-pillar
Θα έλεγα ότι μια προσοχή χρειάζεται στο με ποια σειρά θα τοποθετηθούν οι χαλκομανιες,για να γίνουν σωστά οι ευθυγραμμίσεις. Καλά Χριστούγεννα!
|
|
|
Post by nikostheo on Dec 25, 2023 18:00:02 GMT 2
Καλή δύναμη με ένα αγαπημένο και πάρα πολύ σπάνιο μοντέλο (οποίος έχει πολλά αναζητώ eg). Αρκετά δύσκολο livery ! Αλλά πολύ ενδιαφέρον
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 25, 2023 23:27:38 GMT 2
Πολύ προσεκτική δουλειά Σπύρο, μπράβο και καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 27, 2023 11:39:01 GMT 2
Κωνσταντίνε και Νίκο ευχαριστώ! Νίκο δεν ήξερα ότι είναι τόσο σπάνιο,έπεσε τυχαία στα χέρια μου σε χαμηλή τιμή και βρήκα και τα decals σε ελληνικό κατάστημα οπότε το προχώρησα!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 27, 2023 20:08:00 GMT 2
Πολύ καλό και μεθοδικό decaling Σπύρο, καλή συνέχεια φίλε.
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 28, 2023 7:15:07 GMT 2
Πολύ καλό και μεθοδικό decaling Σπύρο, καλή συνέχεια φίλε. Ευχαριστώ Αλέξη,καλημέρα!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 28, 2023 20:35:54 GMT 2
Δειχνει να στρωνουν πολυ καλα τα ντεκαλς Σπυρο
Καλη συνεχεια!!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 28, 2023 23:49:23 GMT 2
Δειχνει να στρωνουν πολυ καλα τα ντεκαλς Σπυρο Καλη συνεχεια!! Ευχαριστώ φίλε!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 31, 2023 12:56:56 GMT 2
Όταν το βλέπεις φτιαγμένο, και το έχει φτιάξει άλλος, είναι πραγματικά πολύ εύκολο! Συγχαρητήρια φίλε για το μέχρι στιγμής άρτιο αποτέλεσμα! Εύχομαι ανάλογη συνέχεια!
|
|