|
Post by ViL27 on Oct 22, 2023 14:11:23 GMT 2
Δημήτρη και Αλέξη ευχαριστώ για τα καλά λόγια! Αλέξη χρησιμοποίησα για πρώτη φορά textured paint της fire scale για κάθισμα και τιμόνι καθώς της Zero paints μου τελείωσε. Την τεχνική που χρησιμοποιώ με τον αερογραφο για τα textured paints την βρήκα μόνος μου με δοκιμές και νομίζω ότι μου δίνει πολύ καλά αποτελέσματα γενικά,είμαι πολύ ικανοποιημένος.Αντιθετα η έλλειψη καλωδίων στερεί πόντους ρεαλισμού από το εσωτερικό αλλά στερούμαι εμπειρίας,υλικών και διάθεσης για να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα. Χαίρομαι που επίσης σου άρεσαν ζώνες/λερωμα
|
|
celkay
Kart Driver
Χρήστος
|
Post by celkay on Oct 23, 2023 20:54:27 GMT 2
Ωραίος Σπύρο, έχεις ρίξει δουλειά και μάλιστα ποιοτική. Με το καλό η συνέχεια/συνέχειες!
|
|
|
Post by czt on Oct 24, 2023 1:25:06 GMT 2
Σπύρο είσαι ο φλας του μοντελισμού!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 24, 2023 7:44:25 GMT 2
Καλά ρε συ πότε το πρόλαβες. Δεν πρόλαβα να σχολιάσω το φινίρισμα και είχες έτοιμο και το εσωτερικό. Μια χαρά και η υφή των καθισμάτων πολύ καλή. Μπράβο
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 24, 2023 12:33:02 GMT 2
Χρήστο Κώστα και Γιώργο ευχαριστώ για τον σχολιασμο 2 τα τινά με την ταχύτητα που μοντελαρω 1ον ξεκίνησε η κόρη μου βρεφονηπιακό σταθμό οπότε έχω χρόνο πλέον,κυρίως τα πρωινά 2ον έχω πολύ όρεξη και μοντελαρω σε καθε ευκαιρία,πχ δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση(εξαιρείται το ποδοσφαιρο ). Παθιάζομαι γενικά με τα χόμπι μου,οποία και αν είναι αυτά κατά καιρούς,και πέφτω με τα μούτρα! Καλή εβδομάδα σε όλους με υγεια,και να κάνουμε όσο μπορούμε τα πράγματα που μας αρέσουν σε αυτή τη ζωή,αρκεί να μην είναι εις βάρος των άλλων!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 24, 2023 19:37:45 GMT 2
Και πολύ όμορφο αποτέλεσμα, και πολύ γρήγορα! Θεωρώ οτι πέτυχες τον βέλτιστο συνδυασμό, ώστε και το αποτέλεσμα να είναι αξιοπρεπέστατο και να μη βαριέσαι να ασχολείσαι συνέχεια με το ίδιο κιτ. Με το καλό και η ολοκλήρωση!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 24, 2023 23:27:02 GMT 2
Και πολύ όμορφο αποτέλεσμα, και πολύ γρήγορα! Θεωρώ οτι πέτυχες τον βέλτιστο συνδυασμό, ώστε και το αποτέλεσμα να είναι αξιοπρεπέστατο και να μη βαριέσαι να ασχολείσαι συνέχεια με το ίδιο κιτ. Με το καλό και η ολοκλήρωση! Άστα Νεκτάριε δυσκολεύομαι να δουλέψω για καιρό στο ίδιο αυτοκίνητο Θέλω αποτελέσματα στην βιτρίνα,είναι μεγάλο το στοκ φίλε! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 27, 2023 14:39:41 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 27, 2023 18:47:10 GMT 2
Τζαμάικα τα τζάμια (seferlis mode off). Αλήθεια, 2 πίσω δίσκοι είχαν τέτοια μορφή; Καλά κλεισίματα.
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 27, 2023 19:23:19 GMT 2
Καλά κλεισίματα Σπύρο. Για μελλοντικές κατασκευές, ίσως να σκεφτείς να προσθέτεις βαλβίδες στα ελαστικά - βελτιώνουν πολύ την εικόνα. Εκτός από τις μεταλλικές της Top Studio, υπάρχουν και οι ρητινένιες από την Decalcas που είναι επίσης όμορφες και σχετικά φθηνές. Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 28, 2023 8:31:49 GMT 2
Πολύ καθαρή δουλειά Σπύρο! Κάθε κατασκευή σου είναι καλύτερη από την προηγούμενη... Συγχαρητήρια και καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 28, 2023 20:10:52 GMT 2
Ποιοτικές εργασίες στα επιμέρους Σπύρο, ωραίος. Η οπή στο τζάμι πως ανοίχτηκε? Καλό φινάλε.
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 29, 2023 10:05:55 GMT 2
Ευχαριστώ κύριοι για τον σχολιασμό!
@Γιωργο αχαχουχα καλό ε(seferlis mode off) ναι φίλε αυτοί είναι οι πίσω δίσκοι,δεν υπάρχουν κ πολλές ref photos για να διασταυρώσω οπότε ότι πει η beemax
@Φανη συμφωνώ για τις βαλβίδες και έχω παραγγείλει ρητίνης της decalcas(οι μεταλλικές είναι όντως ακριβές)
@Κωνσταντινε ευχαριστώ για τα καλά λόγια,προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα μου!Το ευχαριστήθηκα παντως
@Αλεξη Η οπή ανοίχτηκε λιτά και απέριττα με περιστρεφόμενο hobby knife😊
Η κατασκευή έχει ολοκληρωθεί από Παρασκευή απόγευμα απλά δεν έχω βρει χρόνο για την φωτογράφιση. Καλημέρα!
|
|
|
Post by czt on Nov 13, 2023 21:45:54 GMT 2
Πιο γρηγορος και απο τι σκια του ! Αποτελεσματικος και με πολυ ωραιο αποτελεσμα!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 13, 2023 23:11:34 GMT 2
Πιο γρηγορος και απο τι σκια του ! Αποτελεσματικος και με πολυ ωραιο αποτελεσμα! Ευχαριστώ Κώστα!Βάφω και κολλάω πιο γρήγορα κι απ' τον ίσκιο μου
|
|