|
Post by ViL27 on Nov 18, 2023 20:54:15 GMT 2
Η 4η μου συμμετοχή και σίγουρα τελευταία αυτή τη φορά για το τρέχων GB θα είναι η 911 Turbo '88 της Tamiya. Ένα all time classic όχημα και σχήμα,με τον υπερτροφοδοτούμενο 6κυλινδρο boxer να αποδίδει περί τα 280 άλογα και να δίνει εξαιρετικές επιδόσεις στο ελαφρύ αμάξωμα. Το κιτ είναι από τα πιο απλά που έχει βγάλει ever η Tamiya,με πολύ λίγα κομμάτια.Αρα και απλή κατασκευή ε? Ούτε καν.Κατ αρχην σχεδόν όλα τα κομμάτια που αφορούν το εξωτερικό είναι καλουπωμενα στο αμάξωμα,όπως πχ η αεροτομή. Το καθάρισμα του αμαξώματος από mold lines είναι από μόνο του μια μεγαλη ταλαιπωρία,ενω το μασκαρισμα-βαψιμο των μαύρων πλαστικών είναι η κόλαση η ίδια και σίγουρα τα πιο απαιτητικά μασκαρισματα που έχω δει σε αμάξι. Αυτές είναι οι δυο σημαντικές προκλήσεις της κατασκευής,που αν όμως πάνε καλά το τελικό αποτέλεσμα που δίνει το Κιτ της Tamiya είναι πολύ όμορφο και κλασσικό
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 18, 2023 23:11:45 GMT 2
Καλή κατασκευή να έχεις Σπύρο! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 19, 2023 11:00:19 GMT 2
Καλή κατασκευή, Σπύρο. Μου άρεσε πολύ που επέλεξες porsche από διαφορετικές δεκαετίες. Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 19, 2023 12:55:01 GMT 2
Φανή και Γιώργο ευχαριστώ! Γιώργο μια 918 λείπει τώρα να κλείσω το κενό των '10s😆😆😆
|
|
celkay
Kart Driver
Χρήστος
|
Post by celkay on Nov 19, 2023 23:25:48 GMT 2
Σπύρο, στις 4 (!) συμμετοχές Πόρσε σε ένα group build πρέπει να παραλάβεις τον τίτλο του "πορσακια" τιμής ένεκεν, όσο και αν διαφωνείς!.. 😃
Καλή επιτυχία και σε αυτό!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 20, 2023 14:58:32 GMT 2
Σπύρο, στις 4 (!) συμμετοχές Πόρσε σε ένα group build πρέπει να παραλάβεις τον τίτλο του "πορσακια" τιμής ένεκεν, όσο και αν διαφωνείς!.. 😃 Καλή επιτυχία και σε αυτό! Αν είναι να μου απονεμηθεί αυτός ο τίτλος σε μια σεμνή τελετή με καλεσμένους και φαγητό,θα τον δεχτώ😆😆😆 Ευχαριστώ Χρήστο!! Τα βαψιματα προχώρησαν στη γηραιότερη Γερμανίδα της παρέας,με ένα ιδιαίτερο χρώμα το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ,αλλά είναι ιδιαίτερα αμφίβολο αν ταιριάζει στην συγκεκριμένη κατασκευή. Είναι το Mr color blue green και θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας,στο αν σας αρέσει η όχι.Μιας και το χρώμα είναι ιδιαίτερο,το τράβηξα υπό άλλες γωνίες φωτισμού κάθε φορά για να έχετε πιο ξεκάθαρη εικονα
|
|
|
Post by nikostheo on Nov 20, 2023 16:08:09 GMT 2
Ουαου ιδιαίτερο χρώμα πραγματικά! Θεωρώ ότι θα παίξει μεγάλη σημασία το χρώμα στις ζάντες που θα κάνεις ! Καλή συνέχεια!
Υ.Γ Η κοπελιά μου λέει ότι μοιάζει με κρεατομυγα, αλλά συμπλήρωσε ότι είναι ωραίο ! " 😂😂
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 20, 2023 18:40:07 GMT 2
Ουαου ιδιαίτερο χρώμα πραγματικά! Θεωρώ ότι θα παίξει μεγάλη σημασία το χρώμα στις ζάντες που θα κάνεις ! Καλή συνέχεια! Υ.Γ Η κοπελιά μου λέει ότι μοιάζει με κρεατομυγα, αλλά συμπλήρωσε ότι είναι ωραίο ! " 😂😂 Οι ζάντες θα πρέπει να είναι πιο συντηρητικές,σίγουρα😆 Πλάκα πλάκα ναι ρε φίλε αυτό ακριβώς το χρώμα είναι,νομίζω χρυσομυγα την λέγαμε εμείς!!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 20, 2023 19:10:25 GMT 2
Φοβερή επιλογή χρώματος Σπύρο, εύγε! Προσωπικά πάντως θα το έβλεπα άνετα και με λευκή ζάντα.... Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 20, 2023 21:42:26 GMT 2
Φοβερή επιλογή χρώματος Σπύρο, εύγε! Προσωπικά πάντως θα το έβλεπα άνετα και με λευκή ζάντα.... Καλή συνέχεια. Μπα Άλεξ απίθανο να τις βάψω λευκές! Ενα κλασσικό αλουμινιο-μαυρο,η σκέτο αλουμίνιο είναι οι πιο πιθανές επιλογες Ευχαριστώ φιλε
|
|
|
Post by nikostheo on Nov 21, 2023 0:01:58 GMT 2
Φοβερή επιλογή χρώματος Σπύρο, εύγε! Προσωπικά πάντως θα το έβλεπα άνετα και με λευκή ζάντα.... Καλή συνέχεια. Μπα Άλεξ απίθανο να τις βάψω λευκές! Ενα κλασσικό αλουμινιο-μαυρο,η σκέτο αλουμίνιο είναι οι πιο πιθανές επιλογες Ευχαριστώ φιλε Θα του πηγαίνουν!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 21, 2023 1:13:05 GMT 2
Μιας και βρέθηκε και δεύτερος άνθρωπος που πιστεύει στις λευκές ζάντες,την έκανα την δοκιμουλα με κάποιες άσπρες ζάντες και όντως χρωματικά ταιριάζουν πολύ!Οπότε Αλέξη και Νίκο πολύ ισχυρή η πιθανότητα να γίνει 😉
|
|
|
Post by nektarios on Dec 5, 2023 22:03:10 GMT 2
Πρώτα από όλα, πολλά συγχαρητήρια για το οτι κατάφερες να φτάσεις τις 4 συμμετοχές στο ίδιο GB! Νομίζω οτι δεν έχει ξαναγίνει στο φόρουμ! Το χρώμα είναι όντως παράξενο, αλλά δείχνει και πολύ ενδιαφέρον! Εμένα που κάνω διάφορες παραξενιές, μου άρεσε! Για εσωτερικό τι χρώματα σκέφτεσαι; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 6, 2023 19:09:59 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Dec 6, 2023 19:50:21 GMT 2
Πολύ ωραία έστρωσε! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 6, 2023 22:15:49 GMT 2
Μια χαρά το βερνίκι, Σπύρο. Ο Γιώργος δεν είναι σε κανένα 4ο και δηλώνει υπεύθυνα ότι δεν έχει καμία porsche στον πάγκο.
|
|